30 / 04 / 2024

Sagrada Familia nerede

Sagrada Familia nerede

Barcelona yerel yönetimi, 137 yıldır inşaatı süren Sagrada Familia'ya 4 milyon 600 bin euro karşılığında inşaat izni verdi.

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

Sagrada Familia'ya 137 yıl sonra inşaat izni!

Barcelona yerel yönetimi, 137 yıldır inşaatı süren Sagrada Familia'ya 4 milyon 600 bin euro karşılığında inşaat izni verdi.

Barcelona'daki Sagrada Familia'ya 35 milyon euro imar izni cezası!

Barcelona'daki Sagrada Familia kilisesi, imar izni olmadığı gerekçesiyle yaklaşık 35 milyon euro ceza ödeyecek...

Avrupa’nın en uzun dini yapısı 2026'da açılacak!

Avrupa’nın en uzun dini yapısı olacak Sagrada Familia Bazilikası 2026 yılında açılışa hazırlanıyor. Yapı 1882'den beri inşa ediliyor.

Barcelona Sagrada Familia'nın inşaatında sona gelindi!

Barcelona'nın en çok turist çeken merkezlerinden biri olan devasa Sagrada Familia katedrali, yapımına başlanmasından 133 yıl sonra inşaatının son aşamasına girdi. Katderalin inşasına 1882 yılında başlanmıştı.

Sagrada Familia tapınağının inşası ne zaman tamamlancak?

Ünlü mimar Gaudi tarafından yapımına 1882 yılında başlanılan Barcelona'daki "Sagrada Familia" tapınağının inşasının 2026 yılında tamamlanacağı açıklandı

Sagrada Familia Kilisesi'nin inşaatı 132 yıldır bitmedi!

Gaudi'nin 1883'te dahil olduğu Barselona'daki ünlü Sagrada Familia'nın inşaatının 2026'ta tamamlanması öngörülüyor. 1979'dan bu yana projede baş mimar olarak çalışan Mark Burry, ARKIMEET 2014'ün konuğu olarak 19-20 Kasım'da İstanbul'da.

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Mall of İstanbul İkitelli nerede?

Mall of İstanbul İkitelli nerede , adres, iletişim, telefon ve proje detayları haberimiz içerisinde yer alıyor...

Mahal Palace Armutlu nerede?

Yalova Armutlu Fıstıklı Köyü'nde hayata geçirilen Mahal Palas projesinin satış süreci devam ediyor. Mahal palace armutlu nerede, nasıl gidilir ve konum bilgileri haberimizde bulunuyor

Referans Bakırköy İstanbul nerede?

Biskon Yapı ve Halk GYO ortaklığı projesi olan Referans Bakırköy projesinin satışları sürüyor. Referans Bakırköy İstanbul nerede, nasıl gidilir, konum ve ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz

Dap Dalga Kule Arjaan nerede?

Maltepe’de hayata geçirilen Dalga Kule Arjaan projesi Dap Yapı imzası taşıyor. Dap Dalga Kule Arjaan nerede, konum ve kroki bilgileri haberimizde yer alıyor

Autopia Esenyurt satış ofisi nerede!

Esenyurt’ta yer alan Autopia projesinin satış ve kiralama süreci devam ediyor. Autopia Esenyurt satış ofisi nerede, konum ve krokisi haberimizin içinde yer alıyor

Sagrada Familia nerede Haberi

Sagrada Familia nerede

Şehir planlamacısı Janet Sanz, ünlü mimar Antoni Gaudi'nin en önemli eserleri arasında bulunan ve yapımı hala devam eden Sagrada Familia'ya 4 milyon 600 bin euroluk inşaat izni verildiğini söyledi.

NTV'de yer alan habere göre; iznin yedi yıl süreyle geçerli olduğu, inşaatın bu süre içerisinde tamamlanması gerektiği açıklandı.

İspanyol makamları inşaatına 1882 yılında başlanan ve Gaudi tarafından 1883 yılında devralınan projenin inşaat izni olmadığını ancak 2016'da fark etmişti. Gaudi projeye başladıktan üç yıl sonra izin için başvuruda bulunmuş ancak başvurusuna yanıt gelmemişti. Ünlü mimar buna rağmen inşaata ara vermemişti.

Mimar Antoni Gaudi, 1926 yılının Haziran ayında bir tramvay kazasında hayatını kaybetti. Hayatını adadığı Sagrada Familia'nın inşaatının, ünlü mimarın 100'üncü ölüm yıldönümünde tamamlanması amaçlanıyor.

Verilen izne göre Sagrada Familia'nın yüksekliğinin 172...