29 / 04 / 2024

Safir Park mağaza fiyatları

Safir Park mağaza fiyatları

Safir Park Residence’de yer alan 3 dükkan kiralamaya sunuldu. Projedeki kiralık dükkanlar 46, 83 ve 118 metrekare arasında değişen alan büyüklüğüne sahip

Safir Park'ta 83 metrekare dükkan aylık 12 bin liraya kiralık!

Beylikdüzü’nde hayata geçen Safir Park projesinde yer alan dükkanların kiralama süreci devam ediyor. Kira bedellerinin dükkan büyüklüklerine göre değiştiği projede 20 bin liraya kadar kiralık bulmak mümkün

Şentürkler Safir Park’ta mağaza kiraları 5 bin liradan başlıyor!

Beylikdüzü Safir Park Evleri’nde bulunan ticari birimlerin aylık kira bedeli minimum 5 bin liradan başlıyor. Projedeki en küçük kiralık mağaza 46 metrekare alana sahip

İzmir İstinye Park'ta hangi mağazalar var? İzmir İstinye Park mağaza listesi!

İzmir İstinye Park 22 Ekimde kapılarını açıyor. Peki İzmir İstinye Park'ta hangi mağazalar var? İzmir İstinye Park mağaza listesi...

Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı.

Saat & Saat üç yeni mağaza açacak!

Saat & Saat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, “Bu yıl Metropol İstanbul, İstinye Park İzmir ve Konya’da üç yeni mağaza açacağız" diyor...

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Arçelik, İstinye Park'ta mağaza açtı!

Dijital etiketin kullanıldığı Arçelik AŞ’nin, 1080 metrekarelik alana kurulu İstinye Park mağazasında, küçük ev aletleri deneyimleme, şefler ile yemek pişirme imkanı bulunuyor.

Bursa Endülüs Park AVM'ye yeni mağazalar!

Endülüs Park mağaza karmasını güçlendirmeye devam ediyor. Migros, Simit Sarayı, Fix Silver, Vitamin Cafe ve Nanun Endülüs Park'ta hizmet vermeye başladı.

Endülüs Park mağaza karmasını güçlendiriyor!

Bursa’nın en seçkin bölgelerinden Nilüfer’de yer alan Endülüs Park, mağaza karmasını güçlendirmeye devam ediyor. Migros, Simit Sarayı, Fix Silver, Vitamin Cafe ve Nanun şimdi Endülüs Park’ta!

Altınbaş, Antalya ve İskenderun’da iki mağaza açtı!

Mücevherat sektöründe adından sıkça bahsettiren Altınbaş, Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Novada AVM’de ve İskenderun Park Forbes AVM’de iki yeni mağaza açtı. Altınbaş, Antalya’daki mağaza sayısını 7’ye, İskenderun’da ise 2’ye çıkardı.

Evdema Maltepe Park'ta mağaza açtı!

İnşaat ve yatırım sektörüne 43 yıl önce Akatlar'da başlayıp, sonrasında şubeleşme çalışmalarıyla 10 mağaza açan Evdema, yoluna devam ediyor. Vitale ev aksesuarı markasıyla yaşam alanlarını renklendirecek.

Kiğılı Park Afyon AVM'de mağaza açtı!

Kiğılı, mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek satış ağını genişletiyor. Yurt içinde 67 şehrinde 225 mağaza ile hizmet veren Kiğılı, Afyonkarahisar'daki ikinci mağazasını şehrin yeni alışveriş merkezi Park Afyon'da açtı.

Toyzz Shop İzmir Park AVM'de mağaza açtı!

Toyzz Shop İzmir Park AVM'de mağaza açtı. Toyzz Shop İzmir’ de bulunan mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Toyzz Shop ’ un yeni mağazası İzmir Park AVM’ de açıldı.

TeknoSA Yalova Star AVM’de mağaza açtı!

TeknoSA, 2014 yılını iki yeni mağaza açılışıyla bitiriyor. Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren tek teknoloji perakendecisi olan TeknoSA, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de açtığı mağazalar ile mağaza ağını genişletmeye devam ediyor.

Audi City, Celine ve COS İstinye Park'ta mağaza açacak!

Alışveriş merkezi İstinyePark, 2014'te kişi başına harcama tutarını yüzde 14 artırdı. İstinyePark Genel Müdürü Tolga Engin, bu yıl Chanel, Hermes, Christian Louboutin gibi birçok markanın AVM'de mağaza açtığını söyledi...

Safir Park mağaza fiyatları Haberi

Safir Park mağaza fiyatları


Konut ve dükkan karması olarak hayata geçirilen Safir Park Evleri projesi Şentürkler Mühendislik ve Güven İnşaat ortaklığı tarafından inşa edildi. 13’er katlı 2 blok halinde tasarlanan Safir Park projesi Beylikdüzü’nde yükseliyor. 

  

Beylikdüzü Safir Park Evleri’nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde 182 adet konut mevcut. Projedeki 2+1 daireler 255 bin lira, 3+1 daireler 410 bin lira, 4+1 daireler 550 bin liraya satılıyor.