03 / 05 / 2024

Şahin Yenigün

Şahin Yenigün

Tadım Petrolcülük ve Pazarlama Anonim Şirketi, Şahin Yenigün tarafından 50bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz'da Kabataş, Ömer Avni Mahallesi, İnebolu Sokak, No:43/3'de kuruldu.

Haydar Yenigün nerelerde müdürlük ve genel müdür yardımcılığı yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Haydar Yenigün kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Haydar Yenigün ile ilgili merak edilen her şey...

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yenigün ve Uğur Berke Kayıkçı ortaklığında kuruldu.

Fed'in ardından ECB de faizi artırdı ve 14 yılın zirvesine çıkardı

ABD Merkez Bankası Fed'in ardından Avrupa Merkez Bankası ve İngiltere Merkez Bankası politika faizi karalarını açıkladı. Faiz artırımı furyası devam ederken Fed'in şahin tavrının süreceği şeklinde yorumlanan tavrının pay piyasaları üzerinde satış baskısı yarattığı ifade edildi.

Dünyaca ünlü analist yeni altın rekorunu açıkladı! Potansiyel var diyerek rakamı bir çırpıda söyledi

Altın fiyatları, doların zayıflaması ile tekrar yükselişe geçti. Güvenli liman altın dün, Fed yetkililerinin faiz oranları ile ilgili gelen şahin yorumlarının etkisi ile gerilemişti. Yükselişe geçen altın için dünyaca ünlü analistten rekor altın yorumu geldi. 

Özşahin Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mehmet Şahin tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Büyükyalı'daki 368 bağımsız bölümün satışından 1.1 milyar TL gelir elde etti!

Büyükyalı projesindeki 368 tane bağımsız bölüm, 2 milyar 908 milyon 317 bin TL bedelle Özak Yenigün Ziylan İş Ortaklığı'nca satın alındı. Bu satışın Emlak Konut payı tutarı KDV dahil 1 milyar 76 milyon 77 bin 290 TL oldu. 

Tofaş’tan bomba haber geldi! Tofaş Şahin ortalığın tozunu attırmak için geri dönüyor!

Son zamanlarda 2022 model Tofaş Şahin çıktı mı? Türkiyeye ne zaman geliyor sorusunun yanıtı ise merak edilenler arasında yer alıyor. 2022 model Tofaş Şahin ile ilgili güncel detayları haberimizde bulabilirsiniz...

İnşaat Yüksek Mühendisi M. Doğan Şahin vefat etti!

1948 Vefa Lisesi ve 1954 İTÜ Mühendislik Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi M. Doğan Şahin hayatını kaybetti.

Kamerun'un en büyük ve en lüks stadyumuna Yenigün İnşaat imzası!

Kamerun'un ekonomi başkenti Douala'da Yenigün İnşaat tarafından hayata geçirilen Douala Japoma Stadyumu'nda sona gelindi...

Şahin Şömine İnşaat Dekorasyon Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Şömine İnşaat Dekorasyon Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Çatalca’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Burhan Şahin tarafından  kuruldu.

Mithat Yenigün: İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün Ekonomi Reformu Paketi hakkında yaptığı değerlendirmede "İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız" dedi.

Türk müteahhitleri, Dağlık Karabağ'ın imarına destek vermek istiyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, Dağlık Karabağ'ın yeniden imar çalışmalarında destekte bulunmak istediklerini dile getirdi. 

Şahin Yenigün Haberi

Şahin Yenigün

Tadım Petrolcülük ve Pazarlama Anonim Şirketi, Şahin Yenigün tarafından 50bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


Tadım Petrolcülük ve Pazarlama Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır: Her türlü petrol, petrol türevleri, benzin, motorin, gaz yağı, fuel oil, likit petrol gazı vb. ürünlerin alımını, satımını yapmak, yükleme boşaltma, depolama, dağıtım ve dolum tesisleri kurmak. Akaryakıt istasyonları açmak, işletmek, yıkama yağlama servis istasyonları kurmak. Petrol ve Gaz dağıtım şirketlerinden bayilik almak. Her türlü sıvılaştırılmış petrol gazı (LPG), oksijen gazı, eton, argon, helyum ve diğer asal gazların taşınması, depolanması, muhafazası, dolum tesislerinin kurulması. LPG satış istasyonları açmak, servis hizmetlerinde bulunmak, benzin ile çalışan araçların LPG ye dönüşümünü yapmak, bunun için kullanılacak her türlü malzemenin ithalatını, ihracatını yapmak. Şirket bu amaç...