04 / 05 / 2024

Şahinbey Şehreküstü Konakları nerede

Şahinbey Şehreküstü Konakları nerede

Şahinbey Belediyesi tarafından sokak sağlıklaştırması çalışması kapsamında restore edilen Şehreküstü Konakları, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından görkemli bir törenle açıldı.

Şahinbey Şehreküstü Konakları 16 Nisan'da açılacak!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan sokak sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında restore edilen tarihi Antep evlerinden oluşan Şehreküstü Konakları, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılacağı törenle açılacak.

Torunlar GYO Zafer Plaza AVM'nin değeri belli oldu!

Torunlar GYO tarafından, Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Şehreküstü Mahallesi, Cemal Nadir Caddesi üzerinde yer alan 6002 ada, 91 parsel bünyesindeki 181 nolu Zafer Plaza Alışveriş Merkezi'nin değerleme raporu yayınlandı.

Şahinbey Yeşilvadi Millet Kıraathanesi açıldı!

İlk Millet Kıraathanesini Şehreküstü bölgesine inşa ederek vatandaşların ve öğrencilerin hizmetine açan Şahinbey Belediyemiz ikincisini ise Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkına yaptı.

Gaziantep Şehreküstü'ye 800 kişilik spor salonu yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ünlü futbolcu Talat Özkarslı’nın adını yaşatmak için kolları sıvadı. Büyükşehir Belediyesi, Şehreküstü Mahallesi'nde yaptırdığı 800 kişilik spor salonuna Talat Özkarslı'nın adını verdi.

Osmangazi 15 Temmuz Meydanı'nda 2. etap başlıyor!

Osmangazi Belediyesi yaşanan hain darbe girişiminin ardından vatandaşların ülkesine, milletine, bayrağına ve demokrasisine sahip çıkmak adına adı “15 Temmuz Demokrasi Meydanı” olarak değiştirilen Şehreküstü Meydanı’nın da yürüttüğü yenileme çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor.

Şahinbey Bilim Sanat Merkezi’nde sona gelindi!

Şahinbey Belediyemiz tarafından üstün zekâlı öğrencilerin eğitim alması için yaptırılan ve Gaziantep’te ilk olma özelliği taşıyan Bilim Sanat Merkezi’nin yapımında son aşamaya gelindi.

Osmangazi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı yenileniyor!

15 Temmuz darbe kalkışması sonrası, vatandaşların 27 gün boyunca demokrasi nöbeti tuttuğu 15 Temmuz Şehreküstü Demokrasi Meydanı ile Fevzi Çakmak Caddesi, Osmangazi Belediyesinin başlattığı çalışma ile yepyeni bir görünüme kavuşuyor.

Bursa'daki Şehreküstü Meydanı’nın ismi ’15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ oldu!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi, Şehreküstü Meydanı’nın ismini ’15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ olarak değiştirdi.

Antalya Pal City Vali Konakları'nda fiyatlar 270 bin liradan başlıyor!

Aralarında eski ve yeni bakanlar, büyükelçiler, üst düzey bürokratlar, belediye başkanları ve Antalya iş dünyasının büyük firma sahiplerinin de yer aldığı, 2 etaptan oluşan çok lüks "Pal City Vali Konakları" projesi toplam 284 milyon liraya mal olacak.

Şahinbey'e yeni Bilim ve Sanat Merkezi!

Şahinbey Belediyesi, üstün zekalı çocukların özel eğitim alabilmeleri için Bilim ve Sanat Merkezi yapıyor. 1 yıl içinde tamamlanacak olan merkezde özel eğitim alanları ve laboratuarlar yer alacak

Şahinbey Bilim ve Sanat Okulu’nun temeli atıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep’te ilk defa üstün zekalı çocukların eğitim görmesi için yaptırılan Bilim ve Sanat Okulu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı. Akkent Mahallesindeki temel atma törenine, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya da katıldı...

Gaziantep Şahinbey'de Bilim ve Sanat Okulu’nun temeli atıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep’te ilk defa üstün zekalı çocukların eğitim görmesi için yaptırılan Bilim ve Sanat Okulu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Şahinbey Bilim ve Sanat Merkezi'nin temeli atıldı!

Gaziantep merkez Şahinbey Belediyesince üstün zekalı çocuklar için bilim ve sanat merkezi temeli atıldı. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Akkent Mahallesindeki temel atma törenine katıldı.

Şahinbey Belediyesi'nden Bilim Sanat Merkezi!

Şahinbey Belediyesi eğitime verdiği destekler kapsamında üstün zekalı öğrencilerin eğitim almasını sağlamak için Bilim Sanat Merkezi yapıyor. Merkezin temeli 2 Ekim Cuma günü saat 16.00’da atılacak.

Şahinbey Şehreküstü Konakları nerede Haberi

Şahinbey Şehreküstü Konakları nerede

Şahinbey Belediyesi tarafından Şehreküstü semtinde 7 km'lik bir alan sokak sağlıklaştırma çalışması kapsamında restore edilmiş ve şehreküstü konakları Gaziantep'e kazandırılmıştı. 


Yapılan açılış Törenine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve eşi Münevver Arınç, AK Parti Gaziantep I Başkanı Eyüp Özkeçeci, AK Parti Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Derya Bakbak, AK Parti Milletvekili Adayları Menderes Karaduman, Hakan Tanrıöver, AK Parti Şahinbey İçe Başkanı Av. Hakan Kurt, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Vakıflar Bölge Müdürü sa Güven, ş adamı Cahit Nakıboğlu, diğer yöneticiler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Şehreküstü Konaklarının açılışında konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise, özellikle yaptıkları kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tanındıklarını, fakat bu çalışmaları yaparken tarihi dokuya uygun hareket edildiğini söyledi. Başkan Tahmazoğlu, "Şahinbey ilçemizde tarihi doku çok fazla. 

Yaptığımız çalışmalarda,...