03 / 05 / 2024

Safiport Derince

Safiport Derince

Son bir yıl içinde 6 milyon ton dolgu malzemesi ile 270.000 m² yeni terminal alanını tamamlayan Safiport Derince’nin yeni rıhtımlarına ait 40 km uzunluğundaki çelik boru kazıkların çakımına hızla devam ediliyor.

Rafael Escutia, Safiport Derince'yi tasarlıyor!

Barselona Limanı’nın tasarımcısı Rafael Escutia Safiport Derince ekibine katıldı. Multimodal bir liman olan Barselona Limanı’nı dizayn eden Escutia son olarak Safiport Derince’nin tasarım ve planlamasını yapıyor.

Emlak Konut, Kocaeli Derince projesini tasfiye etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Derince Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi kapsamında inşa etmeyi planladığı projeyi tasfiye etti...

Derince Millet Bahçesi'nin imar planı askıda!

Derince İsmetpaşa Stadı yıkıldı. Stadın yerine inşa edilecek olan Millet Bahçesi için hazırlanan 1/1000’lik imar planları askıya çıktı. Planlar 1 ay süreyle askıda kalacak... 

Kocaeli Derince Spor Salonu'nun inşaatı tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince İHL Spor Salonu'nun inşaatını tamamladı.

Derince İHL Spor Salonu tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nu tamamlıyor.

Emlak Konut Derince arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli Derince İlçesi, Çenedağ Mahallesinde bulunan 1 adet parsel için hazırlatılan 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Derince İHL Spor Salonu’nda sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne inşa ettiği spor salonunda sona geldi.

Derince Gazeteciler Cemiyeti TOKİ'de teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Derince İbni Sina Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Mahalle kültürünü yeniden yaşatmayı hedefleyen Derince Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan İbni Sina Mahalle Konağı açıldı...

TOKİ Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Derince İmam Hatip Lisesi Spor Salonu şekilleniyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nu da tamamlıyor.

Emlak Konut Kocaeli Derince yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kocaeli Derince yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Kocaeli Derince'ye 2. viyadük!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye ikinci bir viyadük inşa ediyor.

Safiport'un Derince'deki yeni terminal projesinde çalışmalar sürüyor!

Son bir yıl içinde 6 milyon ton dolgu malzemesi ile 270.000 m² yeni terminal alanını tamamlayan Safiport Derince’nin yeni rıhtımlarına ait 40 km uzunluğundaki çelik boru kazıkların çakımına hızla devam ediliyor.

Safiport Derince Haberi

Safiport Derince

Son bir yıl içinde 6 milyon ton dolgu malzemesi ile 270.000 m² yeni terminal alanını tamamlayan Safiport Derince’nin yeni rıhtımlarına ait 40 km uzunluğundaki çelik boru kazıkların çakımına hızla devam ediliyor. Mevcut 1800 m uzunluğundaki rıhtımlarına ilave olarak 490 m konteyner rıhtımı, 450 m de ro-ro ve genel kargo rıhtımına kavuşacak.

Konteyner vinçlerinin (STS) imalatı ZPMC fabrikalarında 2017 yılının Temmuz ayında başladı. Vinçlerin 2018 yılının Mayıs ayında Safiport Derince’de hizmet vermeye başlaması planlanıyor. Ayrıca Lastik Tekerlekli Portal İstif vinçleri (RTG) de Kalmar firmasına sipariş edilmiş olup montaj ve testleri 2018 yılının Mayıs ayına kadar tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak.

18 m derinliğindeki yeni konteyner rıhtımında Super Post Panamax boyunda gemilere hizmet verilecek. Konteyner terminalinin ilk fazında yıllık 500 bin TEU elleçleme kapasitesine...