29 / 04 / 2024

Şah inn Paradise, Belek'te 100 milyon dolarlık yatırım yapacak!

 Şah inn Paradise, Belek'te 100 milyon dolarlık yatırım yapacak!




Muhafazakar kesimin tercih ettiği alternatif tatil, 5 yılda yüzde 200 oranında büyüme gösterdi. Alternatif turizmde sektör lideri Şah inn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, "Her sezon bu sektöre yeni tesisler giriyor fakat talep o kadar fazla ki yine de yetmiyor" dedi.


Antalya Kumluca'da bulunan 5 yıldızlı tatil köyü Şah inn Paradise'ın Genel Müdürü Yusuf Yücel, Türklerin alternatif turizme sıcak baktıklarını ve her geçen gün talebin arttığını söyledi. Şu anda sektör lideri olduklarını belirten Yücel, sözlerine şöyle devam etti:


6 sene önce 'Türk aile yapısına uygun tatil' anlayışıyla bu sektöre girdik. Bu konsepti oluştururken sadece muhafazakar kesimi düşünmedik. Kıskanç eşleri, aileleri, kadınları da düşünerek Türk örf ve adetlerine uygun bir tatil anlayışı oluşturduk. Aslında turizme de yeni bir konsept kazandırdık. Türkler bu konsepti benimsedi. Misafirlerimiz tatil yaparken hem huzurlu hem de rahat. Çünkü onlara alıştıkları ve arzuladıkları bir tatil sunuyoruz. Bu kadar sevildiğini gören yatırımcılar alternatif turizme yatırım yapmaya başladı. Her sezon bu sektöre yeni tesisler ekleniyor fakat talep o kadar fazla ki yine de yetmiyor. Çünkü dünyanın hiçbir ülkesinde böyle bir konsept, böyle bir tatil anlayışı yok.

 

Alternatif tatilin 5 yılda yüzde 200 oranında büyüme gösterdiğini dile getiren Yücel, şunları söyledi: 


Bu oran gerçekten çok yüksek. Önümüzdeki seneler daha da artması bekleniyor. Biz de yebi yatırımlar içerisindeyiz. Şu anki tesisimiz Antalya’nın batısı Kumluca Bölgesi’nde bulunuyor. Antalya’nın doğusu olan Belek tarafında yeni bir tesis için arayış içindeyiz. Yaklaşık 100 milyon dolarlık bir yatırımla yaz-kış hizmete açık olan 5 yıldızlı bir otel projemiz var. Konseptimizi bozmadan Türkiye’de daha önce eşi benzeri görülmemiş bir otel yapacağız ve yine farkımızı ortaya koyacağız. Yazın tatil köyünü tercih edenler Antalya’nın batısına, kışın da ailesiyle tatil yapmanın keyfini yaşamak isteyenler Antalya’nın doğusuna gelecek. Birkaç sene içerisinde termal ve şehir otelleriyle Şah inn Paradise markası büyümeye devam edecek.



Geri Dön