02 / 05 / 2024

Şahinbey 2014 projeleri

Şahinbey 2014 projeleri

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 30 Mart sonrasında yeni mahalle olarak ilçeye bağlanan 30 mahallede kilit taşı çalışmasının yapıldığını ve diğer mahallelerde de kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Mehmet Tahmazoğlu projelerini sosyal medya üzerinden paylaştı!

Twitter hesabında 25 bin 33 ve Facebook'ta ise 31 bin 293 takipçisi bulunan Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından yapımı devam eden İslam Bilim ve Teknik Tarihi Müzesi projesini ödüllü soru olarak paylaştı.

Şahinbey 'de kamulaştırma için 286 milyon TL harcandı!

Mehmet Tahmazoğlı: "Şuanda 5 bölgede kentsel dönüşüm yapıyoruz. 2 bin 610 evin yıkımını yaptık. Kamulaştırma için 286 milyon TL harcadık Belediye olarak 5 bin konut yapıyoruz" dedi

Şahinbey Belediyesi'nden yeni konut projeleri müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da inşa edilen  210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek yeni konutların yapılacağı müjdesini verdi.

Şahinbey yeniden inşa ediliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çarpık yapılaşmayı ortadan kaldırarak modern konutların yapıldığı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında, 40 yıllık bir hayali gerçekleştirdiklerini söyledi.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Şahinbey Belediyesi konutlarıyla emlak fuarında ilgi gördü!

Şahinbey Belediyesinin, konut projeleriyle kentte düzenlenen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nda yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Şahinbey'deki projeler vatandaşlara tanıtılıyor!

Şahinbey Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşları, her gün iki otobüsle Şahinbey İlçesinde yapılan çalışmaları ve projeleri gezdiriyor. Şahinbey Belediyesi yapmış olduğu projeleri bu şekilde tanıtıyor.

Şahinbey projelerini 41 bin 815 kişi gezdi!

Şahinbey Belediyesi'nin yaptığı projeleri yurt dışından ve şehir dışından gelen heyetlerde dahil 41 bin 815 kişi gezdi. Vatandaşlar, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tâhmazoğlu'na teşekkür ediyoruz" dediler.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Adana ve Konya'daki Hava Kalitesi Ön Değerlendirme Projeleri açılış toplantıları yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 2014 Yılı Yatırım Programı kapsamında; Adana ve Konya illerinde yapılan Hava Kalitesi Ön Değerlendirme Projeleri açılış toplantıları düzenlendi. Projeler kapsamında yapılacak çalışmalar anlatıldı...

Gaziantep Şahinbey'de 72 milyon 522 bin TL'ye satılık 17 arsa!

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından 72 milyon 522 bin 102 TL bedelle 17 adet arsa ihale ediliyor. Arsaların ihalesi 26 Kasım 2014 Çarşamba günü saat 13.30'da yapılıyor...

Şahinbey 2014 projeleri Haberi

Şahinbey 2014 projeleri


Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 30 Mart sonrasında yeni mahalle olarak ilçeye bağlanan 30 mahallede kilit taşı çalışmasının yapıldığını ve diğer mahallelerde de kısa sürede tamamlanacağını söyledi. 

Şahinbey Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı birinci oturumu Şahinbey Belediye Mehmet Tahmazoğlu, başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı. 

Gündeme alınan 8 maddenin görüşmelerinin yapılması için ilgili komisyonlara havalesi yapıldı. Gündeme alınan bir madde ise teklif oy birliği ile kabul edildi. 

Yapılan çalışmalar hakkında kısa bilgiler veren Başkan Tahmazoğlu, "Çamlıca konutlarımızın bir yandan satışı devam ederken, diğer yandan 2, 3, 4 ve 5 etap konutlarımız hızla tamamlanıyor. Özdemirbey Caddesi'nin devamını 2 şeritten 6 şeride çıkarmak için dutluğa kadar olan bölümde kamulaştırma çalışmamız devam ediyor. Yeşilvadi konutlarımız hızla tamamlanırken, Yeşilvadi parkımız şekillendi, eksiklerini tamamlıyoruz. Akkent ve Narlıtepe semt...