15 / 05 / 2024

safranbolu Toprakcuma Köyü sağlık evi 2015

safranbolu Toprakcuma Köyü sağlık evi 2015

Karabük Safranbolu ilçesine bağlı Toprakcuma Köyü ' nde yapımı tamamlanan Sağlık Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Safranbolu'da 100 yıllık tarihi konak çöktü!

Karabük Safranbolu'da 100 yıllık bir tarihi konakta yangın çıktı. Konak, yangın soğutma çalışmalarından sonra çöktü...

Safranbolu Yörük'teki köy konağı hizmete açıldı!

Hayırseverler tarafından inşa ettirilen Seniha ve Burhanettin Şanlık Köy Konağı düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldı

Yörük Köy Konağı açıldı!

Safranbolu ilçesinde hayırseverler tarafından yaptırılan Seniha ve Burhanettin Şanlık Köy Konağı törenle hizmete açıldı.

Safranbolu Yazıköy'ün yolları yenilendi!

Safranbolu Belediyesi ve İl Özel İdaresi arasında imzalanan protokol ile derhal asfaltlama çalışmalarına başlanılan Yazıköy yolu Safranbolu Belediyesi Asfalt Şantiye Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede tamamlandı.

TOKİ Yazıköy SAKEM Şubesi için protokol imzalandı!

Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi Yazıköy’de açılan kurslara yoğun ilgi olmasından dolayı daha büyük bir alana ihtiyaç duymasından dolayı hizmet alanını TOKİ ile imzalanan protokol ile genişletiyor.

Safranbolu'da Yazıköy Engelsiz Yaşam Merkezi inşa edilecek!

Karabük’ün Safranbolu İlçesi Yazıköy mevkinde yapılacak olan ‘Engelsiz Yaşam Merkezi İdari Binası’ için sözleşme imzalandı. Abdullah Bulut “Sözleşmesini imzaladığımız işi 120 günde tamamlayıp teslim etme sözünü veriyoruz." dedi.

TOKİ Safranbolu Yazıköy'de anahtar teslimleri başladı!

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde İnşaatı tamamlanan Yazıköy TOKİ Konutları’nda hak sahiplerine anahtar teslimleri başladı. Anahtar teslim işlemleri 26 Haziran'a kadar devam edecek.

TOKİ Safranbolu Yazıköy Konutları'nda teslimler başladı!

Safranbolu'da İnşaatı tamamlanan Yazıköy TOKİ Konutları’nda hak sahiplerine anahtar teslimleri başladı. . TOKİ, Yazıköy TOKİ Konutlarında hak sahibi olan vatandaşların anahtar teslim işlemlerinin 08 - 26 Haziran’da yapılacağını açıkladı.

Safranbolu'da tarihi taşhan açıldı!

Karabük'ün Safranbolu ilçesine bağlı Toprakcuma köyünde bulunan Tarihi Taşhan hizmete açıldı. Vakıflar Genel Müdürlüğünün mülkiyetindeki Taşhan, restore edildikten sonra yeniden hizmete girdi

Safranbolu'daki tarihi Taşhan törenle hizmete açıldı!

Karabük’ün Safranbolu ilçesine bağlı Toprakcuma köyünde 1764 yapıldığı tahmin edilen ve Vakıflar Kastamonu Bölge Müdürlüğü tarafından restorasyonu yapılan Taşhan, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Safranbolu Toprakcuma'daki Sağlık Evi hizmete girdi!

Karabük Safranbolu ilçesine bağlı Toprakcuma Köyü ' nde yapımı tamamlanan Sağlık Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

TOKİ Safranbolu Yazıköy kuraları çekildi!

TOKİ Karabük Safranbolu Yazıköy kura çekimi Safranbolu Kapalı Spor Salonu 'nda Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak katılımı ile gerçekleştirildi...

Safranbolu'da bu yıl 300 bin turist konaklayacak!

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy yılın ilk çeyreğinde yaklaşık 50 bin turistin konakladığı tarihi konaklarıyla ünlü Safranbolu ilçesinde, yıl sonuna kadar 300 bine ulaşılması bekleniyor dedi...

safranbolu Toprakcuma Köyü sağlık evi 2015 Haberi

safranbolu Toprakcuma Köyü sağlık evi 2015

Törene Vali Orhan Alimoğlu, Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak, İl Protokolü, Sivil Topluk Kuruluşlarının Başkan ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Toprakcuma Sağlık Evinin açılışını yapan Vali Orhan Alimoğlu kurdele kesimi öncesinde yaptığı konuşmasında “Ben köylü çocuğu olduğumdan olsa gerek biraz da, böyle yeşillikli yerleri görünce ferahlarım, çok iyi gelir. Toprakcuma köyümüzde çok güzel köylerimizden bir tanesi. Fakat köylerimizde biraz zayıflama olmuş. Dünya tarihinin başından beri insan yeryüzüne üç kademede yerleşiyor, bunlar köy, kasaba ve şehirler oluyor. Bunların üçü de lazım ama denge bozulduğu zaman hepsinde biraz rahatsızlık oluyor. Köylerimizin artık hiçbir mahrumiyeti kalmadı, talebe bulsak okul hazır, sağlık evi yeniden hazır. Artık şehirde olup da köyde olmayan hiçbir şey kalmadı. Şimdi artık köylerimizin aslına...