15 / 05 / 2024

şahh in paradise nerede

şahh in paradise nerede

Çerkezköy Paradise Garden satışta! Hem daire hem villa projesi!

Urallar İnşaat imzasıyla Çerkezköy Tepe Bölgesinde hataya geçen Paradise Garden projesi satışa çıktı. Projede hem daire hem de villa inşa edilecek. 

Sapanca Paradise Turizmcilik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sapanca Paradise Turizmcilik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Furkan Kandil tarafından kuruldu.

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? 

Hayat Park Gayrimenkul tarafından inşa edilen Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? Merakla beklenen AVM 24 saat açık olacak.

Ankara Akkent Paradise Gardens iletişim!

Ankara Akkent Paradise Gardens iletişim için 0312 566 11 11 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği projede peşin veya banka kredili ödeme yapılabiliyor.

Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim?

Akkent Paradise Gardens Konutları Ankara Batıkent'te inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 166 ile 185 metrekare arasında değişiyor. Peki Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim edilecek?

Akkent Paradise Gardens Yenimahalle iletişim!

Akkent Paradise Gardens Yenimahalle iletişim için 0312 566 11 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 8 blok halinde hayata geçirilen proje 436 adet daire ve 36 adet cadde mağazasından oluşuyor.

Akkent Paradise Gardens Residence fiyat!

Akkent Paradise Gardens Residence fiyat listesi dairelerin konum ve cephelerine göre değişiyor. Ünal Akpınar İnşaat tarafından inşa edilen proje 8 blok halinde yükseliyor.

Ankara Akkent Paradise Gardens satış ofisi!

Ankara Akkent Paradise Gardens satış ofisi telefon numarası 0312 566 11 11 olarak belirlendi. Toplamda 436 adet daire ve 36 adet cadde mağazasından oluşan proje 8 blok halinde inşa ediliyor.

Akkent Paradise Residence satış fiyatları!

Akkent Paradise Residence satış fiyatları 305 bin liradan başlayarak değişiyor. Ankara Batıkent'de inşa edilen Akkent Paradise Gardens Residence projesinde teslimler Nisan 2017 yılında yapılıyor...

Akkent Paradise Gardens Rezidans teslim tarihi!

Akkent Paradise Gardens Rezidans daire fiyatları 305 bin liradan başlıyor. Ankara Batıkent'te inşa edilen Akkent Paradise Gardens Rezidans projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor...

Batıkent Akkent Paradise Gardens iletişim!

Batıkent Akkent Paradise Gardens iletişim için 0312 566 11 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde yapılacağı proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Ünal Akpınar İnşaat Akkent Paradise Gardens satılık!

Ünal Akpınar İnşaat Akkent Paradise Gardens satılık 2+1 dairelerin fiyatları 305 bin liradan başlıyor. Akkent Paradise Gardens projesinde teslimler Nisan 2017 yılı olarak belirlendi...

Akkent Paradise Gardens'tan Rutkay Aziz ve Doğa Rutkay'lı reklam!

Türkiye’nin en sevilen, güven duyulan sanatçılarından Rutkay Aziz ve Doğa Rutkay Akkent’in marka yüzü oldular. ‘Doğa Seçimini Yaptı’ sloganıyla sunulan Akkent Paradise Gardens projesini çok beğendiklerini belirttiler.

şahh in paradise nerede Haberi

şahh in paradise nerede


Muhafazakar kesimin tercih ettiği alternatif tatil, 5 yılda yüzde 200 oranında büyüme gösterdi. Alternatif turizmde sektör lideri Şah inn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, "Her sezon bu sektöre yeni tesisler giriyor fakat talep o kadar fazla ki yine de yetmiyor" dedi.


Antalya Kumluca'da bulunan 5 yıldızlı tatil köyü Şah inn Paradise'ın Genel Müdürü Yusuf Yücel, Türklerin alternatif turizme sıcak baktıklarını ve her geçen gün talebin arttığını söyledi. Şu anda sektör lideri olduklarını belirten Yücel, sözlerine şöyle devam etti:


6 sene önce 'Türk aile yapısına uygun tatil' anlayışıyla bu sektöre girdik. Bu konsepti oluştururken sadece muhafazakar kesimi düşünmedik. Kıskanç eşleri, aileleri, kadınları da düşünerek Türk örf ve adetlerine uygun bir tatil anlayışı oluşturduk. Aslında turizme de yeni bir konsept kazandırdık. Türkler bu...