30 / 07 / 2024

Sağlıkkent başakşehir

Sağlıkkent başakşehir

İttifak İnşaat'ın Sağlıkkent projesinde yılın ilk fırsatları sunuluyor. Şirket, son 110 daire için yüzde 75 banka kredisi ya da 48 aya varan faizsiz taksit kullanımı imkanı tanıyor.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı kısa sürede tamamlandıklarını belirterek, hattın hizmete açılmasına sayılı günler kaldığını açıkladı.

Başakşehir Kayaşehir'de dönüşüm başlıyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Kayaşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Başakşehir'in ilk kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri önceki gün belirlendi. 

İBB Başakşehir'deki aile sağlığı merkezini Kovid-19 döneminde sattı iddiası!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, İBB'nin Başakşehir'deki aile sağlık merkezinin kapısına kilit vurduğunu belirtti...

Emlak Konut GYO Başakşehir Hoşdere 2. Etap yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Başakşehir 2. Kısım, "İstanbul Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap" kapsamında, 1963 Ada 1 Parseldeki toplam 148 adet konut kullanımlı bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 20 Temmuz 2020 tarihinde alındı.

Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi şimdiden dünyanın sayılı hastaneleri arasına girmiştir! 

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi bugün tam kapasite olarak açıldı. Açılış törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca katıldı. Japonya Başbakanı Şinzo Abe ise açılışa konferans yöntemiyle katıldı...

Başakşehir Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin arsası 659 bin TL'ye satıldı!

İstanbul Başakşehir'de üzerinde Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin bulunduğu arsa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) şirketlerinden KİPTAŞ tarafından 659 bin TL'ye satıldı. Satışla ilgili KİPTAŞ ve İBB'den açıklama geldi.

Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? 

Başakşehir-Kayaşehir metrosunun uzunluğu 6,20 kilometre olacak ve saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet sağlayacak. Peki Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? İşte Başakşehir-Kayaşehir metrosu inşaatıyla ilgili detaylar...

TOKİ Başakşehir kura sonucu 2020 isim listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Başakşehir kura sonucu 2020 isim listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Başakşehir kura sonuçları nasıl öğrenilir? Başakşehir TOKİ 2020 isim listesi nasıl sorgulanır? İşte merak edilen detaylar...

Başakşehir Şehir Hastanesi yıl ortasında hizmete girecek!

Türkiye’nin en büyük 3. Sağlık yatırım projesi özelliğine sahip olan Başakşehir Şehir Hastanesi’nde inşaat çalışmaları devam ediyor. Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Başakşehir Şehir Hastanesi, İstanbul’u sağlığın başkenti yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi, 2020 yılında açılacak. Hastane açıldığında, İstanbul ve Türkiye’yi sağlıkta “merkez” haline getirirken, 2 bin 68 adet sismik izolatörle “Dünyanın En Büyük Sismik İzolatörlü Binası” unvanına da sahip olacak...

Başakşehir’e 3 yeni aile sağlığı merkezi geliyor!

Başakşehir Belediyesi, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde ilçeye 3 aile sağlığı merkezi daha inşa edecek. Altınşehir Aile Sağlığı Merkezi’nde çalışmalar sürerken Vaditepe ve Hoşdere Aile Sağlığı Merkezlerinin projeleri tamamlandı.

Başakşehir-Kayaşehir metrosu 2019'da açılacak!

Onurkent, Sağlıkkent ve Toplukonut Sitelerinden geçerek Kayaşehir'e ulaşacak olan Başakşehir-Kayaşehir metrosu 2019'da açılacak.

Başakşehir Avrupa Konutları fiyat listesi 2017!

Avrupa Konutları Başakşehir projesinde daire fiyatları 596 bin 700 TL'den başlıyor. Başakşehir Avrupa Konutları fiyat listesi 2017...

Sağlıkkent başakşehir Haberi

Sağlıkkent başakşehir

İttifak İnşaat'ın Sağlıkkent projesinde yılın ilk fırsatları sunuluyor. Şirket, son 110 daire için yüzde 75 banka kredisi ya da 48 aya varan faizsiz taksit kullanımı imkanı tanıyor.  Beylikdüzü'nde hayata geçirilen proje, 10 blokta 577 daireden oluşuyor. Market, manav, kuru temizleme, kuaför gibi ihtiyaçları karşılayacak dükkânlann olduğu sitede aynca fitness, sauna, kapalı havuz, kafeterya, 24 saat güvenlik, kapalı-açık otoparklar ve süs havuzu bulunuyor. Sağlıkkent'te 2+1 daireler 166 bin TL'den, 3+1 daireler de 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. 



Posta 



Telefon: 0212 852 28 29

Web Adresi: