28 / 04 / 2024

sahil cami projesi

sahil cami projesi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun sahil camii inşaatının hızla ilerlediğini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, sahil alanında hayırsever İşadamı Recep Atakaş tarafından yaptırılan Nihal Atakaş Cami'nin inşaatını inceledi.

Aydın Efeler'in konut, dükkan ve cami projesi mecliste!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yapılması planlanan konut, dükkan ve cami projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kiev cami projesi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, soydaşları için konut inşası projesi ve Kiev'de cami inşası projesi kapsamındaki çalışmaların sürdüğünü aktararak, bugün bu çalışmalarla ilgili son durumu değerlendirdiklerini dile getirdi.

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde 5 tünel ve 2 viyadük daha açılacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin ile Antalya'yı bağlayan Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde bu yıl 5 tünel ile 2 viyadüğü daha açacaklarını söyledi.

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nin akıbeti mecliste!

Akdeniz Sahil Yolu Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu Çevre Yolu'nun ilk etabı açıldı!

Karadeniz Sahil Yolu Projesi kapsamındaki Ordu Çevre Yolu'nun ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Kdz. Ereğli'de kent meydanına cami projesi meclisten geçti!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eski terminal alınana yapılması için çalışmalar başlattığı ‘İbadet alanı imar planı değişikliği’ meclisten oy çokluğu ile geçti.

İskenderun Sahil Cami bugün açılıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada Nihal Atakaş Camiinin (Sahil Camii) bugün ibadete açılacağını söyledi.

İskenderun Sahil Cami açılış için gün sayıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden İskenderun Belediyesi, Sahil Cami'yi hizmete açıyor.

Akdeniz Sahil Yolu Projesi 2019'da açılacak!

Akdeniz Sahil Yolu Projesi’nde sona yaklaşıldı. 2019 yılı Aralık ayında bitecek projede 39,8 km uzunluğunda 34 adet tünel yapılıyor.

Akdeniz Sahil Yolu inşaatında son durum!

Mersin ve Antalya'yı birbirine bağlayacak olan Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında, Mersin'in Anamur ilçesinde inşası tamamlanan viyadük ve tünel trafiğe açıldı.

Yat Limanı'na yürüyüş ve dinleme alanları yapılmalı!

Şimdilerde Kadıköy rıhtımına 20 bin kişilik cami projesi Türkiye’nin gündeminde. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, özelleştirme ile ilgili “Kadıköy’deki insanların denize ulaşmasını engellemeye hakları yok” dedi.

Kadıköy Ulu Cami işte böyle olacak!

İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçirilecek olan, 20 bin kişinin aynı anda namaz kılabileceği ‘Ulu Cami’projesi geçtiğimiz günlerde onaylandı. 

Kadıköy Ulu Cami Projesi onaylandı!

Başbakanlık, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İstanbul Müftülüğü talebi doğrultusunda hayata geçirilecek Kadıköy Ulu Cami Projesi onaylandı.

sahil cami projesi Haberi

sahil cami projesi


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun sahil camii inşaatının hızla ilerlediğini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, sahil alanında hayırsever İşadamı Recep Atakaş tarafından yaptırılan Nihal Atakaş Cami'nin inşaatını inceledi. 


CAMİİ ÖRNEK GÖSTERİLECEK


Sahil Cami Projesi'ni çok önemsediklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Bu hizmetler unutulmayacak eserlerdir. Şuanda camiinin temel çalışmaları hızla devam ediyor. Bu camii bittiğinde kentin bir sembolü olacak. Mimarisi ile kente kent ayrı bir güzellik katacak olan camiinin, Türkiye’nin birçok yerinde örnek gösterileceğine inanıyorum. Caminin yapımı için hiçbir şey esirgemeyen Hayırsever İşadamı Recep Atakaş'a şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.


Caminin planlanmasında ve yapımında emek veren herkese teşekkür eden Başkan Seyfi Dingil,” Şehrin tanıtım ve prestiji açısından çok önem verdiğimiz Camii'ye dair inşaatın hızla devam ettiğini görmekten mutluluk duymaktayız. Nihal Atakaş Cami'nin inşaatı bittiğinde,...