10 / 05 / 2024

Şahinbey Kumru Hamurkesen Camii nerede

Şahinbey Kumru Hamurkesen Camii nerede

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediyesi'nin yeni mahallerinden biri olan Kumru Hamurkesen Mahallesine yapılan Cami'nin açılışı yapıldı.

Şahinbey Kumru Hamurkesen Camii açıldı!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediyesi'nin yeni mahallerinden biri olan Kumru Hamurkesen Mahallesine yapılan Cami'nin açılışı yapıldı.

Gaziantep Şahinbey'in en uzun yolu bahar aylarında hizmete açılacak!

Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için sürdürülen; Havaalanı, Dutluk, Şahinbey Parkı ve Kilis yolunu birbirine bağlayacak olan 50 metre genişliğindeki 12 şeritli yol çalışması bahar mevsiminde tamamlanacak.

Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey projelerini anlattı!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, canlı yayın konuğu olduğu TRT Çukurova Radyosunda belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep ve Şahinbey ilçesi hakkında bilgiler verdi.

TOKİ'den Şahinbey Geneyik'te 826 konutluk Polis Lojmanı!

Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı talebiyle TOKİ tarafından Gaziantep Şahinbey Geneyik Köyü'nde 826 konut ve 1 ticaret merkezinden oluşan lojman projesi planlandı. Proje için bakanlığa başvuru yapıldı.

Şahinbey Yazıcık Konutları'nın temeli atıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılacak olan Yazı ak Konutlarının temeli törenle atıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile vatandaşlar katıldı.

Şahinbey Yazıcık Konutları'nın temeli atıldı!

Kentsel Dönüşüm çalışmalarına 5 bölgede devam eden Şahinbey Belediyesi, kamulaştırıldıktan sonra yıkılan evlerin yerine yenilerini yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Şahinbey Yazıcık Konutları'nın temeli atıldı!

Ordu Kumru'ya akıllı hastane yapılacak!

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili İhsan Şener, Kumru ilçesine yapılacak 50 yataklı yeni Devlet Hastanesrnin ihalesinin 16 Şubat 2015'te gerçekleşeceğini söyledi

Şahinbey projelerini 41 bin 815 kişi gezdi!

Şahinbey Belediyesi'nin yaptığı projeleri yurt dışından ve şehir dışından gelen heyetlerde dahil 41 bin 815 kişi gezdi. Vatandaşlar, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tâhmazoğlu'na teşekkür ediyoruz" dediler.

Gaziantep Şahinbey'de kentsel dönüşüm devam ediyor!

Şahinbey'de kentsel dönüşüm devam ediyor. Bu amaçla Nuripazarbaşı, Sakarya, Çamlıca, Kahvelipmar, Yazıcık-Türktepe, Perilikaya-Serinevler, Etiler-Eski Garajlar ve Güzelvadi mahallelerini kapsayan 5 bölgede kentsel dönüşüm çalışması yapıyor

Şahinbey'in kentsel tasarımı yeniden oluşturuluyor!

GAZIANTEP'in Şahinbey ilçesine kentsel dönüşüm çalışmalarıyla çağ atlatan Tahmazoğlu, planlı ve programlı yürütülen dönüşüm çalışmalarıyla ilçenin kentsel tasarımını yeniden oluşturuyor...

Şahinbey'de 35 bin yeni konut yapılacak!

Şahinbey ilçesi Güzel Vadi Mahallesi'nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kamulaştırılarak yıkılan evlerin yerine yapılan yeni binalar yükselmeye başladı. Bölgeye 35 bin yeni konut yapılacak...

Abdülhamit Gül Şahinbey'e hayran kaldı!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, "Bize özgün yapısıyla emanet edilen sokakları gelecek nesillere aktaran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gaziantep Şahinbey'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından Güzelvadi Mahallesi 'nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, " Amacımız çarpık yapılaşmayı tamamen ortadan kaldırmak " dedi.

Şahinbey Kumru Hamurkesen Camii nerede Haberi

Şahinbey Kumru Hamurkesen Camii nerede

Hayırsever bir vatandaş tarafından arsası bağışlanan ve Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan cami 164 metre kare alan üzerine yapıldı. Asma katıyla birlikte 150 kişilik olan cami mahalle cemaatinin hizmetine açıldı. Caminin açılışı Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla yapılırken, açılışa Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun yanı sıra Şahinbey İlçe Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, Şahinbey Belediyesi başkan yardımcıları ve mahalle sakinleri katıldı.


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, inşaatı devam edenlerle birlikte 67 cami yapıldığını belirterek, "Camiler birleşme, kaynaşma ve bir araya gelme yerlerimiz. Bu nedenle camilerimizin değerini ve kıymetini bilmemiz gerekir" dedi.


Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu da cami yapımının önemine vurgu yaptığı konuşmasında şöyle dedi:


"Bugün büyük bir öneme sahip çok güzel bir gün. Zira yeryüzünün en güzel yerleri olan,...