07 / 05 / 2024

Sağlıkkent ödeme planı

Sağlıkkent ödeme planı

İttifak İnşaat'ın Sağlıkkent projesinde yılın ilk fırsatları sunuluyor. Şirket, son 110 daire için yüzde 75 banka kredisi ya da 48 aya varan faizsiz taksit kullanımı imkanı tanıyor.

Sağlıkkent'te 170 bin TL'ye 2+1 daireler!

Firma bünyesinde 36 aydan 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılan Sağlık Kent projesi, 11 katlı 3 bloktan meydana geliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde konumlanıyor...

Kocaeli'de Sağlıkkent Konutları sahiplerine teslim edildi! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanları için yapılan Sağlıkkent Konutları’nın anahtar teslimi yapıldığı açıklandı.

TOKİ 2+1, 3+1 konut ödeme planı açıklandı mı? TOKİ ödemeleri ne zaman başlıyor? Başvuranlar hemen bakın! 

"TOKİ ödeme planı nasıl olacak?" sorusunun yanıtı son günlerde sık sık araştırılıyor. Kura çekilişlerinin tamamlanmasının ardından peşinat ve taksit ödemeleri merak edilmeye başlandı. Peki TOKİ ödemeleri ne zaman yapılacak? 

2023 TOKİ ödeme planı nasıl olacak? TOKİ 2+1,3+1 konut taksit ödemeleri tarihleri!

Türkiye genelinde 250 bin konutun inşa edileceği ‘İlk Evim, İlk İşyerim’ projesi kapsamında İstanbul'da 50 bin konut yapılacakken, konut sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar, TOKİ ödemelerinin ne zaman başlayacağını ve ödeme planının nasıl olacağını merak ediyor. İşte detaylar...

Gamador Meydan ödeme planı Eylül 2022!

Gamador Meydan ödeme planı Eylül 2022 haberimizde yer alıyor. Başkent Ankara'da hayata geçirilen projede 180 konut yer alıyor.

Nidapark Ataşehir ödeme planı Eylül 2022!

Nidapark Ataşehir ödeme planı Eylül 2022 haberimizde yer alıyor. Merakla beklenen projede ön satışlar başladı...

Sağlık personeli ne kadar ek ödeme alacak? Yeni düzenleme ile doktor, hemşire maaşı ne kadar arttı?

Sağlık personeline yapılacak olan ek ödeme ne kadar olacak? sorusu en çok araştırılan konulardan biri oldu. İşte detaylar!

Sağlık çalışanlarına ek ödeme ne zaman yapılacak? Sağlık çalışanlarına ek ödeme ne kadar?

Sağlık çalışanlarına ek ödemenin ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Milyonlarca sağlık çalışanı ek ödeme ne kadar olacak şeklinde sorular soruyor. İşte detaylar!

Sağlık çalışanının ek ödeme tavan fiyatı değişiyor! Milyonlarca çalışanın maaşlarında artış olacak

Sağlıkla İlgili Bazı kanunlarda ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifi görüşmeleri düzenlendi ve görüşmeler sonunda kabul edildi. Yeni düzenlemeyle ek ödeme tavan fiyatı değişiyor. Milyonlarca çalışanın maaşlarında artış olacak. İşte detaylar...

Nidapark Çengelköy'de yılın son avantajlı ödeme planı!

Nidapark Çengelköy'de yılın son avantajlı ödeme planı sunuluyor. 36 ay 0 faiz imkanı sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de inşa ediliyor.

Kocaeli SağlıkKent Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli'de sağlık çalışanları için yapılan SağlıkKent Konutları için ihale yapıldı. İhalede en yüksek 200 milyon TL'lik teklif verildi. 

Kocaeli Sağlıkkent kuraları çekildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sağlıkkent projesinin kura çekilişini gerçekleştirdi.

Kocaeli Sağlıkkent kura sonucu 27.10.2021 listesi!

Kocaeli Sağlıkkent kura sonucu 27.10.2021 listesi haberimizde yer alıyor. İşte Kocaeli Sağlıkkent kura sonucu 27.10.2021 listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kocaeli Sağlıkkent kura çekilişi yarın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Sağlıkkent konutları kurası için geri sayım başladı. Sağlık çalışanlarına yönelik inşa edilen projenin kurası yarın çekilecek.

Sağlıkkent ödeme planı Haberi

Sağlıkkent ödeme planı

İttifak İnşaat'ın Sağlıkkent projesinde yılın ilk fırsatları sunuluyor. Şirket, son 110 daire için yüzde 75 banka kredisi ya da 48 aya varan faizsiz taksit kullanımı imkanı tanıyor.  Beylikdüzü'nde hayata geçirilen proje, 10 blokta 577 daireden oluşuyor. Market, manav, kuru temizleme, kuaför gibi ihtiyaçları karşılayacak dükkânlann olduğu sitede aynca fitness, sauna, kapalı havuz, kafeterya, 24 saat güvenlik, kapalı-açık otoparklar ve süs havuzu bulunuyor. Sağlıkkent'te 2+1 daireler 166 bin TL'den, 3+1 daireler de 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. 



Posta 



Telefon: 0212 852 28 29

Web Adresi: