11 / 05 / 2024

Şahenk

Şahenk

Bodrum'daki Mandarin Oriental Resort projesinin yatırımcısı Vedat Aşçı, Koç, Sabancı, Şahenk, Eczacıbaşı, gibi önde gelen ailelerin villa aldığı projenin hem şirket hem de veliaht evliliklerine önayak olmasını bekliyor

Beylikdüzü Ahenk İstanbul'da 80 ay 0 faiz!

Emin İnşaat'ın Beylikdüzü Gürpınar'daki projesi Ahenk İstanbul’da kalan az sayıdaki konutlar sahiplerini bekliyor. AHENK İSTANBUL projesinde, son konutlar %30 peşinat ve 80 ay faizsiz vade seçenekleriyle sunuluyor.

Ferit Şahenk, Cantina Laredo'yu Türkiye'ye getiriyor!

Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk, Meksika mutfağının ünlü zinciri Cantina Laredo'yu Türkiye'ye getiriyor. Şahenk, 3 yılda bu markanın şube sayısını 4'e çıkaracak.

Ayhan Şahenk 66 inşaat projesinin gerçekleşmesinde rol aldı!

1950'de daha sonra Doğuş Holding'in temeli olacak olan şirketini 9 bin lira sermaye ile kuran Niğde'li Ayhan Şahenk, İrili ufaklı 16 baraj ve toplam 66 inşaat projesini gerçekleştirdi.

Ferit Şahenk, Yunanistan'da tarihi bina satın aldı!

Türkiye'de yeme içme pazarında yaptığı satın almalarla adını duyuran Doğuş Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Yunanistan'da tarihi bir bina satın aldı.

Ferit Şahenk, Atina'daki Kanada Büyükelçilik binasını satın aldı!

Türkiye'de yeme içme pazarında yaptığı satın almalarla adını duyuran Doğuş Grubu'nun Yönetim Kurulu Ferit Şahenk, Yunanistan'da tarihi bir bina satın aldı. Şahenk, Kanada'nın Atina'daki Büyükelçilik binasını bünyesine kattı.

Ferit Şahenk Yunanistan'daki Kanada Büyükelçilik binasını aldı!

Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk, Yunanistan'daki Kanada Büyükelçilik binasını satın aldı. Şahenk, binaya 4.4 milyon dolar ödedi

Ahenk İstanbul'da kampanya!

Eminevim İnşaat'ın Beylikdüzü Gürpınar'daki projesi Ahenk İstanbul'da kalan az sayıda konut sahiplerini bekliyor. 1+1. 2+1 ve 3+1 tipi konutlar yüzde 30 peşinat ve 60 ay faizsiz vade seçenekleriyle sunuluyor.

Ahenk İstanbul'da son konutların satışı sürüyor!

Ahenk İstanbul projesinde sahiplerini bekleyen son konutlar alıcılarına yüzde 30 peşinat ve 60 ay faizsiz vade seçenekleri sunuyor.

Emin İnşaat Ahenk İstanbul'da daire fiyatları 227 bin TL'den başlıyor!

Emin Şirketler Grubu bünyesindeki Emin İnşaat'ın Beylikdüzü Gürpınar'daki projesi Ahenk İstanbul projesinde 1 + 1, 2+1, 3+1 konutlar yüzde 30 peşinat ve 60 ay faizsiz vade seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Emin İnşaat Ahenk İstanbul'da 60 ay 0 faizle!

Emin İnşaat'ın Beylikdüzü Gürpınar'daki projesi Ahenk İstanbul’da kalan az sayıda konut sahiplerini bekliyor. AHENK İSTANBUL projesinde 1+1, 2+1, 3+1 konutlar %30 peşinat ve 60 ay faizsiz vade seçenekleriyle sunuluyor.

Ferit Şahenk Asyalı ortakla 900 milyona otel açacak!

Asya'nın lüks otel markası Peninsula, Ferit Şahenk ve Serdar Bilgili ile 900 milyon liraya otel yatırımı yapacak. Otel Salıpazarı Projesi'nde yer alacak. İşte projenin ayrıntıları...

Eminevim Ahenk İstanbul'da yüzde 18'e varan indirimler!

Eminevim İnşaat'ın Beylikdüzü Gürpınar'daki projesi Ahenk İstanbul'da kalan az sayıda konut sahiplerini bekliyor. Dairelerin yüzde 70'inin alıcı bulduğu Ahenk İstanbul'da 1+1, 2+1, 3+1,4+1 dubleks ve 5+1 dubleks konut tipleri mevcut.

Ahenk İstanbul Evleri'nde metrekaresi 2 bin 950 TL'den başlıyor!

Eminevim İnşaat, dairelerin yüzde 70'inin satıldığı Ahenk İstanbul adlı projesindeki son konutlar için yeni kampanya başlattı. Beylikdüzü Gürpınar'da yer alan, 2 ayrı etaptan oluşan projede metrekaresi 2 bin 950 TL 3 bin 600 TL arasında değişiyor..

Şahenk Haberi

Şahenk

Akdeniz çanağının en önemli koyu Cennet Koyu'nun içinde Uzakdoğu'lu ultra lüks resort işletmecisi Mandarin Oriental ile 600 milyon dolara otel ve villa projesi yapan Astaş'ın Başkanı Vedat Aşçı, Koç, Sabancı, Eczacıbaşı gibi ailelerin villa aldığı Mandarin Orienatal Resorts'da birçok evlilik bekliyor. Projede yaşam başlayınca ekonomi ve politika gündeminin orada konuşulacağını söyleyen Aşçı, "Burada yaşayacak ailelerin çocukları İstanbul'un yoğunluğunda bir araya gelemiyor. Ama Bodrum'da tanışacaklar, vakit geçirecekler belki de evlenecekler. Burası şirketlerin de çocukların da evliliklerine vesile olacak" diyor.


4 yılda 3 milyar dolar yatırım yapacaksınız. Bugüner kadar yaptığınız toplam yatırım miktarı ne?

2 milyar dolarlık yatırım yaptık. Yapacağımız bu 3 milyar dolarlık yatırımın içinde şu anda devam eden projeler de var. Şu an açıklanmış ve devam eden projelerin toplam değeri 1.6...