30 / 04 / 2024

sahibinden.com ataşehir ofisi

sahibinden.com ataşehir ofisi

Sahibinden.com, Facebook ve Google gibi internet devlerinin ofislerine benzer ofisini İstanbul Ataşehir'e taşıdı. Ofis 260 çalışanı içinde barındırıyor...

Ataşehir'de 24.7 milyon TL'ye icradan satılık ofis!

İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul Ataşehir'de yer alan ofisi 24 milyon 700 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ataşehir'de iki mahalle için İmar Bilgilendirme Ofisi açıldı!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin 1/5000’lik Nazım İmar Planı hakkında vatandaşların bilgi sahibi olmaları için İmar Planı Bilgilendirme Ofisi açıldı...

Ataşehir Modern İzmir satış ofisi!

1.094 daireden meydana gelen ve 1+1'den 4+1!e kadar tüm daire tiplerine yer verilen Ataşehir Modern İzmir satış ofisi ile iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz...

Karşıyaka Ataşehir Modern satış ofisi!

Ataşehir Modern satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışların henüz başlamadığı Ataşehir Modern projesi İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek.

Ataşehir Modern satış ofisi!

Ataşehir Modern satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Teslimlerin Mart 2021’de yapılacağı projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri sunuluyor. 

Sinpaş Time Ataşehir satış ofisi!

Sinpaş Time Ataşehir satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında inşa edilen projede topraktan satışlar başladı. 

Lens Yapı Ataşehir Modern satış ofisi!

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de konumlandırılan Ataşehir Modern projesi 3 blok şeklinde tasarlandı. Projede daireler 36 ay sonra teslim edilecek..

Ataşehir Alize Kapadokya satış ofisi!

Alize Kapadokya projesi Remyapı tarafından İstanbul Ataşehir'de hayata geçirildi. Projede 30 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

REMAX İKON'dan Ataşehir'de yeni satış ofisi!

REMAX İKON Ticari Ofis Projelerine bir yenisini daha ekledi. REMAX Ataşehir'de CANAN BUSİNESS projesinin sıfır satışlarına yöneldi. 

Ataşehir'de plan irtibat ofisi açıldı!

Ataşehir’de daha önce Türkiye’nin hiçbir yerinde yapılmayan “Yerinde Katılımcı Planlama” ile kapalı kapılar ardında değil; halkla birlikte, vatandaşların dilekçeleri üzerine, onların taleplerini esas alan bir uygulama yapılıyor.

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi!

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. A+Live Ataşehir projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 8 bin liradan başlıyor...

Sinpaş Palas Ataşehir satış ofisi!

Sinpaş Palas Ataşehir satış ofisi ile 444 1 974 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Banka kredisiyle veya firma bünyesinde vade uygulanan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Park Yaşam Ataşehir satış ofisi!

İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde inşa edilen proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Park Yaşam Ataşehir satış ofisi telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

sahibinden.com ataşehir ofisi Haberi

sahibinden.com ataşehir ofisi
Sahibinden.com’un 5 bin metrekare alana sahip olan ofisi, ünlü mimarlık ofisi Erginoğlu & Çalışlar tarafından tasarlandı. Modern mimarisi ve teknolojik donanımıyla öne çıkan ofis aynı zamanda bir yaşam alanı özelliği taşıyor. 150 kişilik eğitim ve konferans salonu aynı zamanda sportif aktivitelerin yapıldığı alana dönüştürülebiliyor. Bu alan özel olarak yoga, dans dersleri ve pilates içinde kullanılabiliyor.