21 / 05 / 2024

Şahinbey Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi

Şahinbey Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi

Şahinbey Belediyesi Sosyal Belediyecilik anlayışı ile her mahalleye bir sosyal tesis hedefinde bir adım daha ilerleyerek, 72. sosyal tesisini Akdere Mahallesi’nde vatandaşın hizmetine açtı.

Gaziantep Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi yenilendi!

Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi, yapılan yatırımlarla hem büyütüldü hem de yenilendi. Hizmete açılan sosyal tesis halkın da beğenisini kazandı.

Hakkari Selahattin Eyyubi Havalimanı ne zaman açılacak?

Hakkari Yüksekova'da terör saldırıları nedeniyle aylardır hizmet veremeyen Selahattin Eyyubi Havalimanı'nda uçak seferlerinin yeniden başlaması bekleniyor.

Diyarbakır Büyükşehir'den 443 bin TL'lik yatırım!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, kentin yeni yerleşim bölgeleri Talaytepe, Bağcılar ve Selahattin Eyyubi Bulvarı’nda 11 kilometre uzunluğunda Kent Geneli Kısmi İçme Suyu İnşaatı Yapım İşi’ni başlattı.

Şahinbey Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi Sosyal Belediyecilik anlayışı ile her mahalleye bir sosyal tesis hedefinde bir adım daha ilerleyerek, 72. sosyal tesisini Akdere Mahallesi’nde vatandaşın hizmetine açtı.

Şahinbey Belediyesi 14 adet arsayı 3 Eylül'de ihale ediyor!

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi, 14 adet arsasını ihale usulüyle satışa çıkardı. 14 adet arsanın satış ihalesi 13 Eylül 2014 Çarşamba günü saat 15:00' da gerçekleştirilecek...

Mehmet Tahmazoğlu: Şahinbey hızla büyüyor!

Şahınbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 'Şahinbey ilçemiz hızla büyüyor ve gelişiyor Son 5 yılda 130 bin kişilik nüfus artışımız oldu Bu bağlı olarak ilçemizin imarlı bir şekilde gelişmesi adına yeni mahalleler kuruyoruz' dedi.

Şahinbey'de yollar yapılıyor!

Hizmet akışında alışılagelmiş ezberleri bozan Şahinbey Belediyesi, yeni kurulan mahallelerden bin olan Bülbülzade Mahallesinde, konut alanları daha yapım aşamasındayken imar yollarını açarak hizmeti vatandaştan önce götürüyor.

Şahinbey, hizmete doymuyor!

Hizmet akışında alışılagelmiş ezberleri bozan Şahinbey Belediyesi, yeni kurulan mahallelerden biri olan Bülbülzade Mahallesinde, konut alanları daha yapım aşamasındayken imar yollarını açarak hizmeti vatandaştan önce götürüyor.

Şahinbey'de konutlar bitmeden yollar açıldı!

Hizmet akışında alışılagelmiş ezberleri bozan Şahinbey Belediyesi, yeni kurulan mahallelerden biri olan Bülbülzade Mahallesinde, konut alanlan daha yapım aşamasındayken imar yollarını açarak hizmeti vatandaştan önce götürüyor.

Mehmet Tahmazoğlu: Şahinbey'de semt pazar sayısını sekize çıkardık!

Gaziantep'te esnafın ve vatandaşların huzurlu alışveriş yapması için semt pazarları inşa ettiklerini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiklerinde iki olan semt pazar sayısını 8'e çıkardıklarını söyledi.

Şahinbey hızla büyüyor!

Esnafın ve vatandaşların rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapması için semt pazarları inşa ettiklerini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiklerinde iki olan semt Pazar sayısını 8'e çıkardıklarını söyledi.

Şahinbey'de pazar yeri sayısı artıyor!

Gaziantep'in merkez ilçesi Şahinbey'deki uzay çatılı semt pazarlarının sayısı Akkent ve Narlıtepe'de inşaatın bitmesiyle birlikte 8'e çıkacak. Mehmet Tahmazoğlu, 'Bu pazardan bir tane de Narlıtepe Mahallemize yapıyoruz' diye konuştu.

Şahinbey'de semt pazarı sayısı sekize çıkarıldı!

Vatandaşların rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapması için semt pazarlarına önem verdiklerini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiklerinde iki olan semt Pazar sayısını 8'e çıkardıklarını söyledi.

Şahinbey Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi Haberi

Şahinbey Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi

Düzenlenen görkemli törene ev sahipliği yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yanı sıra Maliye Bakanı Mehmet Şişek, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Ş AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, AK Parti Gaziantep Milletvekili adayı Serpil Kavrak ile vatandaşlar katıldı. Açılış öncesinde Kürtçe şarkılarla vatandaşlar halaylar çekti.


“VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”


Açılışta bir konuşma yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal tesisin en alt kısmının sağlık ocağı olarak hizmet vereceğini ifade ederek, “Sizin ihtiyacınız neyse bizim vazifemiz bunu karşılamak. Üç yıl önce buraya geldiğimizde 18 bin metre kare dere yatağı bir alan vardı. Biz burayı park olarak değerlendirelim dedik. Mahalleli dere yatağı olması nedeniyle park...