25 / 07 / 2024

şahinbey özdemirbey türkmenler yolu ne zaman açılacak

şahinbey özdemirbey türkmenler yolu ne zaman açılacak

Özdemirbey Caddesi’nin 6 şeritli yol yapılması için 2 yıla yakın bir çalışma yaptıklarını ve sona gelindiğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Özdemirbey Caddesi ile birlikte İnönü Caddesi’ne paralel bir cadde için yol açıyoruz" de

Dadı furyası duyanları şok etti! 50 bin TL maaşla dadı aranıyor! Üniversite eğitimi şartı da yok! 

Filipinliler, Özbekler, Türkmenler derken şimdi de ‘Profesyonel Türk Dadı’ furyası gündeme geldi. Üniversite eğitimi olmayan dadıların maaşları tecrübelerine göre 30 bin lira ile 50 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. İşte ayrıntılar...

Gaziantep Şahinbey ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gaziantep Şahinbey'de 11.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Gaziantep 1. Satış Memurluğu, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Deniz Mahallesi, 3192 ada 17 parselde yer alan arsayı 11 milyon 550 bin 400 TL'ye satıyor...

Gaziantep Şahinbey'e 210 yeni konut müjdesi!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da yapımına devam edilen 210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyip yeni konutların yapılacağı müjdesini paylaştı. 

Türkmenler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Qua Showroom Şubesi açıldı!

Türkmenler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Qua Showroom Şubesi bugün 9 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Türkman tarafından açıldı. 

Şahinbey Bülbülzade Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Bülbülzade Mahallesine yaptırdığı sosyal tesisi hizmete açtı.

Şahinbey Belediyesi'nden 1 günde 7 sosyal tesis!

Sosyal tesis ağında rekora doğru adım adım ilerleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dün açtığı 3 sosyal tesisten sonra yaklaşık 14 milyon liraya mal olan, 6 sosyal tesisi ve Mavikent Park’ını hizmete açtı.

Şahinbey Yeşilevler Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi Yeşilevler Sosyal Tesisini vatandaşın hizmetine açtı.

Şahinbey Gerciğin Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Gerciğin Sosyal Tesisi'ni hizmete açtı.

Şahinbey fiziki ve manevi olarak imar ediliyor!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güllüce Cami’nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Tahmazoğlu, ''Şahinbey'i fiziki ve manevi olarak imar ediyoruz'' dedi.

Gaziantep Şahinbey'in dönüşüm projelerine tam not!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye’nin en genç milletvekillerine Şahinbey İlçesi’nde yaptığı kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmalarını gezdirerek projeler hakkında bilgiler verdi.

Şahinbey Yeşilvadi Millet Kıraathanesi açıldı!

İlk Millet Kıraathanesini Şehreküstü bölgesine inşa ederek vatandaşların ve öğrencilerin hizmetine açan Şahinbey Belediyemiz ikincisini ise Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkına yaptı.

Gaziantep Şahinbey'e yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Sarısalkım Mahallesi'nde hayata geçirdiği yeni sosyal tesisi hizmete açtı.

şahinbey özdemirbey türkmenler yolu ne zaman açılacak Haberi

şahinbey özdemirbey türkmenler yolu ne zaman açılacak


Özdemirbey Caddesi’nin 6 şeritli yol yapılması için 2 yıla yakın bir çalışma yaptıklarını ve sona gelindiğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Özdemirbey Caddesi ile birlikte İnönü Caddesi’ne paralel bir cadde oluşturmak için Çamlık altında Türkmenler Caddesi’ne doğru giden yolu 6 şeritli yol olarak açıyoruz” dedi.


Özdemirbey Caddesi’nde yapılan yol genişletme çalışma alanında incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu, “Özdemirbey Caddesi’ni açmak Gaziantep'in 40 yıllık hayaliydi. İnşallah bu hayal gerçekleşiyor. Özdemirbey Caddesi’nde yaklaşık 2 yıla yakın bir zamandır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada öncelikle kamulaştırma ve yıkım çalışmalarımızı tamamladık. Yıkımlar bittikten sonra yolumuzun 6 şeride çıkarılması adına reglaj çalışması yaptık. Altyapı kuruluşlarımız Tedaş, Gaski, Telekom ve Gazdaş burada çalışmalarını yaparak, hatları yeniledi. Bizde Belediye olarak yolun sağ kısmının asfalt çalışmasını yaptık ve yolun...