21 / 05 / 2024

şahinbey belediyesinden yeni havuz

şahinbey belediyesinden yeni havuz

Şahinbey Belediyesi Hanımlar Yüzme havuzu ve Akkent yüzme havuzu ardından 3'ncü kapalı yüzme havuzunu 1.700.000 metrekare alanla sahip Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı içerisine yapıyor.

Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesi kapsamında sözleşme imzalandığı açıklandı. İşte Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesinin sözleşmesi ile ilgili detaylar...

Gaziantep Şahinbey’de imar tartışması!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AKP Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın Yamaçtepe’deki arsaları gündemden düşmüyor. Taraflardan konuya ilişkin yeni açıklama geldi.

TOKİ Gaziantep Şahinbey projesinin ihalesi yapıldı!

Yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Gaziantep Şahinbey projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ'den Şahinbey'e 719 yeni konut!

Yeni projeler için düğmeye basan TOKİ, Gaziantep Şahinbey 719 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Gaziantep Şahinbey 719 konut ihalesi 2 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu'da 719 yeni konut inşa edecek.

Gaziantep Şahinbey'e 210 yeni konut müjdesi!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da yapımına devam edilen 210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyip yeni konutların yapılacağı müjdesini paylaştı. 

Şahinbey Belediyesi'nden yeni konut projeleri müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da inşa edilen  210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek yeni konutların yapılacağı müjdesini verdi.

Şahinbey'de kentsel dönüşümle 10 bin 811 konut inşa edildi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı yatırımlarla Şahinbey'in çehresini değiştirdi. Yeni projelerle yeni yaşam ve çalışma alanları ile istihdam olanağı sunan Tahmazoğlu, her kesimden vatandaşı konut sahibi yapacak.

Gaziantep'te iş yerini kapatan esnafa 1.000 lira destek!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında iş yerlerini kapatan esnafa 1.000 lira destek veriyor.

Şahinbey Mavikent'e yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen sosyal donatı alanlarının inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Şahinbey Belediyesi yeraltı otoparkını 233 bin TL'ye kiraya verdi!

Şahinbey Belediyesi 2017 yılında 280 bin TL + KDV’ye kiraya verdiği otoparkın fiyatını 409 bin TL’ye çıkardı. Kiracı tutarı kabul etmeyince otoparkı yeni ihaleyle bu kez 233 bin TL'ye kiraya verdi.

Gaziantep Şahinbey'e yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen sosyal donatıların inşaat çalışmalarını yerinde denetledi.

Gaziantep Şahinbey'e 3. polis merkezi inşa ediliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi’de hayata geçirilen yeni polis merkezi inşaatını inceledi.

şahinbey belediyesinden yeni havuz Haberi

şahinbey belediyesinden yeni havuz

İlçe genelinde yapılan kapalı yüzme havuzları ile ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu. şuana kadar Hanımlar yüzme havuzu ve Akkent yüzme havuzu olmak üzere iki havuz yaptık. 


Hanımlar Yüzme havuzu, spor ve kültür merkezi 5 katlı bir kompleks şeklinde olup, tamamen hanımlara özel bir tesis olarak hizmet veriyor. 


Tesisimizde Yüzme havuzu yanı sıra, Spor Salonları, Türk Hamamı, Kafeterya, Sauna, Çok amaçlı Salon, Kreş, Hobi Kursları, Sanat Galerisi, Meslek Edindirme Kursları, Restoran ve Kabul Günü Salonu bulunmaktadır.Akkent Spor köyü içerisinde hizmete  sunduğumuz Yüzme havuzumuz ise erkeklere yönelik hizmet vermekte olup. 

üçüncü yüzme havuzumuzu 1.700.000 metrekare alanla sahip Türkiye'nin en büyük parla olan Yeşilvadi Parkımız içerisine yapıyoruz. 12,5 metre eninde 25 metre uzunluğunda bir alana sahip olan havuzumuz 4644 metrekare inşaat alanına...