03 / 05 / 2024

Sagradia Familia inşaatı

Sagradia Familia inşaatı

İspanya'nın en turistik yapılarından olan ve inşaatına 136 yıl önce başlanılan Sagradia Familia'ya imar izni verildi. Sagradia Familia kilisesi için Barcelona Belediyesi'ne 35 milyon euroluk ödeme yapılacak.

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

Sagrada Familia'ya 137 yıl sonra inşaat izni!

Barcelona yerel yönetimi, 137 yıldır inşaatı süren Sagrada Familia'ya 4 milyon 600 bin euro karşılığında inşaat izni verdi.

Sagradia Familia'ya 136 yıl sonra imar izni!

İspanya'nın en turistik yapılarından olan ve inşaatına 136 yıl önce başlanılan Sagradia Familia'ya imar izni verildi. Sagradia Familia kilisesi için Barcelona Belediyesi'ne 35 milyon euroluk ödeme yapılacak.

Barcelona Sagrada Familia'nın inşaatında sona gelindi!

Barcelona'nın en çok turist çeken merkezlerinden biri olan devasa Sagrada Familia katedrali, yapımına başlanmasından 133 yıl sonra inşaatının son aşamasına girdi. Katderalin inşasına 1882 yılında başlanmıştı.

Sagrada Familia Kilisesi'nin inşaatı 132 yıldır bitmedi!

Gaudi'nin 1883'te dahil olduğu Barselona'daki ünlü Sagrada Familia'nın inşaatının 2026'ta tamamlanması öngörülüyor. 1979'dan bu yana projede baş mimar olarak çalışan Mark Burry, ARKIMEET 2014'ün konuğu olarak 19-20 Kasım'da İstanbul'da.

La Sagrada Familia bazilikasının kaba inşaatı 128 yılda bitti!

İspanya"nın inşaatı 128 yıldır bitmeyen mimari şaheseri, bugün Papa 16. Benediktus"un ziyaretiyle kutsanacak. La Sagrada Familia bazilikasının baş mimarı Jordi Bonet Armengol, Papa"nın ziyaretinin mucize yaratacağına inanıyor

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Sagradia Familia inşaatı Haberi

Sagradia Familia inşaatı

İspanya'nın en turistik yapılarından biri olan ve inşaatına 136 yıl önce başlanılan Sagrada Familia için imar izni verildi.

Sputniknews'ta yer alan habere göre, 1882'de inşaatın başladığı proje için ilk kez ruhsat alındı. Barcelona'daki Sagrada Familia kilisesi'nin imar izni olmadığı gerekçesiyle Barcelona Belediyesi'ne yaklaşık 35 milyon euro ceza ödeyeceği açıklandı.

Barcelona Belediye Başkanı Ada Colau, konu ile ilgili açıklama yaptı. Colau, kilise ile varılan anlaşmanın 'tarihi' olduğunu söyledi. Klise için verilen ceza 10 yıl boyunca ödenebilecek.

Ana Yapı tarafından yapılan projenin 2026 yılında tamamlanması planlanıyor. Kiliseye giriş ücreti 30 yaş üstü için 15 euro olarak belirtildi. Kuleye çıkmak isteyenler ise ekstra ücret...