09 / 05 / 2024

Şahinbey mavikent konut kurası

Şahinbey mavikent konut kurası

Gaziantep Şahinbey Belediyesi imzası ile Mavikent 5. Etap kapsamında dar gelirli vatandaşlara yönelik inşa edilen 1.151 konut, kurayla sahiplerine teslim edildi...

35 yıldır teslim alınmayan daireler için belediye harekete geçti!

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, arsa sahipleriyle yaşadıkları anlaşmazlık nedeniyle uzun süredir hukuk mücadelelerine devam eden Öz Mavikent Konut Yapı Kooperatifi sakinleri ile bir araya geldi.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklatıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı 3 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Gaziantep Burçkarakuyu 912 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey 912 konut ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Şahinbey'e 719 yeni konut!

Yeni projeler için düğmeye basan TOKİ, Gaziantep Şahinbey 719 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Gaziantep Şahinbey 786 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu 786 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Gaziantep Şahinbey 719 konut ihalesi 2 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu'da 719 yeni konut inşa edecek.

Gaziantep Şahinbey’de okul alanı, ticaret ve konut alanı mı yapılacak?

Gaziantep Şahinbey'de, vakfa ait kolej arazisi, ticaret ve konut alanı yapıldı. Mahkeme kararı iptal etti fakat belediye Danıştay’a gitti. Şencan, "Arazi şu an çok değerli" diye konuştu. 

Şahinbey'de kentsel dönüşümle 10 bin 811 konut inşa edildi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı yatırımlarla Şahinbey'in çehresini değiştirdi. Yeni projelerle yeni yaşam ve çalışma alanları ile istihdam olanağı sunan Tahmazoğlu, her kesimden vatandaşı konut sahibi yapacak.

Şahinbey Mavikent'e yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen sosyal donatı alanlarının inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Gaziantep'te inşaattan düşen 20 yaşındaki işçi öldü!

Gaziantep Şahinbey Mavikent Mahallesi'nde çalıştığı inşaatın 10'nci katından henüz belirlenemeyen nedenle düşen 20 yaşındaki Nafi Dişli hayatını kaybetti...

Şahinbey Mavikent Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen Mavikent Sosyal Tesisi vatandaşın hizmetine sunuldu.

Polateli-Şahinbey OSB'ye 250 bin kişilik konut projesi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapımı devam eden Polateli-Şahinbey OSB yakınlarında 250 bin kişilik konut inşa edeceklerini söyledi.

Şahinbey mavikent konut kurası Haberi

Şahinbey mavikent konut kurası

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik Mavikent 5. etap kapsamında inşa edilen bin 151 konut kurayla sahiplerine teslim edildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; kura çekimiyle, vatandaşların hangi dairelerde ikamet edeceği belirlendi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu törende konuşma yaptı. Ev sahibi olma hayali kuramayan insanları ev sahibi yaptıklarını ifade eden Tahmazoğlu, "Kira öder gibi değil kiradan daha uygun bir fiyata vatandaşlarımızı ev sahibi yapıyoruz." dedi.

Tahmazoğlu sözlerine şöyle devam etti; "Sizlerin duası ve desteği üzerimizde olduğu sürece ekibimizle beraber sizlerin hizmetinde olmaya devam edeceğiz inşallah. Gaziler ve şehit ailelerimiz için de yaptığımız 650 konut bitti sayılır. Bu yıl sonu itibarıyla 5 bin 500 konut Mavikent'te faaliyette olacak. Yani yaklaşık 27 bin 500 kişi sadece Mavikent'te oturmuş olacak. Bu...