04 / 05 / 2024

şahinbey güzelvadi başvuruları nisan 2017

şahinbey güzelvadi başvuruları nisan 2017

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi 247 adet konut projesi kapsamında satışa çıkan 20 konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

EYT başvurusu nereden, nasıl yapılır? e-Devlet EYT başvuruları nasıl olacak? İşte başvuru ekranı...

Milyonlarca emeklilikte yaşa takılanların (EYT) gündeminde başvuruların nasıl ve nereden yapılacağı var. Peki, EYT başvurusu nereden, nasıl yapılır? EYT başvuruları nasıl olacak? İşte başvuru ekranı...

Bekçi alımları için başvurular resmen başladı! Tam 10 bin 920 TL maaşla bekçi olma fırsatı! Hemen online olarak başvurun

İş arayan binlerce kişi bekçi alımı ilanlarını merak ediyor ve araştırıyor. Bekçi alımları ile ilgili olarak verilen detaylara göre, başvurular resmen başladı. Hemen bu ilana bakın...

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor? Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi!

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı ve Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 

0.99 konut kredisi şartları nedir? 0.99 konut kredisi başvuruları başladı mı?

Düşük faizli konut kredisi paketinin açıklanmasının ardından gözler başvuruların başlayacağı tarihe çevrildi. Peki, 0.99 konut kredisi şartları nedir? 0.99 konut kredisi başvuruları başladı mı? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ Denizli Güney başvuruları için geri sayım başladı! İşte TOKİ Denizli fiyat listesi 2022!

TOKİ Denizli Güney başvuruları 20 Haziran tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Denizli fiyat listesi 2022...

100 bin TL'lik faizsiz kredi için bugün son gün! Başvurular E- Devlet'ten yapılacak

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından verilen 100 bin TL'lik faizsiz destek kredisi için bugün son gün. Başvurular e devlet üzerinden alınacak.

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları bugün sona eriyor!

Milyonlarca gayrimenkul sahibi yakından ilgilendiren emlak vergisi için yapılandırmaları için son iki gün başvurular bugün sona eriyor.

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları yarın sona eriyor!

Gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi için yapılandırmaları için son iki gün başvurular yarın sona eriyor.

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları için son 3 gün!

Gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi yapılandırmasında son 3 gün. Başvurular 30 Eylül'de sona eriyor.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 5 gün!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Meydan Evler Projesi için ön başvuru süreci son 5 gün. Başvurular 14 Haziran tarihinde sona eriyor. 

TOKİ Rize Güneysu başvuruları 11 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Güneysu projesi için başvurular 11 Ocak'ta başlıyor.

Tapu başvuruları Web Tapu’dan yapılacak!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 18 Mart (bugün) itibarı ile müdürlüklere yapılacak olan başvuruları Web-Tapu sistemi üzerinden alma kararı aldı. Buna göre başvurular https://webtapu.tkgm.gov.tr adresinden alınacak...

TOKİ 100 bin konut Gaziantep Güneykent başvuruları 2020!

TOKİ 100 bin konut Gaziantep Güneykent başvuruları 2020 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 2 bin 400 konut bulunuyor.

şahinbey güzelvadi başvuruları nisan 2017 Haberi

şahinbey güzelvadi başvuruları nisan 2017


Gaziantep Şahinbey Güzelvadi 247 adet konut projesi kapsamında sadece Emeklilere özel olarak  05-14 Nisan 2017 arasında satışa sunulan 20 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.


Projedeki 2 oda 1 salon konutların brüt alanı 77,32 metrekare, net alanı ise 59,95 metrekare olarak belirlendi. 


Fiyat aralığının 107 bin 880 TL ve 132 bin 148 TL olarak belirlendiği projeden yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.


TOKİ Güzelvadi'de peşinat tutarı 12 bin 946 TL ile 15 bin 858 TL arasında değişiyor. 180 ay vade imkanının sunulduğu projede taksit tutarı 527 TL ve 646 TL olarak...