08 / 05 / 2024

Sağlıkkent ittifak inşaat

Sağlıkkent ittifak inşaat

İttifak İnşaat, Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği bölgenin en sağlam, en ekonomik ve en kullanışlı projesi Sağlıkkent’te konut sahiplerine hemen tapu teslimiyle güvenli bir yaşamın kapısı aralanıyor...

Kocaeli'de Sağlıkkent Konutları sahiplerine teslim edildi! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanları için yapılan Sağlıkkent Konutları’nın anahtar teslimi yapıldığı açıklandı.

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 9 milyon 49 bin 939,83 TL sermaye bedeli ile Murat Doğan tarafından kuruldu.

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 20 milyon 278 bin 393,52 TL sermaye bedeli ile Haydar Doğan tarafından kuruldu.

Rza Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rza Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 30 milyon 129 bin 635,79 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Erturk Sağlık Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erturk Sağlık Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Erler tarafından kuruldu.

Medinvest Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Medinvest Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 600.000,00 TL sermaye bedeli ile Chasan Mola Ali, Sinan Karaca ve Şeref Kamil Basmacıoğlu tarafından kuruldu.

Özdemiroğlu Eğitim Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemiroğlu Eğitim Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özdemir tarafından kuruldu.

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Can Bennet Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Dab Nefes Sağlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dab Nefes Sağlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Ercan tarafından kuruldu.

Diktaş Sağlık Teknoloji İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Diktaş Sağlık Teknoloji İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Erhan Yücel Diktaş tarafından kuruldu.

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Fuat Mert ve Sadettin Çağlar Keskin ortaklığında kuruldu.

Safiran Pegah Turizm Eğitim Organizasyon Sağlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Safiran Pegah Turizm Eğitim Organizasyon Sağlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ehsan Masdarı tarafından kuruldu.

Sağlıkkent ittifak inşaat Haberi

Sağlıkkent ittifak inşaat

Kullanıcılarına tapu teslimiyle  hemen taşınma fırsatı ve kaliteli bir  yaşam da sunan İttifak İnşaat Sağlıkkent Projesi; %75 banka kredisi ya da 48 aya varan faizsiz taksit kullanımıyla uygun koşullarda ev sahibi yapmaya devam ediyor.  


Aile yaşantısını destekleyen proje 2+1 dailerden başlıyor. 


21.000 metrekare alan üzerine kurulu Sağlıkkent projesi; 10 blok, 577 daireden oluşuyor. 

Sağlıkkent’i diğerlerinden farklı kılan noktalardan biri 1+1 konutların projede yer almaması… 

2+1 dairelerden başlayan daireler 79 ve 98 m², 3+1 daireler ise 118 m² seçenekleriyle ve hemen teslim inkanıyla satışa sunuluyor. 2+1 daireler 79 m² 166,000 ve 98 m² 210,000 TL'den başlayan fiyatlarla, 3+1 daireler 118 m² 220,000 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.  


Sosyal imkanlar site sakinlerini mutlu ediyor 

Sosyal imkanların oldukça geniş tutulduğu proje, doğal peyzaj alanlarıyla birleşen mimarisiyle estetik...