14 / 05 / 2024

Safranbolu otorbüs durakları

Safranbolu otorbüs durakları

Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki otobüs durakları, ilçeye özgü tarihi ev görünümüne kavuştu. Belediye Başkanı Aksoy "İlçemizdeki her objeyi tarihi mimariye uygun hale getirmek için çalışıyoruz'' dedi.

Müjde! Yüksek Hızlı Tren seferleri 1 ay ücretsiz olacak! İşte o iller, sefer saatleri ve durakları...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri mayıs ayının sona kadar ücretsiz olacak. Peki, sefer saatleri ve durakları belli oldu mu? İşte yanıtı...

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Seyit Torun'dan Safranbolu imar planı tepkisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Safranbolu için yeni bir imar planı hazırlandığında dikkat çekti. Torun, planın uygulamaya alınması halinde, doğal alanların "ranta" açılmış olacağına dikkat çekti.

Karabük Safranbolu için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili, Safranbolu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Safranbolu Belediyesi'nden kiracılarına müjde! 

Safranbolu Belediyesi, Olağanüstü Meclis Toplantısı'nda belediyeye ait kiracıları sevindirecek kararlar aldı. 

Safranbolu'da müze sayısı artacak!

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde bulunan ve "korumanın başkenti" olarak anılan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde iki olan müze sayısı yapılan restorasyonlarla 4'e çıkarılacak.

TOKİ Safranbolu kurası 5 Nisan'da çekilecek!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Safranbolu Şube Başkanı Saim Tiryaki, Karabük Belen Mahallesi'nde yapım çalışmaları süren bin 144 konutun kura çekimine katılmak isteyenlerin başvuru yapmaları gerektiğini söyledi. 

Safranbolu TOKİ projesinde anahtar teslimleri yapıldı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Safranbolu Şube Başkanı Saim Tiryaki, TOKİ tarafından Kirkille Mahallesi'nde inşa edilen konutların anahtarlarının teslim edildiğini söyledi. 

Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Kütan Mühendislik imzası taşıyan Loca Şişli projesi E-5 metrobüs ve otobüs duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. Peki Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Park 34'te teslime hazır daireler yeni yıl avantajıyla satışta!

Otobüs, minibüs duraklarının hemen önünde inşa edilen Park 34'te teslime hazır daireler yeni yıl avantajıyla satılıyor.

Gaziantep'te tramvay durakları genişletildi!

Gaziantep'te Gaziulaş tarafından işletilen tramvaylardaki duraklar büyütüldü ve vagon sayısı arttırıldı. Yapılan çalışmalarla daha konforlu ulaşım imkânı oluşturuldu..

Safranbolu Kirkille TOKİ sözleşme dönemi!

Safranbolu Kirkille TOKİ'de yer alan 369 adet konut için sözleşme dönemi başlıyor.

Safranbolu Kirkille TOKİ son sözleşme tarihi!

TOKİ Karabük Safranbolu Kirkille projesindeki konutlar için sözleşme imzalama işlemleri bugün itibariyle sona eriyor.

Safranbolu otorbüs durakları Haberi

Safranbolu otorbüs durakları

Safranbolu Belediyesi, kentteki otobüs duraklarını, ahşap kullanarak ilçeye özgü tarihi evlerin görünümüne kavuşturdu.


Safranbolu'nun çeşitli bölgelerindeki taş, ahşap ve alaturka kiremit kullanılarak hazırlanan otobüs durakları,  Türk kent kültürünün günümüzde yaşayan en önemli yapılarından biri olan Safranbolu evleri dekoru verildi.


İlçe Belediye Başkanı Necdet Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçedeki bütün otobüs duraklarını Safranbolu'nun tarihi evlerinin görüntüsünde yapacaklarını söyledi.


Daha önce 30 durağı tamamladıklarını anlatan Aksoy, "Şimdi geri kalan diğer otobüs duraklarını da yapmaya başladık. Büyük bir kültür birikiminin, maddi zenginliğin ve yüksek düzeyde ustalığının ürünü olan tarihi evlerimizi yaşayarak gelecek kuşaklara aktarmanın çabası içindeyiz. İlçemizdeki her objeyi tarihi mimariye uygun hale getirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda otobüs duraklarımızı tarihi ev görünümünde yapıyoruz" diye konuştu.


Aksoy, vatandaşların yapımı tamamlanan otobüs duraklarını çok beğendiğini...