03 / 05 / 2024

şahinbey belediyesi tesis

şahinbey belediyesi tesis

Bugüne kadar 73 sosyal tesis yaparak vatandaşların hizmetine sunan Şahinbey Belediyesi, Şahintepe Mahallesi’ne dev bir sosyal tesis ve havuz yapıyor.

Şahinbey Belediyesi'nden büyük fırsat: 29 arsa satıyor!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 29 arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi Gaziantep Şahinbey Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Şahinbey Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Şahinbey Belediyesi, 2019 yılı Emlak, İşyeri Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi ödeme süresinin 02 Aralık 201 9 tarihinde sona ereceği konusunda bir uyarı yaptı.

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu,  Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Gaziantep Şahintepe'ye yeni sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, sosyal tesis zincirlerine bir halka daha ekledi.

Şahinbey Belediyesi Ağustos ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Ağustos ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Şahinbey Belediyesi yeraltı otoparkını 233 bin TL'ye kiraya verdi!

Şahinbey Belediyesi 2017 yılında 280 bin TL + KDV’ye kiraya verdiği otoparkın fiyatını 409 bin TL’ye çıkardı. Kiracı tutarı kabul etmeyince otoparkı yeni ihaleyle bu kez 233 bin TL'ye kiraya verdi.

Şahinbey Belediyesi'nden 1 günde 7 sosyal tesis!

Sosyal tesis ağında rekora doğru adım adım ilerleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dün açtığı 3 sosyal tesisten sonra yaklaşık 14 milyon liraya mal olan, 6 sosyal tesisi ve Mavikent Park’ını hizmete açtı.

Gaziantep Şahinbey Durantaş Sosyal Tesisi açıldı!

Her mahalleye bir sosyal tesis inşa eden Şahinbey Belediyesi, yeni mahallelerinden Ufacık, Akpınar ve Durantaş Mahallelerine yaptırdığı tesislerin açılışını gerçekleştirdi.

Gaziantep Yaylacık'a yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi, Yaylacık Mahallesi'nde hayata geçirdiği cami ve sosyal tesis açılışını yaptı.

Gaziantep Şahinbey'e yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Sarısalkım Mahallesi'nde hayata geçirdiği yeni sosyal tesisi hizmete açtı.

Şahinbey Belediyesi'nden 58.5 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Şahinbey Belediyesi mülkiyetinde yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa konu olan arsalar için toplamda 58 milyon 538 bin 875 TL bedel isteniyor. 

Şahinbey Belediyesi'nden Barış Mahallesi´ne yeni cami!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Barış Mahallesi´ne yeni bir cami inşa ediyor.

Şahinbey Belediyesi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

2019 yılının ilk meclis toplantısının 1.oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı.

şahinbey belediyesi tesis Haberi

şahinbey belediyesi tesis

73 sosyal tesiste 45 farklı branşta eğitimlerine devam eden Şahinbey Belediyesi, sosyal tesis sayısını arttırmaya devam ediyor. Her mahalleye bir sosyal tesis yaptırmayı hedefleyen Şahinbey Belediyesi, Şahintepe Mahallesi’ne 6 bin 700 metrekare üzerine 5 katlı sosyal tesis yapıyor. Tesiste 47 adet derslik, anaokulu, spor merkezi, konferans salonu, kütüphane ve kafeterya bulunacak. Kompleks bir yapıya sahip olacak tesiste ayrıca havuz ve halı sahaların bulunduğu spor alanları da yer alacak.


TAHMAZOĞLU: “HEDEFİMİZ HER MAHALLEYE BİR SOSYAL TESİS”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yaptığı açıklamada tesisin temelinin kısa süre içende atılacağını belirterek, “İlçemizde 845 bin 528 insanımız yaşıyor. Sosyal tesis sayısını 5 yılda 6’ya katladık. Sosyal tesislerimizde öğrenci sayısını 2 binden 41 bine çıkartarak 20 kat artırdık. 73 sosyal tesisimiz hizmet veriyor. Tesislerimizde şu...