22 / 05 / 2024

sağlık parkı

sağlık parkı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yavuzselim, Eğitim, Zafer, 152 Evler ve Sağlık Parkı’nın ardından çalışmalarını hızlandırdığı 300 bin metrekarelik Vakıf Kent Parkı ile Yıldırım’daki kişi başına düşen ‘düzenlenmiş yeşil alan’ miktarını ikiye katlıyor

Kars Rotary Parkı sağlık merkezine dönüşüyor!

Kars'ın Yusufpaşa Mahallesi'nde yer alan ve eski Rotary Parkı olarak bilinen alanın sağlık merkezine dönüştürülmesi için çalışmalar hızla devam ediyor.

Belediyeye ait sağlık alanı, ticaret ve konut alanına mı çevrildi? 

Ümraniye’deki devasa İstanbul Uluslararası Finans Merkezi, park ve yol alanında kalan yapıların kamulaştırılması için Ayfer Soyak Sengir Sağlık Merkezi de feda edildi. Sağlık merkezi, ticaret-konut alanı yapıldı...

Silifke'nin yeni imar planlarında sağlık ve eğitim alanları öncelikli!

Yeni imar planları çerçevesinde sağlık, eğitim ve park alanlarının öncelikli hizmet alanlarını teşkil ettiğini belirten Başkan Turgut, "Halkımızın dinleneceği, çocukların oynayacağı alanların arttırılması için imkanlar dahilinde çaba harcıyoruz. " dedi.

Kepez'de kent parkı ve sağlık merkezi inşaatı bu yıl başlayacak!

Kepez Belediyesi, kent parkı ve belediye sağlık merkezi inşaa edecek. İhalenin kesinleşmesi ve yer teslimin ardından projelerin inşasının bu yıl içerisinde başlayacağı bildirildi.

Antalya Kepez'de kent parkı ve sağlık merkezi yapılacak!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2015'te yapma sözünü verdiği 7 proje içerisinde inşaat sırası kent parkına ve belediye sağlık merkezine geldi.

Antalya Kepez'e kent parkı ve sağlık merkezi yapılacak!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2015'te yapma sözünü verdiği 7 proje içerisinde inşaat sırası kent parkına ve belediye sağlık merkezine geldi.

Antalya Kepez'e kent parkı ve sağlık merkezi yapılacak!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2015'te yapma sözünü verdiği 7 proje içerisinde inşaat sırası kent parkına ve belediye sağlık merkezine geldi.

Okmeydanı Darülaceze parkı turizm ve özel sağlık alanı olacak!

Şişli, Okmeydanı’nda kurulan ve bugüne kadar 30 bini çocuk olmak üzere toplam 72 bin kişiye şefkat yuvası olan Darülaceze Başkanlığı’nın bahçesi turizm ve özel sağlık alanı olarak planlandı.

Ankara Yenimahalle'de sağlık ocağı, park ve semt birimi açıldı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, düzenlenen törenle Susuz Mahallesi’nde semt birimi, sağlık ocağı ve dev bir parkı hizmete açtı..

Özbekler Tekkesi imar planında özel sağlık tesis alanı olacak!

Üsküdar Sultantepe'deki Özbekler Tekkesi için koruma amaçlı imar planı değişikliği yapılacak. Özel Sağlık Tesis Alanı+Park+Sosyal Tesis Alanı olarak talep edilen alanda Özbekler Tekkesi de restore edilecek...

1957 yılında İstanbul'da sağlık sitesi kurulacakmış!

1957 yılında İstanbul'da sağlık sitesi kurulacakmış. Haseki - Cerrahpaşa - Etyemez - İşçi Sigortaları - Guraba Hastaneleri birbirine bağlanacakmış. Haseki, Cerrahpaşa ve İşçi Sigortaları hastaneleri arasında büyük bir park yapılacakmış.

Sedat Demir: Bursa destinasyonu sağlık turizmine göre!

Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Sedat Demir, "Bursa'da Termal turizmi, inanç turizmi, kültür, doğa turizmi imkanları var. Bunların içine sağlık turizmini katabilirsek çok farklı bir açılım sağlayacağız" dedi

CY Sağlık Turizm Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

CY Sağlık Turizm Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat ve İhracat Anonim Şirketi, Canay Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık'ta EGS Business Park'ta kuruldu

sağlık parkı Haberi

sağlık parkı

Bursa’nın daha sağlıklı ve yaşanabilir bir kent haline gelmesi amacıyla kent merkezindeki kişi başına düşen ‘düzenlenmiş yeşil alan’ miktarını artırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, bu dönem kente kazandırılan yaklaşık 2 milyon metrekarelik yeşil alan çalışmalarına 300 bin metrekarelik Vakıf Kent Parkı’nı da ekliyor. Bursaspor’un Vakıfköy’deki tesislerinin hemen karşısında bulunan alanda zemin düzenleme çalışmaları büyük ölçüde tamamlanırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Altepe, beraberindeki Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Vardar ve Fen İşleri Daire Başkanı Fehmi Ökten’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Yıldırım nefes alacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, özellikle yoğun yapılaşmanın olduğu tüm bölgelerde yeşil alan ve park düzenleme çalışmalarına önem verdiklerini belirterek, Yıldırım’da da ‘düzenlenmiş yeşil alanların’ yetersiz olduğunu söyledi. Yıldırım’da bugüne kadar hayata geçirdikleri Yavuzselim,...