07 / 07 / 2024

şahinbey projelerine ilgi

şahinbey projelerine ilgi

Şahinbey Belediyesi'nin yaptığı projeleri yurt dışından ve şehir dışından gelen heyetlerde dahil 41 bin 815 kişi gezdi. Vatandaşlar, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tâhmazoğlu'na teşekkür ediyoruz" dediler.

Yeni konut projelerine ilgi azaldı! O ilde ikinci el evler daha hızlı satılıyor...

Konut fiyatlarının artması dar ve orta gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını zorlaştırıyor. Yeni sıfır ev alamayan vatandaşlar ikinci el konutlara yöneldi.

İsra Holding'in 'V' markalı projelerine yoğun ilgi!

Yemenli İş İnsanları, İsra Holding’in İsra Holding'in 'V' markarlı projelerine yoğun ilgi gösterdi...

Projeden ev alırken bunlara dikkat edin!

Konut satışlarında yaşanan gelişmeler sonrasında vatandaşlar ev sahibi olmak için yeni projeleri talep ediyor. Markalı konut projelerine ilgi gösteren vatandaşlar diledikleri gibi bir eve sahip olmanın yollarını araştırıyor. Peki projeden ev almak için nelere dikkat edilmeli?

Konut trendine koronavirüs ayarı!

Pandemi süresi sonrası yatırımcıların bitişik nizamlı, sıkışık düzenli semtler yerine, daha ferah, yeşil alanı bol konut projelerine ilgi göstermeleri bekleniyor.

Gaziantep Şahinbey'in dönüşüm projelerine tam not!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye’nin en genç milletvekillerine Şahinbey İlçesi’nde yaptığı kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmalarını gezdirerek projeler hakkında bilgiler verdi.

Hasanoğlu Şirketler Grubu projelerine Evim Türkiye Fuarı’nda yoğun ilgi!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıtan şirketin fuara özel düzenlediği kampanyaya gurbetçiler yoğun ilgi gösterdi...

Şahinbey Belediyesi konutlarıyla emlak fuarında ilgi gördü!

Şahinbey Belediyesinin, konut projeleriyle kentte düzenlenen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nda yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Kayaşehir Emlak Konut Evleri’nde teslime hazır son 150 daire!

İstanbul’un yükselen değeri Başakşehir Kayaşehir'de yapılan gayrimenkul projelerine ilgi artıyor. Kayaşehir Emlak Konut Evleri’nde yaşamak isteyenler için satışta olan teslime hazır son 150 daire alıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

İzmit Gültepe'deki konut projelerine ilgi!

Büyük Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan İbrahim Gürsel bugünkü yazısında Kocaeli'deki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İşte o haber...

Ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı!

Megakent İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı, evinden işyerine gitmek isteyenlere zor anlar yaşattı. Vatandaşlar toplu taşıma araçlarına ya da ana arterlere ulaşmakta güçlük çekti. Ev sahiplerine kesintisiz ulaşım vaat eden toplu ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı

Hollanda'dan Balıkesir projelerine ilgi!

MIPIM'e Türkiye'den katılan belediye ve inşaat şirketlerine yabancıların yoğun ilgisi vardı.Uğur: Bandırma'da düşündüğümüz liman ve sanayi ile ilgili Hollandalı bir şirketin yetkilileri 'Buraya 15 milyar dolar yatırım yapmaya hazırız' diyorlar" dedi.

Cannes MIPIM 2016'da Türk projelere yabancılardan yoğun ilgi!

Cannes’da, Türk projelerine yoğun ilgi yaşanıyor. 850 katılımcı ile en fazla katılım gerçekleştiren ülkelerin başında gelen Türkiye, inşaat şirketleri, belediyeler ve kamu kurumları ile fuarda milyarlarca liralık şov yaptı.

Seçimler sonrası markalı konut projelerine ilgi arttı!

Birçok markalı konut projesini internet üstünde 3 boyutlu görüntülerle sunan 3DKonut.com’un 2015 ziyaretçi istatistikleri, seçim sonrası inşaat sektöründeki hareketliliğin potansiyel alıcılara da yansıdığını gösterdi.

şahinbey projelerine ilgi Haberi

şahinbey projelerine ilgi

Bülten Şahinbey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tanıtım ve Gezi Koordinatörlüğü'nün vatandaşlara yönelik ücretsiz olarak yaptığı ilçe gezisine 1,5 yılda 41 bin 815 kişi katıldı. 


40 ve 60 kişilik gruplar oluşturarak Şahinbey Belediyesi'nden randevu alan ziyaretçiler belediyenin tahsis ettiği otobüslerle; Yeşilvadi, Mavikent, Şehreküstü Konakları, Şahinbey Sanayi Sitesi, Çamlıca Konutları, Kentsel Dönüşüm Alanları, Evlilik Okulu, islam Bilim Tarihi Müzesi gibi projeleri oezerek yerinde inceleme fırsatı buldu. 


Yurt dışından ve şehir dışından gelen misafirlerinde bulunduğu vatandaşlar, Şahinbey Belediyesi'nin yaptığı gezi programı ile ilçede yapılan yenilikleri ve yaşanan değişimi Kendi gözleriyle görme imkanı bulduklarını söylediler. Vatandaşlar, "Şahinbey Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları zâten biliyorduk. Belediyemizin yaptığı bu gezi programı ile çalışmaları yerinde görme sansı bulduk. Bunun yanı sıra bizim de bilmediğimiz birçok tarihi mekanı ve...