05 / 05 / 2024

şahinbey restorasyon projeleri

şahinbey restorasyon projeleri

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye’nin en genç milletvekillerine Şahinbey İlçesi’nde yaptığı kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmalarını gezdirerek projeler hakkında bilgiler verdi.

Şahinbey Belediyesi'nden yeni konut projeleri müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da inşa edilen  210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek yeni konutların yapılacağı müjdesini verdi.

Gaziantep Şahinbey'de restorasyon çalışmaları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi Gaziantep’in tarihi mekânlarını restore ederek turizme kazandırmak için çalışmalarına ara vermeden çalışıyor.

Şahinbey yeniden inşa ediliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çarpık yapılaşmayı ortadan kaldırarak modern konutların yapıldığı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında, 40 yıllık bir hayali gerçekleştirdiklerini söyledi.

Gaziantep Şahinbey'in dönüşüm projelerine tam not!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye’nin en genç milletvekillerine Şahinbey İlçesi’nde yaptığı kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmalarını gezdirerek projeler hakkında bilgiler verdi.

Şahinbey Mecidiye Han'daki restorasyon çalışmaları hızlandı!

İlçedeki çalışmalarına devam eden Şahinbey Belediyesi, Mecidiye Han’daki restorasyon çalışmalarını hızlandırdı.

Şahinbey Mecidiye Han tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi tarihi ve kültürel bir mekan olan ve yıllardır harabe durumda bulunan Mecidiye Han’daki restorasyon çalışmalarını sürdürüyor.

Şahinbey Belediyesi konutlarıyla emlak fuarında ilgi gördü!

Şahinbey Belediyesinin, konut projeleriyle kentte düzenlenen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nda yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Şahinbey Boyacı Mahallesi'nin çehresi değişiyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Boyacı Mahallesi’ne gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarını inceledi.

Eyüpsultan’da dev restorasyon projeleri başlıyor!

Eyüpsultan Belediyesi tarafından hayata geçirilecek ESTAM projesi kapsamında 98 hektarlık alanda yürütülen 67 farklı projenin tanıtımı yapılacak.

Edirne Selimiye Camisi'nin restorasyonu ihale aşamasında!

Sultan 2. Selim tarafından yaptırılan ve Mimar Sinan'ın, "Ustalık eserim dediği Edirne'deki Selimiye Camisi'nin restorasyon projeleri onaylandı ve ihale aşamasına gelindi.

Şahinbey'de kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

Şahinbey Belediyesi kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

Çatalca'daki 22 tarihi eser restore edilecek!

Çatalca Belediyesi tarihi eserlere sahip çıkmaya devam ediyor. Ferhatpaşa Çeşmesi'nin Restitüsyon ve Restorasyon Projeleri, Kültür Ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylandı.

şahinbey restorasyon projeleri Haberi

şahinbey restorasyon projeleri

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun restorasyon çalışmalarıyla Gaziantep’e kazandırdığı Şehreküstü Konakları, Şıh Meydanı, Milli Mücadele Müzesi, Millet Kıraathanesi, Pişirici Kasteli, sokak sağlıklaştırma çalışmaları ve Mecidiye Han’ı AK Parti’nin genç Milletvekilleri Eyüp Özsoy, Fatih Süleyman Denizolgun, Ahmet Mücahit Arınç, Müslüm Yüksel, AK Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ya gezdirdi.

Başarılarının Devamını Diliyorum

Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, AK Parti İstanbul Milletvekili Eyüp Özsoy, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yaptığı çalışmalarla Türkiye’ye örnek olduğunu söyleyerek, “Başkanımızla birlikte Şahinbey İlçesi’nde yapılan çalışmaları gezdik. Kentsel dönüşüm, restorasyon ve sosyal çalışmalarda Türkiye’de bir numara olduğunu bizlere en iyi bir şekilde gösterdi. Özellikle gençlerle ilgili yaptığı çalışmalar benim çok hoşuma gitti. Yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nu tebrik...