30 / 07 / 2024

sağlıklı kentler sıralaması

sağlıklı kentler sıralaması

Dünya genelinde 89 şehir baz alınarak yapılan araştırmaya göre, İstanbul dünyanın en sağlıklı kentleri sıralamasında sondan ikinci oldu...

Sağlıklı kızartmalar isteyenler bu makineyi araştırıyor! Philips airfryer 25 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Maksimum lezzete minimum yağla ulaşmayı sağlayan Philips Premium sıcak hava fritözü (airfryer), özellikle yiyeceklerini az yağla, sağlıklı şekilde hazırlamak isteyenlerin son günlerdeki gözde mutfak aleti.  Peki Philips Premium Airfryer XXL,hangi özelliklere sahip? Fiyatı ne kadar?

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dünya genelinde sağlıklı binalara ilgi artıyor!

Koronavirüs salgını dünya genelinde hızla dönüşüm devam ederken yeşil binalar için de büyük fırsat doğdu. Sağlıklı yaşam alanları sunan binalar için sertifika alımları çoğaldı.

Sağlıklı evlere talep artıyor!

Koronavirüs salgını sonrasında konut tercihleri bir hayli değişti. Fiziksel koşulların insanların temel önceliği haline geldiğini söyleyen Sedimega Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, konutta yeni trendin sağlıklı evler olduğunu belirtti.

Anamur'da sağlıklı yaşam merkezi inşaatı tamamlandı!

Mersin Anamur'da inşa edilen sağlıklı yaşam merkezinin inşaatı tamamlandı. Merkezin kısa süre içerisinde hizmete girmesi bekleniyor.

İznik'te sağlıklı hayat merkezleri inşa ediliyor!

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, İznik’te hizmet sunan sağlık tesislerinde incelemeler gerçekleştirdi. Yavuzyılmaz, ''İlçemizde koruyucu sağlık hizmetlerinin tamamını içeren sağlıklı hayat merkezimizin inşası tüm hızıyla sürüyor'' dedi.

Konutta yeni trend sağlıklı evler!

DAP Yapı Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu konutta yeni trendin sağlıklı evler olduğunu söyledi.

5 maddede sağlıklı ev kriterleri!

Koronavirüsün etkisiyle dünya metropollerinde orman içinde yer alan konutlara talep arttı. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ormanköy projesindeki Ormaniçi ‘Sağlıklı Ev Kriterleri’ni anlattı.

Pandemiyle sağlıklı şehir yaklaşımının önemi ortaya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, pandemiyle beraber bir kez daha "sağlıklı ve dayanıklı şehir" yaklaşımının öneminin ortaya çıktığını söyledi.

Ytong'tan sağlıklı ve konforlu bina tasarımları!

Evde daha fazla zaman geçirdiğimiz bu süreçte, içinde konforlu ve güvende hissettiğimiz, sağlıklı ve dengeli bir yaşam ortamı sağlayan konutların önemi bir kez daha fark edildi. Çevre ve enerji dostu, nefes alan, hafif yapı malzemeleriyle Ytong, sağlıklı ve güvenli konutlar inşa ediyor.

Konutta yeni normal: Sağlıklı ev!

DAP Yapı’nın son yatırımı olan Çekmeköy’deki Ormanköy projesiyle ilgili bilgiler paylaşan Ziya Yılmaz, “Uzun süredir üzerinde çalıştığımız Sağlıklı Ev konseptini Çekmeköy’de hayata geçiriyoruz'' dedi.

Birleşmiş Markalar Derneği AVM’lerde sağlıklı açılış için taleplerini açıkladı!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Yönetim Kurulu alışveriş merkezlerinin açılma sürecin sağlıklı ilerleyebilmesi için önerilerini 5 başlık altında topladı.

sağlıklı kentler sıralaması Haberi

sağlıklı kentler sıralaması

Ajans Press, dünyanın en sağlıklı kentlerini konu alan araştırmayı inceledi. Dünya genelinde 89 şehir baz alınarak hazırlanan raporun ilk sırasına ise Amsterdam yer aldı. İstanbul ise bu sıralamada sondan ikinci oldu.

Ajans Press ve PRNet’in konuyla alakalı gerçekleştirdiği medya araştırmasında yazılı basına yansıyan haber adetleri de belli oldu. İstanbul’daki betonlaşma ve yeşil alan sayısının yetersiz görülmesi medyada en çok konuşulan başlıklar arasında yer aldı. 

Listenin birinci sırasında yer alan Amsterdam’ı, Oslo (Norveç), Rotterdam (Hollanda), Münih (Almanya) Berlin (Almanya), Tallinn (Estonya), Adelaide (Avustralya), Viyana (Avusturya), Perth (Avustralya) ve Helsinki (Finlandiya) gibi çeşitli kentler sırasıyla takip etti. İstanbul ise bu listenin 88’inci sırasında yer alırken 3,46 puanda kaldığı...