30 / 04 / 2024

şahdeniz 2. faz anlaşması tekfen

şahdeniz 2. faz anlaşması tekfen

Tekfen İnşaat’ın dahil olduğu konsorsiyum, Azerbaycan’da gerçekleştirilen Şahdeniz 2. Faz yatırımları kapsamında toplam bütçesi 975 milyon dolarlık sözleşme imzalarken; Tekfen İnşaat’ın payı yaklaşık 496 milyon dolar olacak...

Muhit Sancaktepe'de teslimler 2022'nin sonunda!

Reysaş GYO portföyünde yer alan İstanbul ili Sancaktepe ilçesi 1975 parselde inşası süren Muhit projesinin 1. fazının 2022'nin sonunda, 2. fazının ise Haziran 2023'te yapılacağı belirtildi. 

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı satışta!

Nidapark Küçükyalı projesinde bulunan Palladium Cadde Küçükyalı'daki mağazaların 2. Fazı satışa sunuldu. 

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO imzası ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor...

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Tahincioğlu imzası ile yükselen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor....

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirmeyi planladığı Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Faz satışını tamamladı.

Atatürk Havalimanı’nın taşınması 3 Mart'ta tamamlanacak!

İstanbul Havalimanı Duty Free Alanı’nın 5 mağazalık 2. Faz’ı açıldı. DHMİ Genel Müdürü Ocak, Atatürk Havalimanı’nın 3 Mart itibarıyla tüm ticari uçuşlarını artık İstanbul Havalimanı’na devredeceğini söyledi..

Eston Şehir Koru'da 2. faz satışları başladı!

İnşaat sektörünün köklü gruplarından Polatyol, Eston Şehir Koru projesinde, dövizdeki dalgalanma ve ekonomideki zorlu döneme karşın birinci fazdaki satışları tamamlanma aşamasına getirdi.

IKEA yeni mağazasını Antalya'da açtı!

IKEA Türkiye’deki yedinci mağazasını, Antalya’da Agora Alışveriş Merkezi’nde açtı.Agora Alışveriş Merkezi, IKEA Mağazası ve Agora 2. Faz açılışına ev sahipliği yaptı.

Faz 2 Off-Shore Platformu’nda sona yaklaşıldı!

TANAP’a yılda 16 milyar metreküp doğalgaz verecek Şah Deniz sahasına inşa edilen Faz 2 Off-Shore Platformu’nda sona yaklaşıldı.

Trans Adriyatik boru hattı 2020'de tamamlanacak!

Azerbaycan Enerji Bakanı Natig Aliyev, Şahdeniz 2 havzasından çıkartılacak doğalgazı 2020'de Avrupa'ya ulaştıracaklarını söyledi. Doğalgazın Güney Gaz Koridoru ile Türkiye ve Avrupa'ya aktarılması öngörülüyor.

Alarko GYO Büyükçekmece'deki 1 villasını 2.1 milyona sattı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Büyükçekmece'de yer alan Alkent Göl Malikaneleri 3. Faz'da yer alan 1 adet villasını KDV dahil 2 milyon 117 bin 130 TL'ye sattı.

Novada Edremit AVM'nin 2. fazı açıldı!

İlk fazı 2015 yılının Temmuz ayında ziyaretçi ile buluşan Novada Edremit’in ikinci fazı açıldı. Kuzey Ege’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Edremit; 65 ulusal ve uluslararası marka ile yerli ve yabancı ziyaretçilerini ağırlayacak

Novada Edremit AVM'nin 2. fazı 26 Mayıs'ta açılıyor!

İlk fazı 2015 yılının Temmuz ayında ziyaretçi ile buluşan Novada Edremit Alışveriş Merkezi'nin ikinci fazı yeni markaları ile 26 Mayıs’ta açılıyor. AVM ulusal ve uluslararası marka ile yılda yerli ve yabancı ziyaretçi ağırlayacak.

şahdeniz 2. faz anlaşması tekfen Haberi

şahdeniz 2. faz anlaşması tekfen


TEKFEN Holding’in bağlı ortaklığı Tekfen İnşaat’ın dahil olduğu konsorsiyum, Azerbaycan’da gerçekleştirilen Şahdeniz 2. Faz yatırımları kapsamında toplam bütçesi 975 milyon dolarlık sözleşme imzalarken; Tekfen İnşaat’ın payı yaklaşık 496 milyon dolar olacak.


Tekfen’den KAP’a yapılan açıklamaya göre; BP Exploration ile imzalanan sözleşme ile, toplam ağırlığı 26,442 ton olacak iki adet offshore platformun ve bunlara ilişkin bağlantı köprüsünün imalat, yapım ve teslim işleri üstlenildi. Tekfen İnşaat’ın yer aldığı ATA konsorsiyumunda ayrıca AMEC ve Azfen bulunuyor. Açıklamaya göre, işin yapım süresi, sözleşmenin yürürlüğe girmesinden itibaren 42 ay olarak...