18 / 07 / 2024

sahil kenarı konut projeleri fiyatları

sahil kenarı konut projeleri fiyatları

İstanbul'da Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası'nda sahile çok yakın olarak inşa edilmekte olan konut projelerini sizler için derledik. Eşsiz deniz manzarasına sahip projelerde ayrıcalıklı yaşam alanı sunuluyor...

Bu şehirlerden konut alanlar kaybetti! ‘Büyükşehir’ ve ‘sahil’ detayı şaşırttı!

Açıklanan detaylara göre yatırımcılarına reel anlamda en fazla kaybettiren kentler arasında sahil kesimindeki Adana, Antalya, Bursa, Samsun, İzmir gibi büyükşehirler dikkat çekti.

Prata Riverside Village projesinin İstanbul lansmanı yapıldı!

Nehir kenarında modern bir alanda konut, eğlence ve perakende seçenekleriyle beraber sunulan ofis, halka açık sahil parkı ile Lizbon'daki perstiji en yüksek gayrimenkul projesi Prata Riverside Village, İstanbulluların beğenisine sunuldu. 

İstanbul'un hangi ilçesinde konut fiyatları katlandı? Yatırımcılar akın ediyor!

Zeytinburnu, ulaşım ağının çeşitlilik kazanmasıyla geliri yüksek yatırımcılar tarafından da tercih edilir oldu. Özellikle sahil bölgesinde yer alan projeler gün geçtikçe katlanıyor. Peki Zeytinburnu'nda konut fiyatlarında son durum ne?

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Sahil bölgelerinde konut fiyatları yükseliyor!

Tatil sezonunun bitmesine rağmen sahil bölgelerindeki ev fiyatları yükselmeye devam ediyor. Aydın, Muğla, Balıkesir gibi kentler ev fiyatlarında İstanbul'a fark attı.

Konut piyasasında yaz hareketliliği başladı!

Coldwell Banker Masse Brokeri Seyhun Acar, konut sektöründe yaz hareketliliğin başladığını dile getirdi. Özellikle deniz kenarı bölgelerde satış ve kiralarda artış yaşanıyor. 

Konut yatırımları deniz kenarına yöneldi!

Hepsiemlak tarafından açıklanan Mayıs 2021 Emlak Endeksi sonuçlarına göre, konut yatırımları deniz kenarına yöneldi.

Konutta trend deniz kenarı evler!

Hafta içi Merkez Bankası tarafından açıklanan konut endeksine göre; koronavirüs salgını sonrasında vatandaşların sahilde bulunan evleri tercih etmesiyle nedeniyle bu bölgelerdeki evlerin fiyatları uçuşa geçti. Öyle ki sahil bölgelerdeki evlerin fiyatları 3 büyük şehri geride bıraktı.

Hangi bölgelerde konut fiyatları dudak uçuklatıyor?

Pandemide yazlık bölgelere talep artınca fiyatlar da yüzde 100’e yakın artmıştı. Sahil bölgelerinde yerel talebin yanı sıra konut alımı ile vatandaşlık hakkı kazanmak isteyen yabancılar da ağırlık kazanıyor. Gurbetçiler de kesin dönüş için sahil kentlerini tercih ediyor.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Caddebostan Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Caddebostan Sahil Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Sakızağacı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Sakızağacı Sahil Şubesi bugün Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Palmiye Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Palmiye Sahil Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

sahil kenarı konut projeleri fiyatları Haberi

sahil kenarı konut projeleri fiyatları

Dairelerin deniz manzarasına sahip olduğu markalı konut projeleri huzur dolu bir yaşam alanı sunuyor. Yeşil ve mavinin birleştiği, oksijen dolu deniz havasıyla kendiniz ayrıcalıklı hissedeceğiniz projelerden bazıları şöyle...


1) DKY Sahil


 

DKY İnşaat tarafından Anadolu Yakası Kartal sahil şeridinde hayata geçirilen DKY Sahil projesi, E-5, TEM, minibüs caddesi, metro ve Marmaray istasyonu ile deniz otobüsü iskelesine yakın bir konuma sahip. 

Toplam 138 daireye yer verilen DKY Sahil Evleri'nde 2+1.5 daireden 4+1.5'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. DKY Sahil projesinde uygulanan 'Ekopratik' ödeme sistemine göre kişiye özel ödeme planları anlık olarak hazırlanabiliyor. Fiyatların 1 milyon 158 bin TL'den başladığı DKY Sahil'de 120 ay 0,99 vade farkı ile ödeme
yapılabiliyor.


Tel:0216 517 9 517       
Web: