05 / 05 / 2024

Şahin Akar biyografi

Şahin Akar biyografi

Yatırım Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Akar kimdir? Şahin Akar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yatırım Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Akar biyografisi..

Çakarlar Organizasyon Prefabrik Yapı Teknolojileri Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Çakarlar Organizasyon Prefabrik Yapı Teknolojileri Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Çakar tarafından kuruldu.

Akarşah Yapı Teknik İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akarşah Yapı Teknik İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Şahin Erdoğan ve Hüseyin Koç ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Kartal, Esentepe Milangaz Caddesi'nde kuruldu.

Tuncay Şahin: İstanbul ve Antalya'da otellere talep çok güzel!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Remax Tuncay Şahin; İstanbul ve Antalya'da otellere olan talepten bahsetti. Otelciliğin detaylarına değindi...

Akar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Akar Yapı Denetim Limited Şirketi, Ali Osman Üner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da Esenyurt, Yenikent Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Hanplus İş Merkezi'nde kuruldu.

Mehmet Ünal Şahin kimdir?

Çanakkale Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin kimdir? Mehmet Ünal Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin'ın biyografisi...

Milletvekili Haydar Akar Yüksek Hızlı Tren projesini denetleyecek!

TCDD tarafından hayata geçirilen Yüksek Hızlı Tren projesini denetleyecek olan Akar’a TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman ve TCDD’nin Kocaeli'de görev yapan yetkilileri de eşlik edecek.

Erkin Şahinöz: Konut sektöründe balon yok, fırsat var!

Takvim Gazetesi yazarlarından Erkin Şahinöz bugünkü köşe yazısında konut sektöründe balon konusuna değindi. Şahinöz: " İnşaat sektörü önümüzdeki yıllarda Türkiye ekonomisinin en önemli lokomotiflerinden biri olmaya devam edecek." dedi...

Fatma Şahin: Gaziantep marka şehir olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Gaziantep insanı büyüleyen müthiş bir geçmişe sahip tarihi bir kent ama aynı zamanda yaşayan ve insanların yaşamak istediği bir şehir" dedi...

Yılmaz Şahin İnşaat Gayrimenkul Sebze ve Meyve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Şahin İnşaat Gayrimenkul Sebze ve Meyve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Arnavutköy'de kuruldu.

Rıdvan Akar, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'nun Basın Danışmanı oldu!

CNNTÜRK'teki görevine son verilen Rıdvan Akar, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'nun Basın Danışmanı oldu. Rıdvan Akar, yeni görevinde Kadıköy Belediye Başkanı Nuhoğlu'nun basınla ilişkilerini yönetecek.

Meriç Uluşahin: İnşaat'ta kalmayı hedefliyoruz!

Yatırımcılara önerilerde bulunan ABank Genel Müdürü Uluşahin 'Döviz hareketlenince panik yapmayın. Ya kur kendi içinde düzeltme yapıyor, ya da faiz getirisi ona yaklaşıyor.İnşaat'ta kalmayı hedefliyoruz' dedi.

Navart Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Navart Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Şahin, İkram Çakar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ekim'de kuruldu.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kadir Topbaş'ı tebrik etti!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’a Saraçhane Belediye Sarayı’ndaki makamında iade-i ziyarette bulundu. Zabıta Tören Mangası tarafından karşılanan Şahin, Büyükşehir Belediyesi’nin şeref defterini imzaladı

Şahin Akar biyografi Haberi

Şahin Akar biyografi

Şahin Akar kimdir?

M. Şahin Akar, 1954 yılında doğdu. Gazi Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde Lisans ve Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Şekerbank’ ta Kurumsal ve Ticari krediler birimlerinde muhtelif görevlerde bulundu. Son altı yılında, Kredilerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı Şekerbank’ tan 2003 yılında emekli olarak ayrıldı. 


Aynı yıl, Şekerbank, Kayseri Şeker Fabrikası ve Pancar Kooperatiflerinin iştiraki olan Gayrimenkul değerlemesi konusunda faaliyet gösteren Tarpam A.Ş.’ de Genel Müdür olarak görev yaptı. 


Yatırım A.Ş.’ nin kurulması ile kurucu ortaklar arasında yer almıştır. SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanı sertifikasına da sahip olan M.Şahin Akar halen Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir.


Yatırım Gayrimenkul Değerleme

"Yatırım Gayrimenkul Değerleme A.Ş., Bankalar, Finans Kurumları ile diğer muhtelif kurum ve kuruluşlara gayrimenkul değerlemesi ve danışmanlığı yapmak, gayrimenkul projeleri geliştirmek amacıyla...