21 / 05 / 2024

Saha Yapı

Saha Yapı

Genç Kuşak yazı dizisinin bu haftaki konuğu Özgüney Emlak ve Saha Yapı'nın ortağı Halil Aytemir oldu. Halil Aytemir, 2005 yılında girdikten sonra, 2011 yılında inşaat sektöründe de faaliyetlerinin gidişatını aktardı.

Antalya'da kaçak yapılara geçit yok!

Antalya'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da yakından izlediği çalışmalarda, uydudan bakılıp yapı kayıt belgeleri incelenen ve sıkı saha denetimleriyle tespit edilen kaçak yapılardan 2 bin 100 tanesi yıkıldı.

Fırtına Vadisi'ndeki 15 kaçak yapı yıkıldı!

Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından korunması gereken 200 ekolojik saha arasında bulunan Rize'nin Fırtına Vadisi'ndeki dere yatağına inşa edilen 21 kaçak yapıdan 15’i yıkıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara spor alışkanlığı kazandırmak maksadıyla halı saha yapım çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Seyitgazi'de halı saha inşaatı devam ediyor!

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın Ayvalı Mahallesi’nde yapımına başlanan halı saha inşaatında incelemelerde bulundu.

1.800 mahalle tipi kompleks yapıldı!

Yapılan spor tesislerinin sayısının hızla arttığını söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "Son 1,5 yıl içinde, 35'e 50 metre halı saha yanında basketbol ve voleybol sahası yer alan 'mahalle tipi kompleks' olarak adlandırdığımız 1800 tesis yaptık" dedi.

Balıkesir Sındırgı'ya 16 milyonluk yatırım yapılıyor!

Balıkesir Sındırgı'da yer altına 16 milyonluk yatırım yapılıyor. Önceki aylarda ihalesi gerçekleştirilen projenin saha çalışmaları başladı.

Niğde Yeşilova Köyü'nün halı saha ihtiyacı mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a Niğde'nin Yeşilova Köyü'ne halı saha ihtiyacı yapılıp yapılmayacağını sordu..

Bursa Harmancık'ta Saha Kalsedon projesinin ÇED toplantısı 16 Şubat'ta!

Bursa Harmancık'ta Saha Kalsedon Ocağı Kapasite Artırımı projesinin yapılması için ÇED toplantısı 16 Şubat'ta gerçekleşecek.

Kahramanmaraş Malik Ejder'e iki halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Onikişubat İlçesi Malik Ejder Mahallesinde iki adet halı saha yapımları tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

Kahramanmaraş Onikişubat'a halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gençlerin spor yapmalarına imkan tanımak maksadıyla halı saha yapım çalışmaları devam ediyor.

Muğla Büyükşehir'den iki yeni halı saha!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Milas’ın Tuzabat ve Ören Mahallerinde halı saha yapımına başladı.

İzmir Ödemiş'e yeni halı sahalar yapılıyor!

Spor Toto Genel Müdürlüğü’nün desteği ile Ödemiş’e halı sahalar yapılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde protokolü imzalanan iki yeni ortak kullanımlı halı saha için yerinde incelemeler yapıldı.

Fikri Işık Anıtkabir'e yapılan halı saha konusunda hassas!

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerinden oluşan bir heyet Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile TBMM’deki makamında Anıtkabir’e yapılan halı sahayı görüştü.

Saha Yapı Haberi

Saha Yapı

Bugün Konya'nın önemli ana arterlerinde büyük projelere imza attıklarını söyleyen Halil Aytemir, "İnşaat sektörü Konya'da halen aç bir sektör. 

Kurumsal firmaların sayısı çok az. Bizim hedefimiz kurumsallaşıp, önemli projelere imza aunak" diyor... 

Baba mesleğinizi mi devam ettiriyorsnuz? 

Hayır değil. Arkadaşlıkla başladık, daha soni"a ortak bir ticaretle devam etti. Ortağım Mahmut Sami Özgüney bey ile devam ediyoruz. 

inşaatlarınız yap-sat usulü mü? 

Evet. Projelerimizin tamamı yapsat. Kendi öz sermayelerimiz ile inşaat yapıyoruz. Tek tipten ziyade, her bütçeye göre, 2+1, 3 + 1, 4 + 1 olmak üzere daireler yapıyoruz. 

Kaç proje yaptınız bugüne kadar? 

Şu an 5. projemizdeyiz. 

Ağırlıklı hangi bölgeleri tercih ediyorsunuz? 

Genelde Selçuklu bölgesindeyiz. 

Şu anda Akıncılar Parkı'nın karşısında, Hocacihan IHL'nin karşısında bir tane de Barış Caddesi'nde şantiyemiz var. 


MÜŞTERİLERİMİZİ BANKAYA BULAŞTIRMAMAYA ÇALIŞIYORUZ 

Çalışma sisteminizde diğerlerinden farkınız var mı? 

Mümkün mertebe müşterileri...