30 / 04 / 2024

Safiye Oya Güngen kimdir

Safiye Oya Güngen kimdir

Yüksek Mimar Safiye Oya Güngen hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

İşte korkunç veriler! Deprem kaç atom bombasına eşit enerji çıkardı, bölge toplamda ne kadar süre sallandı?

Kahramanmaraş merkezli art arda yaşanan iki büyük deprem felaketinde yitirilen can sayısı artıyor. Deprem nedeniyle hayatını kaybeden ve yaralılarla ilgili son bilançoya göre, ölü sayısı 20 bin 665 olurken, yaralı sayısı ise 80 bini aştı. Diğer yandan AFAD, yaptığı açıklamadı depremin ne denli korku

Gürültü yapan komşular dikkat! Eviniz elinizden gidebilir!

Hürriyet gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu, bugünkü yazısında komşu gürültüsünü kaleme aldı. İşte milyonlarca kişiyi ilgilendiren o köşe yazısı...

Oya Başar Bodrum'dan ev aldı!

Oya Başar ve Zuhal Olcay, Bodrumlu ünlüler kervanına isimlerini yazdırıyor. Ünlü oyuncu Oya Başar, Türkbükü’nden almak istediği konuttan vazgeçti ve Gündoğan’da iki katlı bahçeli bir yer aldı. Zuhal Olcay da İstanbul’daki evini kiraya verecek ve Bodrum’daki yazlığında yaşayacak.

Berlin'deki konutlar kamulaştırma referandumu sonrası ne olacak?

Berlin'de artan kira fiyatlarına yönelik konutların kamulaştırılması için referandum gerçekleşti. Referandumdan çıkan oya göre yüzde 56'lık kesim konutların kamulaştırılmasını talep ediyor. 

Ofis Voyvoda Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ofis Voyvoda Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli  ile Oya Gül tarafından kuruldu.

Komşularınız gürültü yapıyorsa dikkat!

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında komşu gürültüsünü kaleme altı. İşte Oya Armutçu'nun o yazısı...

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi bugün Beykoz'da bin TL sermaye bedeli ile Oya Dağıstanlı tarafından açıldı.

Sitelerde yöneticiler toplantısız görevden alınabilir mi?

Hürriyet yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında pandemi döneminde sitelerde görev alan yöneticilerin nasıl görevden alınacağını kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Pakize Oya Narin kimdir?

Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı Pakize Oya Narin kimdir? Pakize Oya Narin hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Pakize Oya Narin'in biyografisi...

Yüksek Mimar Safiye Oya Güngen vefat etti!

Yüksek Mimar Safiye Oya Güngen hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Gürsel Baran'ın acı günü! Safiye Baran vefat etti!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'ın annesi Safiye Baran hayatını kaybetti. ATO Yönetim Kurulu taziye ilanı yayınladı.

İNTES'in acı günü! Oya Özdebir vefat etti!

Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir'in eşi Oya Özdebir vefat etti. İNTES taziye ilanı yayınladı.

Sezen Aksu'nun evinin güzellik merkezine dönüşmesine izin yok!

Minik Serçe Sezen Aksu, İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un Beylerbeyi'nde bir dönem yaşadığı evini satın alarak güzellik merkezi işletmeciliği yapan Safiye Turan’a kiralamıştı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Güzellik merkezi olmasına müsaade edemeyiz” diye konuştu.

Safiye Oya Güngen kimdir Haberi

Safiye Oya Güngen kimdir

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Sağlık Tesisleri Fen Heyeti Eski Müdürü ve Teknik Araştırma ve Uygulama emekli Genel Müdürü Yüksek Mimar Safiye Oya Güngen vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Merhume Safiye Oya Güngen'in cenazesi dün Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Taziye ilanı: 

"Merhum mehmet Hakkı Arıkan ve Merhume Nesibe Arıkan'ın kızları, Hüsnü ve Uğur Arıkan'ın kız kardeşi, Mehmet Adil Güngen ve Lale Güngen Çakmak'ın bir tanecik annesi, Deniz'in anneannesi, Can'ın babaannesi, Kerim Çakmak ve Elena Güngen'in kayınvalidesi, Gündüz Sait Güngen'in 66 yıllık çok sevgili eşi, TED Ankara Koleji 1956 mezunu ve ODTÜ ilk öğrenci ve mezunlarından, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Sağlık Tesisleri Fen Heyeti Eski Müdürü ve Teknik Araştırma ve Uygulama emekli Genel Müdürü Yüksek Mimar Safiye Oya Güngen'i kaybetmenin derin üzüntüsü...