09 / 05 / 2024

Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşü

Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşü

Samsun'da gerçekleştirilen "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşü" etkinliğine katılmak üzere Samsun'a gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İl Sağlık Müdürlüğü'nün düzenlediği "İl Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Çalışması''na katıldı.

Sağlıklı kızartmalar isteyenler bu makineyi araştırıyor! Philips airfryer 25 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Maksimum lezzete minimum yağla ulaşmayı sağlayan Philips Premium sıcak hava fritözü (airfryer), özellikle yiyeceklerini az yağla, sağlıklı şekilde hazırlamak isteyenlerin son günlerdeki gözde mutfak aleti.  Peki Philips Premium Airfryer XXL,hangi özelliklere sahip? Fiyatı ne kadar?

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kara tarafından kuruldu.

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan'da Aykut Çenberci tarafından kuruldu.

Organik ve sağlıklı beslenme için adresiniz Macrocenter! 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Günümüzde çoğu insanın beslenme rutinine dikkat ediyoruz. Ne yazık ki, bu beslenme için doğal ve kaliteli ürün bulmak zor. Sizin için organik ve sağlıklı ürünleri bir araya getirdik. İşte Macrocenter 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Beşiktaş’ta Özgür Ünalan tarafından kuruldu.

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

Clinic Prime Sağlık Turizmi Ve İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Clinic Prime Sağlık Turizmi Ve İşletmeleri Limited Şirketi Bağcılar'da Çağdaş Armağan tarafından kuruldu.

Şuayip Altay Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentesi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şuayip Altay Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentesi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Şuayip Altay tarafından kuruldu.

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile G. Abdelrahman H. Ahmad ve Velat Ağırman ortaklığında kuruldu.

Es Aura Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Es Aura Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Es Aura Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.

Mek Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mek Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Külünk tarafından kuruldu.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşü Haberi

Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşü



Toplantı öncesi konuşan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "Samsun'un sağlığı ile ilgili geçtiğimiz 12 yılda yapılan birçok sağlık yatırımı yapıldı. Sağlıkta yakaladığımız önemli ivme var. Bu başarıda Samsun'un dinamikleri ve sağlık verileri bizleri memnun eden verilerdir. Daha iyi olabilmesi için gerek fiziksel altyapı anlamında, gerekse yetişmiş insan kaynağı desteği anlamında elimizden geleni daha iyi şekilde yapma gayreti içersindeyiz. İnşallah önümüzdeki süreçte Samsun Şehir Hastanesi'nin ihale sürecini başlatıyoruz. YPK onayı geldi. Ön talepler, ön yeterlilik belgeleri alma aşamasına geldik. Önümüzdeki 3 - 4 ay içersinde sağlıklı bir ihale süreci sürdürebilirsek, 2015 yılı içersinde de yer teslimi ile birlikte Samsun Şehir Hastanesi'nin ihale sürecini tamamlayıp inşaat sürecine dönüşmeyi hedefliyoruz. İnşallah bu anlamda planladığımız yol haritası sağlıklı yürür. Ben Samsun'un beklediği bu yatırımı inşallah...