29 / 04 / 2024

Sağlık-Sen Şırnak

Sağlık-Sen Şırnak

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkan Vekili Sabgatullah Anmal, Beytüşşebap’ta göreve başlayan doktora konut tahsis etmesinden dolayı Kaymakam İsmail Pendik’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Sağlık çalışanları zam taleplerini açıkladı: İlk 3 ayda yüzde 35 yükseliş! 

Sağlık-Sen 1 Ağustos tarihinde başlayacak toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde taleplerini tek tek duyurdu. İşte sağlık çalışanlarının zam talepleri...

Sağlık Bakanlığı'na gıda güvenliği için denetim çağrısı yapıldı!

Kısa süre önce Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 'numune' kararı tartışmalara sebep olmuştu. Bu kararla birlikte gıda güvenliğinin risk olduğu konuşuldu ve Birlik Sağlık-Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol denetimlere önem verilmesine dikkat çekti. Doğruyol’a göre Tarım Bakanlığı denetimleri eksik…

Sağlık-Sen'den son dakika açıklaması: Kamuda kapsamlı maaş reformu yapılmalı! 

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, kamuda kapsamlı bir maaş reformu uygulanması gerektiğinin altını çizdi. İşte söz konusu o açıklama...

Sağlık çalışanlarının promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişme! Sağlık Sen Başkanı duyurdu!

Sağlık-Sen Başkanı Semih Durmuş, banka maaş promosyonu ödemelerinin sağlık ve tüm kamu çalışanlarının gündemindeki en önemli konulardan biri olduğunu söyledi. Durmuş, daha önceden yapılmış olan sözleşmeleri hatırlatarak önemli açıklamalarda bulundu.

Sağlık çalışanlarına özel TOKİ projesi talebi!

Sağlık-Sen İzmir 1 No’lu Şubesinin Aralık ayı divan toplantısı Çeşme’de gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş “Taleplerimiz belli, bu doğrultuda ciddi adımlar attık, görüşmelerimiz iyi gidiyor, yakın zamanda sağlık çalışanlarına müjdeli haberi vereceğiz’’ dedi..

Sağlık-Sen Şırnak Şubesi'nden doktora konut tahsisi!

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkan Vekili Sabgatullah Anmal, Beytüşşebap’ta göreve başlayan doktora konut tahsis etmesinden dolayı Kaymakam İsmail Pendik’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Şırnak'a 485 milyon TL'lik sağlık yatırımı!

PKK'lı teröristlerin saldırıları dolayısıyla viran hale gelen Şırnak'a, 485 milyon TL'lik sağlık yatırımı yapıldı.

Aydın 1. Etap Beyaz Melek Sağlık-Sen Evleri mağdurlarından eylem!

Aydın 1. Etap Beyaz Melek Sağlık-Sen Evleri'nden ev alanlar mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor. Mağdurlar eylem yaparak evlerinin tamamlanmasını istedi.

Mardin, Şırnak ve Hakkari'deki sağlık kurumları onarılacak!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Yüksekova'da, Hakkari'de, Şırnak'ta, Cizre'de, Nusaybin'de terör saldırılarının yaşandığı yerleşim yerlerindeki sağlık kurumlarının onarılacağını belirtti.

Konya Sağlık-Sen Üniversite Şubesi hizmete girdi!

Sağlık-Sen Başkanı Memiş: "Temel derdimiz, çalışanlarımızın sorunlarını yerinde tespit etmek, bu tespitleri gerekli yerlere ulaştırmak ve buralardan çıkan sonuçları da genel merkeze ulaştırarak çalışanlarımızın sorunlarını çözmek ve milletimizin yanında

Diyarbakır Sağlık-Sen üyelerine konut müjdesi!

Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanlığı ikinci etap TOKİ konutları için düğmeye bastı. Ergani Sağlık-Sen Şube Başkanı Resul Aslan konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türk Sağlık-Sen, Yuvam Akarca Konutları sakinlerini bilgilendirdi!

Türk Sağlık-Sen olarak yürüttükleri kampanyayı, Yuvam Akarca Konutları sakinlerine tanıtmak isteyen Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Yuvam Akarca Konut Yönetimi ile bir toplantı düzenledi.

Sağlık-Sen Şırnak Haberi

Sağlık-Sen Şırnak

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkan Vekili Sabgatullah Anmal, Beytüşşebap’ta göreve başlayan doktorun ilçeden ayrılmaması için konutunu tahsis eden Kaymakam İsmail Pendik’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkan Vekili Sabgatullah Anmal, sendika üyeleri ile birlikte konutunu Kadın Doğum Uzmanı Neslihan Arslan’a tahsis eden Beytüşşebap Kaymakamı İsmail Pendik’i makamında ziyaret etti.

Sağlık çalışanlarının yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyetlerini belirten Beytüşşebap Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İsmail Pendik, vatandaşlara hizmet sunumunda kamu kurum ve kuruluşlar ile idarecilere yardımcı olunması gerektiğini belirtti. 

Beytüşşebap, Uludere ve Güçlükonak ilçelerine 50 şer dairelik konut yapılması için gerekli destekleri aldıklarını söyleyen Pendik, “En kısa sürede bu lojmanların programa alınması bekliyoruz. Bu lojmanların faaliyete geçmesi ile burada sağlık çalışanların barınma sorununu da çözecektir. Biz idarecilerde...