18 / 05 / 2024

safiye nadir 311 dönüm arazi ipotek

safiye nadir 311 dönüm arazi ipotek

Ünlü iş adamı Asil Nadir'in tazminat cezasını ödemek için annesi Safiye Nadir, Kıbrıs'taki 311 dönüm arazisini Onur Air'in sahibi Hamit Cankut Bagana'ya ipotek etti...

Buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi! Çok nadir görülen bir durum...

Bilim insanları tarafından Doğu Antartika'da buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi. Çok nadir görülen bu durumu bilim insanları açıkladı...

Malatya'da 6 bin 311 kalıcı konutun inşasına başlandı! 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'da, 6 bin 311 kalıcı konut için inşa sürecine start verildi. 

Bilim insanları Maraş depremlerini anlattı: Şaşırtıcı ve nadir rastlanan bir durum!

ABD'de yaşayan deprem uzmanları, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin bu kadar kısa sürede bu şiddette olmasını "şaşırtıcı" ve "nadir rastlanan" bir durum şeklinde belirtti. İşte ayrıntılar...

Tüketici kredilerinin 311 milyar 524 milyon lirası konut!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun düzenli olarak yayınladığı bültende yer alan detaylara göre, tüketici kredilerinin 311 milyar 524 milyon lirası konut kredilerinden oluştu.

Nadir Ataman: Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde ekip biçenler şimdi rantı izliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul arazileri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde önceden ekip biçenler şimdi rantı izliyor" şeklinde konuştu.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul’un tapularının onaylanmasına tepki!

İBB ve Bakirköy CHP Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul’un tapularının onaylanmasına tepki gösterdi.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul'un güzergahındaki arazilere ilişkin açıklama!

CHP'li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul’un imar planlarında ayrımcılık yapılacağını ileri sürdü. Ataman, İBB'nin ve CHP’li belediyelerin arazilerine düşük imar verileceğini belirtti.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul tepkisi!

İBB Meclis üyesi Nadir Ataman, TOKİ'nin Kanal İstanbul projesi kapsamında bulunan Sazlıbosna Mahallesi’nde 970 bin 300 metrekare büyüklüğünde mera ve tarla alanlarını ihaleye çıkarmasına tepki gösterdi.

TOKİ Siirt'te 311 konut inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Siirt Merkez ve Baykan ilçesinde 311 konut inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Yüksek Mimar Safiye Oya Güngen vefat etti!

Yüksek Mimar Safiye Oya Güngen hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Gürsel Baran'ın acı günü! Safiye Baran vefat etti!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'ın annesi Safiye Baran hayatını kaybetti. ATO Yönetim Kurulu taziye ilanı yayınladı.

Kasım'da 222 bin 311 gayrimenkul satıldı!

Kasım ayında tüm gayrimenkul türlerinde 222 bin 311 gayrimenkul satışı yapıldı. İlk on bir ayda toplam gayrimenkul satış sayısı ise 2 milyon 464 bin 161 oldu.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul çıkışı!

Kanal İstanbul’un çevresine kurulacak 'Yenişehir'in komşusu olan Başakşehir’deki toplu konut projesinin 2. etabı son şeklini aldı. CHP'li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

safiye nadir 311 dönüm arazi ipotek Haberi

safiye nadir 311 dönüm arazi ipotek
İngiltere'de 10 yıl hapis cezasına çarptırılan iş adamı Asil Nadir'in cezasını Türkiye'de çekmesi için, yatırımcılara 5 milyon sterlin tazminat ödemesi gerekiyordu. Asil Nadir'in annesi Safiye Nadir'in annesi tazminatı karşılamak için Kıbrıs'ta yer alan 311 dönüm arazisini Onur Air'in sahibi Hamit Cankut Bagana'ya ipotek etti. Bagana, Asil Nadir için gerekli tazminatı...