18 / 07 / 2024

Sağlık sisteminde şehir hastaneleri yapılacak

Sağlık sisteminde şehir hastaneleri yapılacak

Eroğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dün seçim beyannamesini açıkladığını anımsatarak, beyannamedeki vaatlerin, büyük projelerin kamuoyuyla paylaşıldığını söyledi.

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

İŞKUR’dan işsiz gençlere müjde üstüne müjde! Resmen açıklandı! 81 ilde sağlık personeli ve memur alımı yapılacak!

İŞKUR 81 şehir genelinde 376 sağlık personeli ve 842 memur alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar...

Doktor randevusuna gitmeyenler dikkat! Sağlık Bakanlığı hangi yaptırımı uygulayacak?

MHRS randevu sisteminden randevu almasına rağmen gitmeyenlerin sağlık sisteminde aksama oluşturması ve başka hastaların ihtiyacı olan tedaviyi almasını engellemesi Sağlık Bakanlığı’nı hareket geçirdi. MHRS randevusuna gitmeyenlere hangi yaptırım uygulanacak?

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Başakşehir'de Kudret Gülsün tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı duyurdu! 81 şehir için 1356 Kamu personeli alınıyor! Başvurular başladı! Sakın kaçırmayın

Sağlık Bakanlığı 81 şehir  için toplamda 1356 kamu personeli alımı yapacağını açıkladı. Başvurular bugün başladı. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman sona erecek? işte ayrıntılar...

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu! 

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Bedros Arda Kurçeren ve Talcon Uluslararası Yazılım ve Bil. Tek. A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Şuayip Altay Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentesi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şuayip Altay Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentesi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Şuayip Altay tarafından kuruldu.

Sağlık sisteminde şehir hastaneleri yapılacak Haberi

Sağlık sisteminde şehir hastaneleri yapılacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, milletin, 7 Haziran'dan bu yana durumu gördüğünü, koalisyonun ne kadar yanlış bir seçim olduğunu fark ettiğini belirterek, "İnşallah milletimiz 1 Kasım seçimlerinde gereken cevabı sandıkta şer güçlere verecektir" dedi.


Bir dizi program için Afyonkarahisar'a gelen Bakan Eroğlu, Belediye Spor Sosyal Tesislerinde, AK Parti İl Teşkilatı, Merkez İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya geldi.


Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin milletin bağrından çıkan, milletin temsilcisi bir parti olduğunu söyledi.


Şer güçlerin tamamının 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye karşı birleştiğini ifade eden Eroğlu, "Buna rağmen AK Parti birinci parti seçildi ancak parlamenter sistemin aksaklığından dolayı tek başına iktidar olamadı. Milletimiz, 7 Haziran'dan bugüne kadar olan süreçte, durumu gördü. Koalisyonun gerçekten ne kadar yanlış...