05 / 05 / 2024

safranbolu cam teras karşısına yapılacak şelale

safranbolu cam teras karşısına yapılacak şelale

Safranbolu ilçesinde turizme açılan ve yoğun bir ziyaretçi akının olduğu Cam terasın karşısına yapay şelale yapılacak. İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun Cam Terasa karşına yapılacak şelalenin yerinde incelemelerde bulundu....

Hatay Altınözü'ne cam seyir terası yapılıyor!

Hatay’ın Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur ile Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçede hayata geçirilen altın zeytin cam seyir terası üzerinde incelemeler yaptı.

Şahinderesi Kanyonu’na seyir terası inşa edilecek!

Kazdağlarında yer alan Şahinderesi Kanyonu’na 250 metrekarelik cam seyir terası inşa edilecek.

Erzurum Tortum Gölü'ne cam teras yapılacak!

Erzurum'da, Tortum Gölü üzerine "Cam Teras" inşa edilecek. 12,3 metre uzunluğuyla cam seyir terası Türkiye'nin en uzun ve geniş alanlı terası olacak.

Çankırı'da cam seyir terası yapılıyor!

Çankırı Belediyesi tarafından 100 metre yükseklikte yapılan cam seyir terasının, Türkiye'nin en fazla taban alanına sahip seyir terası olacağı bildirildi. Belediye Başkanı İrfan Dinç, proje hakkında açıklama yaptı.

Kastamonu'ya yapılacak Cam Teras'ın ihalesi yapıldı!

Azdavay Çatak Kanyonu'na yapılacak oman Cam Teras'ın ihalesi yapıldı. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, ihaleye en uygun teklifin YGA 2023 İnşaat - Cengiz İnşaat ortaklığının verdiğini duyurdu.

Uşak Enderun Yüksek Öğrenim Yurtları açıldı!

Uşak'ta, Yeni Türkiye Vakfınca yaptırılan Enderun Yüksek Öğrenim Erkek ve Kız Öğrenci Yurtları, törenle açıldı. Dua okunarak yurdun açılmasının ardından protokol üyeleri, Ulubey Kanyonu'nda kurulan "cam teras"a ziyarette bulundu.

Artvin Hatila Vadisi Milli Parkı'nın cam terası 2016'da açılacak!

Artvin ilindeki Hatila Vadisi Milli Parkı'nda inşa edilen Türkiye'nin en yüksek cam seyir terasının 2016 başında hizmete alınması planlanıyor.

Karabük İncekaya Kanyonu'na yapılan cam teras ihale edildi!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde 3 yıl önce 80 metre derinliğindeki İncekaya Kanyonu üzerine yapılan 11 metre uzunluğundaki cam terasın ihalesi gerçekleştirildi.

İncekaya Kanyonu'ndaki Cam Teras ihale edildi!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, İncekaya Kanyonu üzerine yapılan 11 metre uzunluğundaki cam teras aylık 47 bin liraya ihale edildi. Cam Teras ihalesine 15 firma teklif verdi.

Tillo Kalesi Cam Seyir Terası projesi 90 günde tamamlanacak!

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Tillo (Kaletül Üstad) Kalesinde yapılacak olan Cam Seyir Terası projesini mahallinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Safranbolu'yu 10 ayda 258 bin kişi ziyaret etti!

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Safranbolu ilçesinde bulunan ve en az konaklar kadar ilgi gören Mencilis Mağarası, Kristal teras ve Hıdırlık seyir terasını, 10 ayda yaklaşık 258 bin kişi ziyaret etti.

Siirt Tillo Kalesi'ne cam seyir terası yapılacak!

Siirt'in Tillo ilçesindeki Tillo (Kaletül Üstad) Kalesinde yapılacak cam seyir terasının ihalesinin 18 Ağustosta yapılacağı bildirildi.

Uşak'ta Ulubey Kanyonları için konaklama tesisleri yapılacak!

Uşak Valisi Seddar Yavuz ile Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Ulubey Kanyonları'nda kurulan "cam terasa" konuk oldu.Ulubey Kanyonları'nı turizme kazandırılmasında, "cam terasın" önemli katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

safranbolu cam teras karşısına yapılacak şelale Haberi

safranbolu cam teras karşısına yapılacak şelale


Safranbolu ilçesinde turizme açılan ve yoğun bir ziyaretçi akının olduğu Cam terasın karşısına yapay şelale yapılacak.


Konuyla ilgili olarak İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun beraberinde Yatırım ve İnşaat Müdür Vekili Orhan Nallı, Elektrik Mühendisi Erol Aydın, Makine Mühendisi Mustafa Yılmaz, İnşaat Mühendisi Arif Bahadır Erbey ve yapım işi uhdesinde kalan firma yetkilisi ile birlikte Safranbolu İncekaya Köyünde bulunan Cam Terasa giderek Cam terasın karşına yapılacak şelalenin yerinde incelemelerde bulundu.


Önce şelalenin yapılacağı yeri Cam Terastan inceleyen Genel Sekreter Mehmet Uzun daha sonra beraberindekilerle birlikte Tokatlı Kanyonuna inerek şelalenin yapılacağı yeri ve su biriktirme yerleri hakkında bilgi aldı. Müteahhit firma yetkilisinden de projenin titizlikle uygulanarak her hangi bir aksaklık yaşanmamasını istedi.


Genel Sekreter Uzun, cam terasın Safranbolu turizmine büyük bir katkı...