30 / 04 / 2024

Sağlamtapu.com

Sağlamtapu.com

FU Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık A.Ş. Genel Müdürü Ertuğrul Bul, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Bul, ''Bu sene gayrimenkul sektörü hızlı büyüyecek gibi'' diye konuştu.

Sahibinden.com'dan büyük destek! Bu proje için 25 milyon destek veriyor!

Sahibinden.com, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde "Birlikte Yeniden İnşa Edelim" projesini hayata geçirmiştir. Bu proje deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızın yeniden toparlanmasına yardımcı olmak amacıyla yapılmış olup 25 milyon TL katkı sağlamıştır.

Arzum saç bakım serisinde Ekim ayı fiyatlarını belli oldu! İşte 3 Ekim 2022 Arzum fiyat listesi

Arzum saç bakım ürünlerinde Ekim ayı fırsatları seni bekliyor. Saç düzleştirici, saç düzleştirici fırça, trendcare wag maşası, Trendcare Saç kurutma makinesi ve ince saç düzleştiriciden oluşan fiyatlar cazip fiyatlarla arzum.com.tr'de. İşte Arzum fiyat listesi

Saçlarınızın bakımı mı geldi? Yves Rocher şimdi yüzde 25 indirimli. İşte 29 Eylül 2022 Yves Rocher fiyat listesi!

Kozmetik ve kişisel bakım markası Yves Rocher online satış kanalı yvesrocher.com.tr’de saç bakım ürünlerine sepette yüzde 25 indirim kampanyası başlattı. İşte kampanyalı ürünlerin fiyat listesi 

Patili dostlarına değer verenlerin adresi petlebi.com’da fırsat günleri! İşte 20 Eylül 2022 Petlebi fiyat listesi

Sağlıklı gıdaya ulaşmak bizim olduğu kadar hayvan dostlarımızın da hakkı. Sağlıklı mamanın yanı sıra kaliteli ürünlerin de yer aldığı petlebi.com’da bir çok üründe indirim zamanı. İşte indirimli petlebi ürünlerinin bazıları

Tefal.com.tr’de yüzde 20’ye varan indirim fırsatı! İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi

Tefal’in online satış mağazası tefal.com.tr’de fırsat ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirimler aile bütçesine katkı sağlıyor. Amatör ve profesyonel mutfakların vazgeçilmez markası Tefal’in 12 Eylül 2022 fiyat listesi şöyle:

Amazon.com.tr’den büyük fırsat! World Card sahiplerine 75 TL Worldpuan hediyesi..

Eylül ayı hızlı başladı, markalar ve online alışveriş siteleri birbiri ardına indirim kampanyaları sunuyor, uygun fiyatlı ürün alma şansı sağlıyor. İşte kampanya yapan firmalardan biri de Amazon.com.tr….

Kısa ve orta vadeli ev kiralamaları yapan Missafir, sahaya da iniyor!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için kısa ve orta vadeli ev kiralamaları yapan Missafir kurucusu ve CEO'su Mehmet Yüksel ile Missafir’in kuruluş aşamasını ve iş modelini masaya yatırdı.

7 maddede site yönetimlerinin hukuki sağlamlığı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez 'site yönetimlerinin hukuki sağlamlığı' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu ile Şeyda Sağlam dün akşam evlendi. 

Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu ile Şeyda Sağlam dünya evine giriyor. Çiftin düğünü 14 Ekim'de gerçekleşecek. 

Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu ile Şeyda Sağlam dün gerçekleşen törenle nişanlandı.

www.imardurumu.com Şubat'ta hizmete girecek!

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin mülkün imar durumunu kısa sürede ve tek tuşla sorgulayabileceği on-line hizmet portalı www.imardurumu.com şubatta hizmete giriyor.

Zingat.com yaşamSkor uygulamasını tanıttı!

Türkiye'nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, ziyaretçilerinin yaşam kalite endeksini ölçerek gayrimenkul yatırımlarını yönlendirmelerini sağlayan ‘yaşamSkor’ uygulamasını tanıttı.

Sağlamtapu.com Haberi

Sağlamtapu.com

FU Gayrimenkul, Türkiye çapında özel yazılımlı mobil ağa bağlı 690 avukat ile bireylerden bankalara, sigorta şirketlerinden leasing firmasına kadar çok geniş bir kesime hizmet sunuyor. Bankalar ve leasing firmalarının Türkiye çapında rehin işlemlerini takip eden firma, sigorta şirketlerine ise bir haftadan kısa sürede kaza tespit tutanağını ulaştırıyor, önümüzdeki günlerde sorunlu krediler nedeniyle bankalarla davalık olmaya hazırlanan kişi ve firmalar ile bankalar arasında arabuluculuk yapmaya hazırlanan Fu Gayrimenkul, KOBİ'lerin finansmana ulaşmasını kolaylaştıracak taşınır rehin uygulamasında da yer alacak. Firmanın ilgi uyandıran bir başka faaliyet alanı ise Sağlamtapu.com... 


Sağlamtapu.com sayesinde ev sahibi olmak isteyenlerin risklerinin azalacağını söyleyen Genel Müdür Ertuğrul Bul, "Türkiye'de evlerin üzerinde 137 tane kısıtlayıcı ve sınırlayıcı madde olabilir. Biz avukatlarımız kanalıyla bu riskleri tarıyoruz müşterimize bildiriyoruz. Kurtulmanın yollarını gösteriyoruz"...