02 / 05 / 2024

Sahil Kamp Turizm Organizasyon Hizmetleri Temizlik Ve Plastik Ürünleri Sanayi Ve Tic.Limited Şti. iletişim

Sahil Kamp Turizm Organizasyon Hizmetleri Temizlik Ve Plastik Ürünleri Sanayi Ve Tic.Limited Şti. iletişim

Sahil Kamp Turizm Organizasyon Hizmetleri Temizlik Ve Plastik Ürünleri Sanayi Ve Tic.Limited Şti. Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güvenç Kılınç tarafından kuruld

Turizm cennetindeki çok tartışılan o kampı İş Bankası satın aldı!

Turizm bölgeleri başta olmak üzere Türkiye genelindeki kupon arsalar Cumhurbaşkanlığı kararıyla satıldı. İşte o arsalar ve yeni sahipleri...

Saygın Kamp Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saygın Kamp Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sargın tarafından kuruldu.

Peridot İnternational Gayrimenkul Dış Ticaret Ve Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Peridot İnternational Gayrimenkul Dış Ticaret Ve Turizm Otelcilik Limited Şirketi Maltepe'de Cengizhan Güngör ve Muhammet Sahil Durmuş ortaklığında kuruldu.

Zin D Sefin Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zin D Sefin Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Sahil Zeki ve Sara Zin Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği'nden karavan kamp alanı talebi!

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği, kamp-karavan turizminin gelişmesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı’na taleplerini aktardı. Taleplerde 5 yıldızlı otellerde karavan kamp alanı yapılması da bulunuyor. 

Yeni ve eski CSO binaları 'kültür kampüsü' haline gelecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) inşaatına devam eden yeni binasıyla ilgili konuştu. Ersoy, "Yeni ve eski CSO binası ile orayı kültür kampüsü haline getiriyoruz'' dedi.

Sahil Kamp Turizm Organizasyon Hizmetleri Temizlik Ve Plastik Ürünleri Sanayi Ve Tic.Limited Şti. kuruldu!

Sahil Kamp Turizm Organizasyon Hizmetleri Temizlik Ve Plastik Ürünleri Sanayi Ve Tic.Limited Şti. Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güvenç Kılınç tarafından kuruld

Millet bahçelerinde turizm alanları yapılması önerisi TBMM'de!

Millet bahçelerinde kamp ve karavan turizm alanları yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çulhanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kındılçeşme kamp alanı kullanıma kapatıldı!

Antalya Kemer’deki Beydağları Sahil Milli Parkı sınırları içerisinde yer alan 1’inci derece doğal sit alanı Kındılçeşme’nin statüsü ‘kamp alanı’ olarak değiştirildi. Kamp alanı yüksek duvarlarla çevrilerek halkın kullanımına kapatıldı.

Şile Engelli Yaz Kampı 2017'nin ikinci yarısında tamam!

Ağva Sahil Düzenleme ve Dünyanın en büyük Diyabet Yaşam Köyü’nün ardından şimdi de Dünya’nın en büyük ‘Engelli Yaz Kampı’ Şile’de yükseliyor.

Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde son durum ne?

Ağva’ya önemli bir turizm destinasyonu daha kazandıracak olan ‘Sahil Düzenleme ve Rekreasyon’ projesinin çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. İşte Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde son durum...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit'teki 74 bin metrekarelik sahil bölgelerini kiraladı!

Edremit'in önemli turizm beldeleri Akçay, Güre ve Altınoluk'un sahil bölgelerindeki güvenlik, temizlik, bakım ve kontrollerin yapılması maksadıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Edremit Kaymakamlığı arasında protokol imzalandı.

GYODER Akademi, turizm yatırımlarına yön verecek!

“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, oluşturduğu GYODER Akademi, bünyesinde, Bilgi Eğitim ile yaptığı işbirliği ile turizm yatırımlarına yön verecek. sertifika programı 21 Kasım’da İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde başlayacak.

Sahil Kamp Turizm Organizasyon Hizmetleri Temizlik Ve Plastik Ürünleri Sanayi Ve Tic.Limited Şti. iletişim Haberi

Sahil Kamp Turizm Organizasyon Hizmetleri Temizlik Ve Plastik Ürünleri Sanayi Ve Tic.Limited Şti. iletişim

Sahil Kamp Turizm Organizasyon Hizmetleri Temizlik Ve Plastik Ürünleri Sanayi Ve Tic.Limited Şti. Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güvenç Kılınç tarafından kuruldu.

Sahil Kamp Turizm Organizasyon Hizmetleri Temizlik Ve Plastik Ürünleri Sanayi Ve Tic.Limited Şti. konusu:
OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu...