17 / 05 / 2024

Saha yapı Halil Aydemir

Saha yapı Halil Aydemir

Genç Kuşak yazı dizisinin bu haftaki konuğu Özgüney Emlak ve Saha Yapı'nın ortağı Halil Aytemir oldu. Halil Aytemir, 2005 yılında girdikten sonra, 2011 yılında inşaat sektöründe de faaliyetlerinin gidişatını aktardı.

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sinan tarafından kuruldu.

Çorum'da eski stadyumun yerine millet bahçesi yapılacak!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, kentte inşa edilen yeni stadyumun devir tesliminin Haziran'da yapılacağını, eski stadyumun yerine ise millet bahçesi yapılacağını söyledi...

Gülercan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülercan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli Ercan Tosun ve Halil Güler tarafından kuruldu.

Artmim Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artmim Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Şan ve Halil Gülyaz tarafından kuruldu.

Halil İbrahim Alparslan: İzmir'de gayrimenkuller değerini kaybedecek!

İzmir’deki yapılaşmanın endişe verici boyutlar ulaştığını söyleyen Mimarlar Odası İzmir Şubesi Başkanı Halil İbrahim Alparslan; "İzmir Betonlaşıyor, Cazibesini Kaybediyor" dedi...

Sage Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sage Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Ulu, Ebubekir Üçeş, Halil İbrahim Yılmaz, Neşet Karahan ve Ünsal Koçak tarafından kuruldu.

İspak Yapı Malzemeleri İnşaat Kimyevi Maddeler Otomotiv Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İspak Yapı Malzemeleri İnşaat Kimyevi Maddeler Otomotiv Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Ulu tarafından kuruldu. 

Fırtına Vadisi'ndeki 15 kaçak yapı yıkıldı!

Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından korunması gereken 200 ekolojik saha arasında bulunan Rize'nin Fırtına Vadisi'ndeki dere yatağına inşa edilen 21 kaçak yapıdan 15’i yıkıldı.

Onotek Yapı ve Zemin Sistemleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onotek Yapı ve Zemin Sistemleri Sanayi Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Kestek tarafından kuruldu. 

Nova 34 Yapı Taahhüt İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova 34 Yapı Taahhüt İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Demir ve Nurullah  Bıyık ortaklığında kuruldu. 

Trabzon Molla Halil Camisi'nin inşaatı yeniden başladı!

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Karşıyaka Mahallesi'nde 2006 yılında yapımına başlanan Molla Halil Camisi'nin inşaatı kiliseye benzetildiği için durmuştu. İnşaat çalışmaları 2 yıl aradan sonra yeniden başladı.

2B arazi bedelleri için düzenleme yapılmalı!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, 2B arazilerinin kullanıcılara satışıyla ilgili karara karşı çıktı, “Belirlenen bedeller iptal edilmeli, makul bir düzenleme yapılmalı” diye açıklama yaptı. 

Mahall Turizm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahall Turizm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Kütrem tarafından kuruldu. 

Saha yapı Halil Aydemir Haberi

Saha yapı Halil Aydemir

Bugün Konya'nın önemli ana arterlerinde büyük projelere imza attıklarını söyleyen Halil Aytemir, "İnşaat sektörü Konya'da halen aç bir sektör. 

Kurumsal firmaların sayısı çok az. Bizim hedefimiz kurumsallaşıp, önemli projelere imza aunak" diyor... 

Baba mesleğinizi mi devam ettiriyorsnuz? 

Hayır değil. Arkadaşlıkla başladık, daha soni"a ortak bir ticaretle devam etti. Ortağım Mahmut Sami Özgüney bey ile devam ediyoruz. 

inşaatlarınız yap-sat usulü mü? 

Evet. Projelerimizin tamamı yapsat. Kendi öz sermayelerimiz ile inşaat yapıyoruz. Tek tipten ziyade, her bütçeye göre, 2+1, 3 + 1, 4 + 1 olmak üzere daireler yapıyoruz. 

Kaç proje yaptınız bugüne kadar? 

Şu an 5. projemizdeyiz. 

Ağırlıklı hangi bölgeleri tercih ediyorsunuz? 

Genelde Selçuklu bölgesindeyiz. 

Şu anda Akıncılar Parkı'nın karşısında, Hocacihan IHL'nin karşısında bir tane de Barış Caddesi'nde şantiyemiz var. 


MÜŞTERİLERİMİZİ BANKAYA BULAŞTIRMAMAYA ÇALIŞIYORUZ 

Çalışma sisteminizde diğerlerinden farkınız var mı? 

Mümkün mertebe müşterileri...