14 / 05 / 2024

Safranbolu durakları

Safranbolu durakları

Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki otobüs durakları, ilçeye özgü tarihi ev görünümüne kavuştu. Belediye Başkanı Aksoy "İlçemizdeki her objeyi tarihi mimariye uygun hale getirmek için çalışıyoruz'' dedi.

Karabük Safranbolu TOKİ 2016 kura çekimi!

Karabük Safranbolu TOKİ 2016 kura çekimi 12 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı projede fiyatlar 98 bin 700 TL'den başlıyor.

TOKİ Karabük Safranbolu kura çekilişi ne zaman 2016?

TOKİ Karabük Safranbolu Konutları 75 metrekare büyüklükte tasarlandı. Projede daire fiyatları 98 bin 700 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Karabük Safranbolu kura çekilişi ne zaman 2016?

Karabük Safranbolu TOKİ Emekli Evleri kura çekimi!

Karabük Safranbolu TOKİ Emekli Evleri kura çekimi kapsamında 426 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede 180 aydan 240 aya kadar vade fırsatı sunuluyor.

Tekirdağ Ergene'de otobüs durakları yapılıyor!

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde, vatandaşların isteği üzerine belediye tarafından mahallelere otobüs duraklarının yapımına başlandı.

TOKİ Safranbolu Yenice'de konut inşa edecek!

TOKİ, Orman İşletmesi için Safranbolu'ya inşaat yapacak. Orman İşletmesi ile anlaşmalar tamamlandı. Yenice TOKİ Konutları için proje ihalesi çalışmaları sürüyor. Proje ihalesinin ardından inşaat yapım ihalesi yapılacak ve konutlara başlanacak.

Safranbolu Evleri UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde!

Türkiye’nin UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan kültürel varlıklarından Safranbolu deyince aklımıza ilk olarak özgün mimariye sahip evleri geliyor.

TOKİ Karabük Safranbolu emekli başvuru 2015!

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri fiyatları 98 bin 700 TL'den başlıyor. Projede emekliye özel olarak 426 adet daire satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Karabük Safranbolu emekli başvuru 2015 detayları...

Karabük Safranbolu TOKİ kura başvuruları!

Karabük Safranbolu TOKİ kura başvuruları T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor. 240 aya varan vade uygulanan projede aylık taksitler 329 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Karabük Safranbolu emekli kura çekilişi!

TOKİ Karabük Safranbolu emekli kura çekilişi kapsamında 426 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede başvurular T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul ediliyor.

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri!

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. 11 bin 344 TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede 240 aya varan vade uygulanıyor.

Karabük Safranbolu TOKİ çekilişleri!

Karabük Safranbolu TOKİ çekilişleri 12 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Kura yöntemiyle 426 adet konutun satışa çıkarılacağı projede fiyatlar 98 bin 700 TL'den başlıyor.

TOKİ Karabük Safranbolu emekli başvuru dönemi!

TOKİ Karabük Safranbolu emekli başvuru dönemi devam ediyor. Konutların 2+1 olarak tasarlandığı projede yüzde 20 peşinatta kalan tutar için 240 ay vade uygulanıyor.

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri satış duyurusu!

Dairelerin 75 metrekare büyüklükte tasarlandığı TOKİ Karabük Safranbolu'da 11 bin 344 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Karabük Safranbolu TOKİ Evleri satış duyurusu...

Safranbolu durakları Haberi

Safranbolu durakları

Safranbolu Belediyesi, kentteki otobüs duraklarını, ahşap kullanarak ilçeye özgü tarihi evlerin görünümüne kavuşturdu.


Safranbolu'nun çeşitli bölgelerindeki taş, ahşap ve alaturka kiremit kullanılarak hazırlanan otobüs durakları,  Türk kent kültürünün günümüzde yaşayan en önemli yapılarından biri olan Safranbolu evleri dekoru verildi.


İlçe Belediye Başkanı Necdet Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçedeki bütün otobüs duraklarını Safranbolu'nun tarihi evlerinin görüntüsünde yapacaklarını söyledi.


Daha önce 30 durağı tamamladıklarını anlatan Aksoy, "Şimdi geri kalan diğer otobüs duraklarını da yapmaya başladık. Büyük bir kültür birikiminin, maddi zenginliğin ve yüksek düzeyde ustalığının ürünü olan tarihi evlerimizi yaşayarak gelecek kuşaklara aktarmanın çabası içindeyiz. İlçemizdeki her objeyi tarihi mimariye uygun hale getirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda otobüs duraklarımızı tarihi ev görünümünde yapıyoruz" diye konuştu.


Aksoy, vatandaşların yapımı tamamlanan otobüs duraklarını çok beğendiğini...