19 / 05 / 2024

şahinbey ticaret merkezi

şahinbey ticaret merkezi

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 11 bin 171 metrekare alana ticaret merkezi inşa ediliyor. Merkezin 450 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor. 

Şahinbey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinbey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Şahin ve Oğuzhan Şahin ortaklığında kuruldu.

TOKİ Gaziantep Şahinbey projesi için düğmeye bastı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ Gaziantep Şahinbey'de 786 adet konut ve 2 adet ticaret merkezi inşa edecek.

Gaziantep Şahinbey'de ticaret merkezi inşa ediliyor!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 11 bin 171 metrekare alana ticaret merkezi inşa ediliyor. Merkezin 450 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor. 

Gaziantep Şahinbey’de okul alanı, ticaret ve konut alanı mı yapılacak?

Gaziantep Şahinbey'de, vakfa ait kolej arazisi, ticaret ve konut alanı yapıldı. Mahkeme kararı iptal etti fakat belediye Danıştay’a gitti. Şencan, "Arazi şu an çok değerli" diye konuştu. 

TOKİ’den Gaziantep Şahinbey’e 643 konut!

TOKİ tarafından Gaziantep Şahinbey Mavikent Mahallesi’nde inşa edilecek 643 konutun ihalesi yapıldı. 22 Kasım, Salı günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca cami, taziye evi ve ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor.

Çobanoğlu Grup Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çobanoğlu Grup Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hamza Çoban tarafından 500 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Şahinbey Caddesi'nde kuruldu.

Zeren Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeren Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yapıcı ve Serkan Boynukalın ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi, Şahinbey Caddesi'nde kuruldu.

Özsa Proje İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsa Proje İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sayit Usta ve Özer Sütcü ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi, Şahinbey Caddesi'nde kuruldu.

Ahsen Restorasyon Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsen Restorasyon Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Yiğiter tarafından 200 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Şahinbey Caddesi, Efes Sokak'ta kuruldu.

TOKİ'den Şahinbey Geneyik'te 826 konutluk Polis Lojmanı!

Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı talebiyle TOKİ tarafından Gaziantep Şahinbey Geneyik Köyü'nde 826 konut ve 1 ticaret merkezinden oluşan lojman projesi planlandı. Proje için bakanlığa başvuru yapıldı.

Çapaçim Spor İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çapaçim Spor İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Çapar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Kasım'da Çekmeköy, Şahinbey Caddesi, Erciyes Sokak'ta kuruldu.

Cevdet Yılmaz: Şahinbey Belediyesi örnek projelere imza atıyor!

Gaziantep'te düzenlenen Sanayi ve Ticaret Fuarı'nın (TÜMEXPO) açılışını yapan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Şahinbey Belediyesi'nin standını gezdi. Bakan Yılmaz, Şahinbey'in örnek projelere imza attığını söyledi

Çurgotay İnşaat Taahhüt ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çurgotay İnşaat Taahhüt ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Nihat Çurgotay tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Haziran'da Çekmeköy, Şahinbey Caddesi'nde kuruldu.

şahinbey ticaret merkezi Haberi

şahinbey ticaret merkezi

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine 21 milyon 588 bin TL yatırımla ticaret merkezi inşa ediliyor. Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre; Şahinbey Belediyesi, 9 Mart 2021'de ihaleye çıkarak Geylani Mahallesi'ne kültür spor ticaret merkezi ve pazar yeri yapacağını duyurdu. 

1 Nisan'da 21 milyon 588 bin TL'ye sözleşme imzalandı. Projede dükkanlar, fırın mescit, teras, kafeterya, millet kıraathanesi, spor salonları ve düğün salonu yer alacak.

Gaziantep Büyükşehir'den Şahinbey'de satılık 2...