29 / 04 / 2024

şahinbey akkent semt pazarı

şahinbey akkent semt pazarı

Akkent Semt Pazarı, çevre mahalle halkının da yoğun ilgisiyle birlikte hizmete sunuldu. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yeni hizmete giren Akkent semt pazar alanını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Akkent Semt Pazarı açıldı!

Akkent Semt Pazarı, çevre mahalle halkının da yoğun ilgisiyle birlikte hizmete sunuldu. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yeni hizmete giren Akkent semt pazar alanını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Mehmet Tahmazoğlu: 6 adet semt pazarı yaparak halkımızın hizmetine sunduk!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "6 adet semt pazarı yaparak, esnafımızın ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Akkent ve Narlıtepe Mahallelerimiz de ise 2 adet semt pazarımızın yapımı devam ediyor."dedi.

Gaziantep Akkent Camii'nin inşaatı için 30 milyon TL’lik ihale!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin Akkent Camii inşaatının tamamlanması için 30 milyon TL’lik ihale düzenlediği iddia edildi.

Gaziantep'te 86 bin 500 metrekarelik Akkent Spor Köyü kuruldu!

Gaziantep'te Şahinbey İlçe Belediyesi tarafından her yaştan vatandaşın istediği sporu yapabilmesi için 86 bin 500 metrekarelik alan üzerine Akkent Spor Köyü kuruldu.

Gaziantep Akkent Camii inşaatının çökmesi TBMM gündeminde!

CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Gaziantep Şahinbey ilçesindeki Akkent Cami inşaatı iskelesinin çökmesiyle ilgili soru önergesi hazırladı.

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi’nde sona gelindi!

Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi’nde hayata geçirilen Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi’nin inşaatında sona gelindi.

Şahinbey Kongre Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi'ne inşa edilen Şahinbey Kongre Merkezi'nin inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Şahinbey Kongre Ve Kültür Merkezi yükseliyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi’nde hayata geçirilen Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Şahinbey Akkent Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Şahinbey Belediyesi sosyal tesis yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.

Gaziantep Şahinbey Akkent Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından Akkent Mahallesi’ne yaptırılan Akkent Sosyal Tesisi hizmete açıldı.

Şahinbey Perilikaya Gençlik Merkezi'nde son rötuşlar!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı’nı tamamlıyor.

Gaziantep Şahinbey'e bir sosyal tesis daha!

Her mahalleye bir sosyal tesis yapma anlayışı ile yola çıkan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Akkent Mahallesine park, cami ve sosyal tesisi bir arada yapıyor.

Şahinbey'e iki yeni cami!

Güneykent Mahallesi’de ve Akkent Mahallesi’nde arsası Şahinbey Belediyesi tarafından verilen ve hayırseverler tarafından yaptırılan Abdülkadir Sökücü ve Mehmet Ziylan camilerinin açılışları törenlerle yapıldı.

Şahinbey´in en büyük uzay çatılı pazar yeri açıldı

Şahinbey Belediyesi tarafından Narlıtepe Mahallesi’ne yaptırılan ve ilçenin en büyük semt pazarı olma özelliği taşıyan Narlıtepe Semt Pazarı, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Şahinbey Bilim ve Sanat Okulu’nun temeli atıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep’te ilk defa üstün zekalı çocukların eğitim görmesi için yaptırılan Bilim ve Sanat Okulu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı. Akkent Mahallesindeki temel atma törenine, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya da katıldı...

şahinbey akkent semt pazarı Haberi

şahinbey akkent semt pazarı


Akkent Semt Pazarı,çevre mahalle halkının da yoğun ilgisiyle birlikte hizmete sunuldu. 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yeni hizmete giren Akkent semt pazar alanını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Göreve başladıklannda 2 adet pazar alanı olduğunu söyleyen Başkan Tahmazoğlu: "Göreve ilk geldığmızde rahat, huzurlu alışverişin yapılacağı modem pazar alanları yapmayı hedeflerimiz arasına almıştık l ve bugün 8'ınci pazar I alanımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın sevinci 1 içindeyiz."dedı. 

Vatandaş ve esnafla sohbet eden Başkan Tahmazoğlu açıklamalarına şöyle devam etti: "Akkent Mahallemiz bizim dönemimizde kurulan, yeni bir mahalledir Burası için:"Akkent, Türkiye'nin ve Gaziantep'ın en güzel mahallelerinden bin olacak." demiştim. Şu anda burada okullar, konutlar, parklar, geniş yollar ve Türkiye'nin en büyük camisinin de içinde bulunduğu modem alanlar yapılıyor Yine burada yaşayan vatandaşlanmızın ihtiyacına...