10 / 05 / 2024

Şahinay Pazarlama Küvet Duşakabin İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Şahinay Pazarlama Küvet Duşakabin İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Şahinay Pazarlama Küvet Duşakabin İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Şahin Arslan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Beylikdüzü, Dereağzı Mahallesi'nde kuruldu.

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Türker, Mehmet Ağaoğlu ve Mustafa Ağaoğlu ortaklığında kuruldu.

Reaturk Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reaturk Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiler Özdemir tarafından kuruldu.

Gmk Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gmk Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gül Mehtap Kaya tarafından kuruldu.

Fit Pazarlama Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fit Pazarlama Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Boztepe tarafından kuruldu.

Nhıgh Proje Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nhıgh Proje Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Hacıoğlu tarafından  kuruldu.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. bugün Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Shw İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shw İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Waqas Syed Ul Hassan Naqvı tarafından kuruldu.

Aqar House Emlak Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aqar House Emlak Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahmy Ahmed F.M ve Youssef M.M.E. ortaklığında kuruldu.

Palmyra Danışmanlık Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palmyra Danışmanlık Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed H. H. M. ve Ala Eddın Alalı ortaklığında kuruldu.

Romes İnşaat Turizm Tekstil Sağlık Ürünleri Ve Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Romes İnşaat Turizm Tekstil Sağlık Ürünleri Ve Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Yedikardeş tarafından kuruldu.

Sea Deküratörlük Mimarlık Ticaret Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Deküratörlük Mimarlık Ticaret Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Yıldırım, Elif Gürtaş ve Seyhan Özdemir sarper ortaklığında kuruldu.

Prestij Kartal Gayrimenkul Danışmanlık Ve Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Kartal Gayrimenkul Danışmanlık Ve Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lalezer Sevilmiş  tarafından kuruldu.

Samsun Büyükşehir için müteahhitten rüşvet iddiası!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Mali Hizmetler Daire Başkanı Bahattin K.’ya 30 bin TL rüşvet verirken yakalanan müteahhit Y.Ş., “Belediyeden 780 bin liralık hak edişimi alabilmek için verdim” diye konuştu.

Şahinay Pazarlama Küvet Duşakabin İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Şahinay Pazarlama Küvet Duşakabin İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Şahinay Pazarlama Küvet Duşakabin İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Şahin Arslan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Beylikdüzü, Dereağzı Mahallesi'nde kuruldu.


Şahinay Pazarlama Küvet Duşakabin İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.Her türlü küvetler, hidromasajlı küvetler, banyo kabinleri, duş kabinleri, pisuvarlar, klozetler, hela taşları, lavabolar, eviyeler, bunlar için bölmeler ve yapı elemanları gibi bahsi geçen mamullerin imalatı ithalatı ihracatı perakende ve toptan ticaretinin yapılması 2.Fayans, yer karosu, lavabo, tuvalet, banyo küveti, armatür, su bataryaları gibi banyo ve mutfak aksesuarlarının üretimini, alım satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. 3. Her türkü banyo ve mutfak dolapları imalatı, ihracatı, ithalatı, alım satımını yapmak 4.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına...