15 / 05 / 2024

Şahinbey Bülbülzade Sosyal Tesisi açıldı mı

Şahinbey Bülbülzade Sosyal Tesisi açıldı mı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Bülbülzade Mahallesine yaptırdığı sosyal tesisi hizmete açtı.

Konut krizi büyüyor! Sosyal medyada paylaşılan ilan büyük tepki çekti!

Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz ve konut krizi giderek büyürken benzer bir durum uluslararası kamuoyunda gündem oldu.

Emlak piyasasında yatırım tercihleri değişti: Yeni gözde sosyal arsalar!

Konut fiyatlarının hızla yükselmesi emlak piyasasındaki yatırım araçlarının sıralamasını değiştirdi. Konut almakta zorlanan vatandaşlar, bütçelerini sosyal arsa projelerinde kullanıyor. Böylece hem zamandan hem de maddi kaynaklardan tasarruf etmiş oluyor.

Şahinbey Belediyesi tam 29 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Şahinbey'de yer alan 29 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar Abdulhamidhan, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Cebeler, Gerciğin, Güneykent, K.Kızılhisar, Karataş, Mavikent, Sarısalkım ve Savcılı mahallelerinde yer alıyor.

Bütçeden sosyal güvenlik kurumuna 7 ayda 460 milyar lira aktarıldı!

Sosyal güvenlik sistemine yapılan bütçe transferleri, bu yılın ilk 7 ayında geçen yıla göre yüzde 97,2 oranında artarak 459 milyar 987 milyon liraya ulaştı.

2023 TOKİ sosyal konutlarda KDV indirimi! TOKİ Başkanı resmen peş peşe duyurdu!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, ülke tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinde 45 bin 414 ihalenin tamamlandığını ve sosyal konutta KDV indirimi yaparak oranı yüzde 1'in altına çekmeyi planladıklarını duyurdu.

Sosyal konutta KDV indirimi müjdesi! TOKİ Başkanı Ömer Bulut resmen açıkladı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı son dakika açıklamasında Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinde 45 bin 414 ihaleyi tamamladıklarını kaydederek KDV'yi yüzde 1'in altına çekmeyi planladıklarını dile getirdi.

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı personel alımı yapacak! Şartlar ve detaylar belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bünyesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) personel alımı yapılacağı belirtildi. Başvuracak adaylar için SYDV personel alımı şartları ve başvuru detayları belli oldu.

TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında kura heyecanı tam gaz devam ediyor. TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek? 

TOKİ kura çekimi! TOKİ Sosyal konut üçüncü etap kuralarının ne zaman çekileceği belli oldu

TOKİ sosyal konut projesinde kura çekimi heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin kuraları il il açıklandı ve  TOKİ sosyal konut kura çekiminde ikinci etap bugün tamamlandı. TOKİ üçüncü etap kuraları için de tarih belli oldu.

TOKİ İlk Evim Projesi kuralarında en büyük pay gençlerin!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim" Projesi'nin 16 gündür devam eden 250 bin sosyal konut kurasında toplamda 43 bin 599 hak sahibi belli oldu. Aktarılan detaylara göre, TOKİ İlk Evim Projesi'ndeki kuralarda en büyük pay gençlerin oldu.

TOKİ'den sanal gerçeklik gözlüklü tanıtım! Vatandaş sosyal konutları sanalda gördü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca yapılacak, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde yer alan evler sanal gerçeklik gözlüğüyle mega kent İstanbul'da vatandaşlara gösterildi.

TOKİ sosyal konut kampanyasında 17 ilde ilk temeller atılıyor! İşte il il proje görselleri!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında 17 ilde toplam 5 bin 615 sosyal konutun ilk temeli bugün atılacak. İşte il il TOKİ 2022 proje görselleri...

TOKİ 2022 sosyal konut projesinde ilk temeller atılıyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak lanse edilen "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında 17 ilde, 5 bin 615 sosyal konutun ilk temelleri bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek törenle atılacak.

Şahinbey Bülbülzade Sosyal Tesisi açıldı mı Haberi

Şahinbey Bülbülzade Sosyal Tesisi açıldı mı

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi sosyal tesis zincirine bir halka daha ekledi. Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, Şahinbey Belediyesi'nin Bülbülzade Mahallesine inşa ettiği sosyal tesis görkemli bir törenle vatandaşın hizmetine açıldı.

Bülbülzade Mahallesi'ne inşa edilen Bülbülzade Sosyal Tesisi’nin açılış törenine AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Nejat Koçer, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, Şahinbey İlçe Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Bu Tesisler Sizlerin, Onlara Sahip Çıkın

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, mahellelere çok güzel sosyal tesisler yapıldığını söyleyerek, "Bu ve buna benzer tesisler geçmişte hiçbir mahallemizde yoktu. Şu an geldiğimiz noktada ise  mahallelerimize gıpta edilebilecek çok güzel tesisler kazandırıyoruz. Bu nedenle Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet...