02 / 05 / 2024

Şah Gayrimenkul adres

Şah Gayrimenkul adres

Şah Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Gıda Turizm ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih Tekin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık 2013 tarihinde kuruldu.

Tekzer Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Tekzer Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başahşehir'de 5 milyon 105 bin 337,29 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Zeynep Özçelik Kaya tarafından kuruldu.

Gayrimenkul dolandırıcıları boyut atladı! Kayıp şahıslar üzerinden 20 milyon liralık vurgun!

Gayrimenkul dolandırıcılarının yeni av yakalama modelini duyanlar inanamadı. Yalova'da gerçekleşen olayda ikinci kayıp şahıs üzerinden senet düzenleyip, üçüncü şahıs olarak senedi kendi üzerine ciroladılar.

Milli Emlak İstanbul'da 6 adet konut, 1 ahşar ev ve karakolu satıyor! Megakentte gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak, İstanbul ili, Fatih, Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde yer alan 6 adet konut, 1 ahşap ev ve karakolhaneyi 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Girgin, Kerim Şayan, Melikşah İşcan ve Sinan Ay ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul dünyasının yeni yüzü Lotusmark hizmete açıldı!

Gülşah Şahin ile Oğuz Özkurt ortaklığında kurulan ve sektöre yeni bir soluk getirecek olan Lotusmark Gayrimenkul, Bostanlı’da gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Duo Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Duo Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Bağcılar'da Melikşah Dilşah tarafından kuruldu.

Almesar İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almesar İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Abdullah Yılmaz, Abdülselam Yılmaz, Ebrahım Ahıaf ve Yahya Alshaebı ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektörü mercek altında! Firmalar, şahıslar, emlakçılar herkes denetime girebilir

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gayrimenkul sektöründeki olağan dışı fiyat artışlarını merceğe aldıklarını açıkladı. Bakanın açıklamasına göre piyasada spekülasyon yapan firma, şahıs ya da emlakçılar denetime girebilir. Gayrimenkul kazancını doğru beyan etmeyenler de incelemeye tabi olacak.

Masaken İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masaken İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ahmed Ahıaf tarafından kuruldu.

Padişah Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Padişah Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakim Murat tarafından kuruldu.

Arnavutköy'de 45 milyon TL'ye icradan satılık 3 katlı ahşap bina!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Arnavutköy Mahallesi, Mumhane Sokak'ta yer alan 3 katlı ahşap binayı 45 milyon TL'ye icradan satıyor...

Şah Gayrimenkul adres Haberi

Şah Gayrimenkul adres

Şah Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Gıda Turizm ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih Tekin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık'ta kuruldu. 


Şah Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Gıda Turizm ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Şah Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Gıda Turizm ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Üsküdar, Ferah Mahallesi, Kartal Sokak,...