19 / 05 / 2024

Şahinbey Kültür Sarayı

Şahinbey Kültür Sarayı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu; Gaziantep Şahinbey Akkent Parkı 'nın güneyinde bulunan Sosyal Kültürel tesis alanının yerine 3 bin kişilik Şahinbey Kültür Sarayı yapılacağını belirtti.

Tekirdağ Saray Kültür Merkezi ne zaman açılacak?

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray Kültür Merkezi'ni 2020 yılı sonunda hizmete açacak.

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı yönetiminde değişiklik!

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı Yönetim ve Ticaret Anonim Şirketi yönetiminde değişiklik yapıldı.

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi Gaziantep'te açılacak!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Gaziantep Şahinbey ilçesinde bulunan Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük kongre merkezi olacak olan Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Abdülhamit Gül kongre merkezi için "Gaziantep’i cazibe merkezi haline getirecek önemli bir katkı sağlayacak" dedi.

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi’nde sona gelindi!

Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi’nde hayata geçirilen Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi’nin inşaatında sona gelindi.

Kapaklı Kültür Merkezi'nde inşaat tamamlanıyor!

Tekirdağ ilini kültür ve sanatın merkezi haline getirme yolunda büyük mesafe kat eden Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Saray ilçelerinde dev kültür merkezleri inşa ediyor.

Şahinbey Kongre Ve Kültür Merkezi yükseliyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi’nde hayata geçirilen Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Tekirdağ Küçükyoncalı Kültür Evi açıldı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray ilçesinin Küçükyoncalı Mahallesi'nde Atatürk Anıtı ve Saray Belediyesi Küçükyoncalı Mahallesi Kültür Evi'nin açılışını yaptı.

Denizli Merkezefendi Kültür Merkezi açıldı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin kente kazandırdığı Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı bugün itibari ile Denizlililere hizmet vermeye başladı...

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

Çal Belediyesi Kültür Merkezi iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Çal Belediyesi, İsmailler Mahallesi’nde 10 bin metrekarelik alana sahip olacak Çal Belediyesi Kültür Sarayı’nın yapımına geçen yıl başladı.

Dolmabahçe Sarayı'na Kültür Hediyelik Eşya Binası yapılacak!

1856'da Sultan Abdülmecit tarafından yaptırılan Dolmabahçe Sarayı'na "hediyelik eşya mağazası" yapılacak. "Kültür Hediyelik Eşya Binası" için 11 Temmuz'da ihaleye çıkılacak.

İzmit Kültür Tepesi cephe iyileştirme ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi, kentin Kültür Tepesi İmaret Yokuşu, İnönü Caddesi ve Saray yokuşu’ndaki binaları kapsayan cephe iyileştirme çalışması için ihaleye çıktı.

Biga eski kültür sarayı yıkıldı!

Çanakkale'nin Biga ilçesinde yer alan kültür sarayının yıkımı başladı. Yıkılan kültür sarayının yerine 280 araç kapasiteli otopark inşa edilecek.

Şahinbey Kültür Sarayı Haberi

Şahinbey Kültür Sarayı


Şahinbey Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısının birinci oturumu Şahinbey Belediye başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında meclis salonunda yapıldı.


Şahinbey Belediyesi Aralık ayı meclisinin birinci oturumu geçen ay yapılan çalışmaların bilgilendirme sunumu ile başladı. Sunum sonrası gündem maddelerine geçildi. Gündem maddeleri görüşülürken, Şahinbey’e 3 bin kişilik Kültür Sarayı yapılacağı belirtilerek,  madde ilgili komisyona gönderildi.


9 gündem maddesi ilgili komisyonlara gönderilirken gündem dışı görüşülen madde teklif karar olarak oybirliği ile kabul edildi.


“Düztepe Polis karakolu yıkılıyor”


6 şeritli yol genişletme çalışmaları nedeniyle Düztepe karakolunun yıkılması Aralık ayı meclisinde gündeme geldi. Gündem maddesiyle ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye başkanı Mehmet Tahmazoğlu; “ 6 şeritli yol yapımı meslek lisesinden başlayıp, Düztepe’ye kadar olan birinci etabı tamamlandı. Bundan sonraki etap için Düztepe karakolunun yıkılması gerekiyor. Çamlık bölgesi içinde yer...