05 / 05 / 2024

Şahinbey Oto Sanayi Sitesi hizmete girdi

Şahinbey Oto Sanayi Sitesi hizmete girdi

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve kentin 20 yıllık ihtiyacını karşılayacak olan Oto Sanayi Sitesi hizmete girdi. Bin 16 işyerinin hizmet verdiği sitenin eski yeri ise yol, park ve konut yapılacak.

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akdeniz tarafından kuruldu.

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Cingöz tarafından kuruldu.

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

Knn Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Knn Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Babahan tarafından kuruldu.

Surmed İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Surmed İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Atik Tikre ve Mehmet Fırat Zaman ortaklığında kuruldu.

Kaymazlar Hafriyat İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymazlar Hafriyat İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Kaymaz tarafından kuruldu.

Atarlar Oto Ekspertiz Oto Yıkama Ve Otopark Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atarlar Oto Ekspertiz Oto Yıkama Ve Otopark Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Atar tarafından kuruldu.

Semizler İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semizler İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Semiz tarafından kuruldu.

Özaktaş Pompa İnşaat Makina Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaktaş Pompa İnşaat Makina Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Özgün tarafından kuruldu.

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt 800 bin TL sermaye bedeli ile Bora Taştekne tarafından açıldı.

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sürmeli tarafından kuruldu.

Şahinbey Oto Sanayi Sitesi hizmete girdi Haberi

Şahinbey Oto Sanayi Sitesi hizmete girdi

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve bin 16 işyerinin bulunduğu Şahinbey Oto Sanayi Sitesi, kenti görüntü ve ses kirliliği ile trafik keşmekeşinden kurtardı. Yıllardır "Eski Garajlar" bölgesinde derme-çatma dükkanlarda hizmet veren oto tamircileri yeni taşındıkları modern sanayi sitesinde rahat bir ortamda hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor. 


KAMULAŞTIRILDI

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye tarafından Mavikent bölgesinde yaptırılan bin 16 işyerinin bulunduğu Şahinbey Oto Sanayi Sitesi'nin kentin önemli bir trafik sorununu da çözdüğünü söyledi. Tahmazoğlu, boşaltılan bölgenin kamulaştırılarak İnönü Caddesi'ne paralel olacak şekilde Hoşgör Meydanı ile Özdemirbey Caddesi'ni buluşturan bir yol park ve konut alanı olarak yeniden düzenleneceğini açıkladı. 


SİTEYİ GEZDİ 

Hizmete açılan sanayi sitesini gazetecilerle birlikte gezen Başkan Mehmet Tahmazoğlu, esnaf ile görüştü. Şahinbey'deki tüm oto sanayi esnafını bir araya getirdiklerini belirten Tahmazoğlu, "Daha...