28 / 07 / 2024

Şah Rıza Dağ

Şah Rıza Dağ

ŞRD 3K Grup İnşaat Mimarlık Enerji Petrol Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Şah Rıza Dağ tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Ali Rıza Akbaş kimdir? Hangi ülkede genel müdür olarak çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Ali Rıza Akbaş nerede doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Ali Rıza Akbaş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Murat Bakan'dan İzmir Rıza Bey Apartmanı park olsun açıklaması!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, ‘Rıza Bey Apartmanı Park Olsun İnisiyatifi’nin istemini Meclis gündemine taşıdı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a çağrıda bulunan CHP'li Bakan, konuya ilişkin konuştu.

İzmir Bayraklı'da yıkılan Rıza Bey Apartmanı için 'sulak zemine inşa edildi' iddiası!

Türkiye'yi yasa boğan 6.6 büyüklüğündeki İzmir Seferihisar depreminde birçok bina yıkıldı. Bu binalardan biri de 5 kişinin cansız bedenine ulaşılan 8 katlı Rıza Bey Apartmanı'ydı. Apartmanın sulak bostana inşa edildiği ileri sürüldü.

Van'da 376 konut, 447 ahır yıkıldı!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Van'da depremden etkilenen mahallelerde yaptığı hasar tespit çalışmaları sonucunda 376 konut, 447 ahırın yıkıldığını açıkladı.

Van'da 254 konut ve 297 ahır yıkıldı, 694 yapı ağır hasar aldı! 

Dün İran'da Türkiye sınırına yakın bölgede meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem Van'da can ve mal kaybına yol açtı. Depremde 254 konut ve 297 ahır yıkıldı, 694 yapı ise ağır hasarlandı...

TOKİ Ağrı'da 500 ahır projelendirilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ağrı'da 25, 50 ve 75 başlıklı 1241 dönümlük arazide TOKİ Başkanlığınca yaklaşık 500 ahır projelendireceğiz" dedi...

Rıza Sarraf’ın Kanlıca’daki yalısında yıkım ertelendi!

Şarkıcı Ebru Gündeş ve Rıza Sarraf’a ait Beykoz Kanlıca’daki kaçak yalılar hakkındaki yıkım kararının mahkeme tarafından durdurulduğu idda edildi. Yalıda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yapıldığı iddiasıyla açılan dava ise sürüyor.

Ev, ahır, arsa! Hepsi icradan satılık!

Kocaeli’de, içinde ahırın da yer aldığı bir arazi icradan satışa çıkarıldı. 480 metrekare olan ahır için 162 bin TL, arazi hepsi için toplam 1 milyon 867 bin 854 TL muhammen bedel belirlendi.

Rıza Sarraf'a yalı davasında yakalama kararı!

Beykoz Kanlıca'da satın aldığı tarihi yalılarda, kanuna aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla yargılanan Rıza Sarraf hakkında yakalama kararı çıkarıldı...

Rıza Sarraf'ın yalı davası ertelendi!

Kandilli'deki korunması gerekli kültür varlığı olarak tescil edilen taşınmazda, izinsiz inşa ve fiziki müdahale yaptırdığı iddia edilen Rıza Sarraf'ın ve inşaatı gerçekleştiren Firuz Akın Han'ın yargılanmalarına devam edildi.

Kocaeli Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nda sona gelindi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'ndaki restorasyon çalışmalarını tamamlıyor.

Kocaeli'deki Beş Divanlı Rıza Bey Konağı yeniden inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nı yeniden inşa ediyor.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm gürültü sorununu da çözecek!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ''230 bin adetten oluşan ev ve işyeri hacmine sahip Yıldırım'da hayata geçirmeye başladığımız kentsel dönüşüm hamlemiz ile birçok sorunu olduğu gibi bu problemi de kendiliğinden çözüme kavuşturmuş olacağız" dedi.

Şah Rıza Dağ Haberi

Şah Rıza Dağ

ŞRD 3K Grup İnşaat Mimarlık Enerji Petrol Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Şah Rıza Dağ tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu. 


ŞRD 3K Grup İnşaat Mimarlık Enerji Petrol Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Şirket her türlü mimari plan,proje çizimi ve taahhüt işlerini yapar ve 8.5.2013 tarihinde tescil edilen anonim şirket esas mukavelesinde yazılı olan diğer işler.


ŞRD 3K Grup İnşaat Mimarlık Enerji Petrol Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Beylerbeyi, Burhaniye Mahallesi, Çamlıca Bulvarı, Ihlamur Villaları,...